Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tomeeefromvp

8 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szezon előtt a legtöbben visszafogott évet vártak az Eaglestől, hiszen rendkívül fiatal csapatról van szó, Donovan McNabb és Brian Westbrook távozásával pedig egy korszak végéről is beszélhetünk. A csapat viszont felülmúlta a várakozásokat, ebben sok nem várt esemény is…..
Hatalmas tétje volt az Eagles Giants elleni vendégjátékának, tudta mindenki, hogy a győztes hatalmas lépést tesz az NFC East trónja felé.   Mindenki kiélezett, szoros csatát számított, de a két csapat összecsapása így is felülmúlt minden előzetes várakozást.  Az…..
Egymás után három hazai mérkőzést játszott a Philadelphia 76ers, nézzük hogy teljesített kedvenc csapatunk. Elsőként a Cleveland Cavaliers volt a vendég. Az első negyedben még fej-fej mellett haladtak a csapatok, aztán a játékrész végén egy 13-4-es rohamnak köszönhetően…..
Két győztes meccset követően annak reményében utazott Atlantába a Philadelphia hogy meglepetést okozva javítson borzalmas idegenbeli mérlegén. Az áhított sikert végül nem sikerült elérni, holott a Sixers a meccs elejétől kezdve irányította a játékot, végig vezetett a csapat,…..
Ahogy várni lehetett, a Houston elleni csütörtöki rangadó nem a védelmek parádéjáról szólt. Vérbeli offenzív adok-kapok volt ez, rengeteg látványos játékkal. A Philly igyekezett kiköszörülni a csorbát a Chicago elleni vereség után, és ez, ha nem is egyszerűen, de sikerült…..
Sorozatban harmadik hazai győzelmét is megszerezte a Sixers, ezúttal a Portland volt az ellenfél. A mérkőzés végig rendkívül kiélezett volt, aztán a kiváló utolsó negyedbeli teljesítménynek köszönhetően a philadelphiaiak örülhettek a végén. A csapat legeredményesebbje…..
Az utóbbi években hagyományosan gyatrán szerepelt az Eagles a Chicago ellen, sajnos most sem volt ez másként. Egy hete a Giants ellen már látszott hogy Michael Vickre is van ellenszer, most a Bears felfedte a pontos “útmutatót”. A védőfal állandó nyomás alatt tartotta az…..
FlyEagles.hu GM játék 2010.06.06 10:57:00
 Shawn ötlete alapján felvetődött, hogy mi lenne, ha saját GM játékot csinálnánk. A játékról itt mindent megtalálsz, ha nem tudnád miről is van szó. Annyi kérésem lenne, hogy a hozzászólásokban, itt a cikk neve alapján csak a következőt írd (legyen egyértlemű a…..
SickBeatz próba 2010.06.02 22:49:00
aaaaaaaaaaaaazazaazaazazzzzzzzzzzzzzzzzzazaaaaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzz..