Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bhull-dog

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekes módon  A "Kincs, ami nincs" c. Bud Spencer és Terence Hill filmben Kamasuka karaktere (a japán katona) szerepét valós személy, Hiroo Onoda ihlette. A II. világháború idején került a Fülöp-szigetekre, ahol nem szerezhetett tudomást a háború végéről. Egészen 1974-ig nem adta meg magát. Ekkor…..
bhull-dog 2020.01.26 15:03:02
@Ta0066: ha egy liter szódába beleöntök 4-5 csepp tokaji aszút az akkor már tokajiaszú fröccs..?? Máshogy fogalmazva, hány Krisztusi tisztaságú ember kéne ahhoz hogy 8 milliárd önző barmot észheztérítsen, ha azoknak Armageddonig tartó szabad akaratukkal való visszaélés, az Istentől kapott joguk( persze a részükről kissé tévesen félreértrlmezve)
Miért vétózta meg a magyar kormány az Európai Unió állásfoglalását, amelyben kötelezettséget vállalt volna, hogy 2050-ig nettó nullára csökkenti a szén-dioxid-kibocsátását? Kormányunk ezt a döntését egy nyilatkozatban igyekezett megmagyarázni. Vegyük górcső alá az érveiket. (Az idézőjelben lévő…..
bhull-dog 2019.07.05 01:11:24
@midnightcoder2: az egykulcsos adó például azért igazságtalan, mert a munkásréteg minden hónaoban a teljes jövedelme után fizet 27 % áfát míg az élősködő gazdag réteg csak a jövedelméből egy kicsiny hányad után fizet 27 % áfáta többi, a megtakarítása után pedig nem fizet. Csányi szerintem egy élősködő , aki 15o milliárdot kitalicskázott a közvagyonból a saját bankszámlájára. és nem a kétkezi munkás aki ahogy egykor a be is tiltott Bergendy dal szövege szerint : ,, a munkás két karjában, hordja a vagyonát, nem ér rá megpihenni, vár otthon a család, húúúúúúúúzd rá, a munka dalát.
Ja, igen, mert lesz Robbie Williams-koncert Budapesten, méghozzá augusztus 23-án, a Groupama Arénában, ami úgy tűnik egy ideig felváltja a Népstadiont, mint gigabulihelyszín. A koncert apropója a most megjelent új lemez lesz, amihez vadonatúj show is társul. A tavalyi szigetes fellépéshez képest…..
Sokan reménykedtek benne, hogy ez nem így lesz, még a nyilvánvaló ellenére is, de most már hivatalosan is Axl Rose az AC/DC énekese. Legalábbis a már lekötött turnén ő fog énekelni az ausztrál csapat élén. Igen, az európai dátumokon is a Guns N' Roses frontembere lesz majd ott úgy, hogy közben a…..
bhull-dog 2016.05.23 00:12:31
@taxi546: ...még a műnél is műbb. Annyira könnyen felejthető még maga a Guns mint együttes is hogy nincs is miről beszélni. Az ACDC vele már semmilyen sem lesz pedig az első két énekes méltán a mennybe menesztette Őket immáron hosszú évtizedekkel ezelőtt.
bhull-dog 2016.05.23 00:16:54
@Karoly Gacs: ..teljesen egyetértek Veled. Gratula...ez az Axl még fénykorában is inkább csak nyávogott és nyavalygott éneklés helyett, de igazi rockénekesnek csak azok hiszik akik ezen a nyilvánvalóan tucatzenekaron (Guns and Roses-en) nőttek fel......Szégyen hogy próbálkoztak a zenéléssek , annyi neves és méltán erős és karakteres rockbanda után a zenéléssel.
Ismét egy hazai készítésű játékot szeretnék bemutatni a Cságoly Tamás által felajánlottak közül. Természetesen ezúttal is egy kisautóról van szó, ami a Lemezárugyárban készült.A Lendület Taxi egészen biztosan megtalálható volt minden mai 40-es férfi egykori játékai között. A többi Lemezárugyárban…..
„A félművelt teológus: színtiszta eretnek.” Szalkay Balázs ferences szerzetes - 1438     1. Miről szól a vita? A napokban három írás is megjelent a feltétel nélküli alapjövedelem témájában a Dinamó Műhely blogján. Elsőként Braun Róberttől A Párbeszéd…..
Missziós utak, kongresszusok, titokzatos bizottság és szeretetvendégség. Ezekről az utakról pár hete írtam. Egész pontosan azokról az emberekről, akik együtt utaztak "felderíteni" a missziós lehetőségeket. Azoknak, akik nem olvasták, de szeretnék, itt érhető el a…..
bhull-dog 2014.06.29 13:40:45
@bhull-dog: ....köszönhető ....szó után....-
kérdőjelet szerettem volna irni
bhull-dog 2014.06.29 16:12:43
@l.gabi: ....köszönhető ....szó után....-
kérdőjelet szerettem volna irni
Sefatias Egy jó hétvége 2014.05.19 08:21:10
Egy fantasztikus hétvége áll mögöttünk. Több szempontból volt különleges ez a hétvége, és ez ki is fog derülni ebből a posztból. Tavaly nyáron szerveztem egy kirándulást, amelyen olyanok vettek részt, akik kiábrándultak Jehova Tanúi vallásából. Akkor tízen egy egész napot…..
Belsőség Rendszámot a bringára! 2010.08.11 10:45:54
Miből derül, hogy kié a szajré? Meg ki jött nekem? És ki fog kártalanítani? Ki ütötte el a babakocsis feleségemet? Hát a rendszám! Vélemények az azonos című írásunkról...
bhull-dog 2010.08.11 14:00:35
@Röptömben Szedtem: erről a magas lóról le kéne szállni... ez így ebben a formában taplóság
bhull-dog 2010.08.11 14:14:50
@vuvuzela importőr: természetes, hogy főoldalra kerül, mert amit a fővárosi biciklisek egy része megenged magának, az több, mint botrányos
bhull-dog 2010.08.11 14:20:07
@Nancsi: "Fontos szabály viszont, hogy a járdákon a biciklis maximum 10 km/órás sebességgel közlekedhet(ne) – csakis abban az esetben, ha az úttest alkalmatlan a kerékpározásra..."

és, ami kimaradt...

"...csakis akkor, ha ezzel a gyalogos közlekedést nem zavarja..."

tehát a 3 kitétel együttesen érvényes... a körúti járdákon 30-cal gurulókat szívesen megrendszabályoznám...
Volt ez a poszt, ahol a fényképen úgy tűnik, hogy a kisebbik székesfehérvári Tesco előtt a mozgáskorlátozott vásárlók számára fenntartott helyeken parkol a Quad Light két reklámkocsija. A cég vezetője szerint nem, hiszen nincs felfestve jelzés az aszfaltra, illetve szerinte a…..
Szabotázs a Keleti pénztárában, zsarolás, bénázás. A Rohadtul Elégedetlen Utas olyan bátor, sőt mondjuk ki, vakmerő volt, hogy Kelet-Magyarországról akart a Balatonra utazni. Alant mindenki elolvashatja, hogy ez mivel jár manapság Pumaföldön. Szóval volt szerencsém egyetlen…..
nbt – djuice Nyárfalók The Game 2010.07.03 12:53:25
Sziasztok!Első sorban szeretnék pár szót szólni magamról.Ráckevéről jöttem. Az Óbudai Egyetem Médiatechnológus hallgatója vagyok. Szeretek minden médiával kapcsolatos dolgot: Videóvágás, kamerázás, hangtechnika, fénytechnika, weblapfejlesztés, rendezvényszervezés.Egy…..