Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nebelraser

0 bejegyzést írt és 83 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha fellapozzuk a Rockstation archívumát, láthatjuk, hogy méltatlanul keveset foglalkoztunk a Skid Row-val. Ez persze érthető, hiszen – bár papíron léteznek – magazinunk megalakulása óta nem adtak ki egy lemezt sem. Most, hogy újra ígéretes mozgolódás van a zenekar háza táján, poroljuk le egy régi…..
Nesze!szer Palvin Barbi nagyon dög 2021.06.14 14:18:32
      Ricardo Gomes kamerája előtt tündököl Palvin Barbi az olasz L'Officiel címlapján, nem annyira visszafogott szettekben. Könnyű, nyári darabok... ja, nem. Egy kis necc, harisnyakötő és minden fekete, Pradától Marck Jacobsig. Mit szóltok a fekte angyalhoz?     ..
Nebelraser 2021.08.03 18:50:27
@éppnászos: dehogynem
Közeledik az Apollo 11 küldetésének 50. évfordulója, mostanság még sem emiatt szolgáltatott témát a holdraszállás. Sokkal inkább az új amerikai Hold-program került reflektorfénybe, az utóbbi hetekben ugyanis igencsak felkavarodott az állóvíz a NASA tervei körül - igaz, ez egyaránt jelent jót és…..
Nebelraser 2019.05.29 19:26:27
@HussarX: Az "Iron Sky - The Coming Race" jut az eszembe erről :)
Carantén Lényeg, hogy pislogjon 2019.03.18 15:00:00
Ott kezdődött, hogy ismerek egy csajt, nevezzük mondjuk Nórinak. Ugyanabba a középsuliba jártunk, csak ő egy évfolyammal lentebb. Amíg én érettségi után autószerelő lettem, Nóri fodrász, amihez én is hozzájárultam - a hajammal: többször is voltam a hajmodellje a vizsgáin, és azóta is ő csetkeli a…..
Amikor megveszel egy új telefont még szupergyors, mindent szempillantás alatt megcsinál. Aztán egyszer csak azt veszed észre, hogy egyre döcögősebben mennek a dolgok.  Lassabban tölt be, többet gondolkozik az egyes műveletek előtt.  Többféle oka is lehet ennek a…..
Nebelraser 2019.01.17 22:44:50
@Nerevaryne: Galaxy S5-öt használok, (2GB RAM, 16GB tárhely). 8.1-es Android fut rajta (LineageOS), gyors, semmi gond vele. Rendszeresen frissítem a biztonsági update-ek miatt.
Az viszont igaz, hogy az alkalmazásokat csak akkor frissítem, ha okom van rá, mert láttam már olyat (bár nem ezek a telefonon), hogy az app újabb változata nem működött, és vissza kellett térjek egy régebbire. De azért ez nem jellemző.

Ja, a poszt szerzőjének figyelmébe: Nincs olyan, hogy valami "belassul". Legfeljebb lelassul.
A koreai zenéről mindenki a K-popra asszociál, cukin táncoló lányokra és szexi, szép arcú fiúkra, pedig aki figyelemmel követi a koreai zenét, tudja, hogy hihetetlen énekeseik vannak. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a mindenki által ismert dalok feldolgozása, azaz a cover. Íme néhány a kedvenceim…..
Nebelraser 2018.12.16 19:58:57
Ez is koreai (mármint az énekes), és feldolgozás... nem pop (szerencsére), de nagyon jó: www.youtube.com/watch?v=jtzNhhqcj0E
A fickó még számos nagyon jó feldolgozásban vett részt, érdemes a YouTube csatornájára rápillantani.
A kávékat különböző termékként csomagolva próbálják drágábban adni. Szemes, őrölt, kapszulás, POD, 3in1, 2in1, instant. Melyikkel jövünk ki a legjobban?..
Pisti élete a főváros Lusaka és a farm között zajlik. Mivel ő a pénzügyes, adminsztrációs szakember a csapatban, ő harcol a könyvelőkkel, bankokkal, hatóságokkal, jogászokkal Lusakában. Pisti talán már csukott szemmel is le tudná vezetni azt a laza 750 km-t a farm és a főváros között, annyit kellett…..
Nebelraser 2018.06.15 20:36:16
@GGy: Van még "feszéjezve" is, szóval megvannak a szükséges betűk, csak véletlenül helyet cseréltek :)
Tegnap este óta a Metallica Tankcsapda-feldolgozásától hangos a magyar internet világa. Persze, sejthető volt, hogy valami nevesebb dal kerül majd elő, de hogy pont A Legjobb Méreg lesz az, arra nagy összegben nem tippeltünk volna. De hogy lássátok, mennyire nem előre tervezett megmozdulás volt, a…..
Nebelraser 2018.04.08 06:00:22
@Makacs Folt: Nem papírról, hanem valószínűleg teleprompter-ről.
Viszont mindenképpen tiszteletreméltó, hogy rászánták az időt, hogy megtanulják a dalt - és az sem lehet könnyű, hogy a különböző koncert-helyszíneken ugyanezt a játékot játsszák el, egy helyi számmal. Szóval minden elismerésem.
A téli olimpia egyik legelképesztőbb jelensége az észak-koreai szurkolócsapat hölgykoszorúja, akik a Kwandong jégcsarnokban, Gangneungban debütáltak hatalmas közönségfigyelem mellett...
Mai barangolós posztunkban teszünk egy kis kirándulást Európában: megtekintünk néhány településnevet, amely ilyen-olyan okból a szélesebb közönség számára is furcsa, vagy mulatságos lehet. Válogatásunk erősen szubjektív, s a teljesség igénye nélkül készült el (így biztosítva a lehetőséget magunknak,…..
Ahogy a norvég Audrey Horne hatodik soralbumát hallgattam, mely a Napalm Records gondozásában jelent meg január 12-én "Blackout" címmel, két popkulturális hivatkozás jutott az eszembe: az egyik egy filmből, a másik pedig egy sci-fi regényből származik. Tulajdonképpen két, egymással tökéletesen…..
Drogok, alkohol, baleset, gyilkosság, csupán néhány ok a sokból, ami végett a nagy legendák már nincsenek köztünk. Összegyűjtöttünk huszonhét rockszárt, akik tragikusan fiatalon vesztették életüket, de így is örökké maradandót alkottak...
Ismét új képekkel bővült a fortepan.hu, én pedig végiglapoztam az új adagot (úgy 1700 fotót), hogy átadhassak egy új válogatást azokból a képekből, amelyek szerintem a legérdekesebbek. Ez után augusztusban lesz legközelebb új feltöltés, benne Urbán Tamás fotoriporter 80-as években készült…..
Huszonöt évet kellett várnia annak a rajongónak, aki a hetvenes évek - és talán minden idők - legnagyobb progresszív rock bandája, a Pink Floyd fő zeneszerzőjének az újabb stúdióalbumát szerette volna végre a kezébe fogni. Június 2-án aztán megérkezett a Columbia Records gondozásában Roger Waters…..
Mondd, te kit választanál? A karizmatikus, lázadó Koppányt vagy a sokkal haloványabb, de igazi reálpolitikus Istvánt? A válasz életkorfüggő, jómagam soha nem gondoltam volna, hogy eljön az idő, amikor belátom, hogy az egyetlen járható utat első királyunk képviselte, és nem Koppánynak fogok drukkolni…..
A tulajokon kívül nagyjából kétféle ember van: az egyik még sosem hallott a Mazda RX-8-ról, a másiknak meg ez az alaptézise. Rossz híre van a Renesis motornak, amire valahol rá is szolgált, lévén az autók kb. 50%-a esett át motorcserén 150 ezer kilométer előtt, másfelől viszont nem (csak) ő tehet…..
Smoking Barrels Dűne / Dune (1984) 2017.02.22 12:00:00
A mostanában általános remake-áradatban elég komoly ok kell ahhoz, hogy egy filmrajongó felkapja a fejét egy újrázással kapcsolatban. Jelen esetben elég volt annyi, hogy Denis Villeneuve és Dűne, és máris gyorsabban kezdett dobogni a szívem, mert bár eddig még nem volt szerencsém Frank Herbert…..
Amikor Phil Anselmo részegen karlendített a Dimebagre emlékező Dimebash bulin, nem is sejthette, hogy mekkora negatív véleménylavinát indít el önmaga és zenekarai ellen. Habár több helyen is bocsánatot kért és kihangsúlyozta, hogy ő bizony azt nem úgy gondolta, a Downnak addigra…..
Hú, de kellett már egy ilyen film! Nem mondom, hogy hibátlan, de baromi jó volt kicsit "közelebbről" látni az N.W.A. tagjait. Dr. Dre és Ice Cube zenéjét gyerekorom óta imádom. Róluk már volt bőven előtudásom a film nézésekor. Viszont be kell vallanom, hogy felsőfokú szinten azért sosem vágtam a…..
Kívül tágasabb Egy Vezér élete 2016.01.08 06:44:00
Január 8-án ünnepli születésnapját Kim Dzsongun észak-koreai diktátor. Hogy pontosan hány gyertya van a tortán, elég nehéz megmondani, mert teljesen bizonytalan, hogy 1982-ben, 1983-ban vagy 1984-ben született. Lássuk, hogyan lett belőle Észak-Korea teljhatalmú ura!..
Nebelraser 2016.01.08 20:33:37
@Pink Petsch: Hagyd ezt a szerencsétlent, minden alkalommal az észak-koreai hivatalos propagandadumát nyomja, amikor lehetősége van egy Észak-Koreával kapcsolatos cikket kommentelni.
Az ilyet csak elnéző, szánakozó mosollyal lehet megfelelően kezelni, nem pedig komolyan venni. Lehet az is, hogy egyszerű (de következetes) troll, aki ebben éli ki magát :)
Az a legnagyobb baj az olyan történetmesélési technikával, amiben a sztori, amit a néző kap, az az egyik karakter fejében játszódik csak le, vagy álom, vagy drogos képzelgés/hallucináció/trip/fasztudjami képében, hogy amint ez kiderül, onnantól a néző tulajdonképpen leszarja az…..
Nebelraser 2016.01.04 18:40:30
@atpijkamo119: sixx csak a szokásos stílusát hozta :)
Szegény Sylvester Stallonét sokan a mai napig egy izomagyú, levitézlett akciósztárként tartják számon, holott már a Rambo is egy igen jó művészfilm volt tőle (persze szigorúan csak az első…..
Nebelraser 2015.08.16 20:06:58
Tisztázzuk az elején: az árvaszúnyog tulajdonképpen nem fura lény, és igen, csak részben él a vízben. De van az a furcsa tulajdonsága, hogy évente legalább egyszer kitör miatta a pánik, akkor, amikor megjelennek a - valóban nem túl gusztusos - habfoltok a víz felszínén. Ezeket…..
Nebelraser 2015.06.11 21:58:12
@contractor: Your loss :)