Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bloghozszokott (törölt)

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Különös javaslattal állt elő a napokban Szegedi Márton, a Jobbik miskolci polgármester-jelöltje: kitelepítené, táborba zárná, valamint megfosztaná állampolgárságuktól az általa "cigánybűnözőknek" nevezetteket. A tábori étkezésben köztudottan jártas Szegedi…..
Véleményvezér A Demszky-titok 2010.08.27 08:08:00
Demszky Gábor titka a gyakorlatilag megfoghatatlan és mérhetetlen teljesítményű főpolgármesteri tisztségben rejlik. (Fotó: Huszti István/Index) Demszky Gábor húsz éves főpolgármestersége most, hogy véget ér, egészen hihetetlennek tűnik. Úgy távozik, hogy még most sem tudni…..
Elnézést kérek a hamburgerrajongó, romlatlan lelkű tizenévesektől, de először is tisztáznunk kéne, mi is az a "fekvő punci". Ha ezen túl vagyunk, akkor jöhet a megdöbbenés: Oldradio bekattant azon, hogy a reklámok nem a valóság naturalista tükrözői. Durva, mi?…..
Jól működő országokban az állami ünnepek függetlenek a mindenkori kormányzattól, a belpolitikai viszonyoktól, a költségvetési hiánytól, a lebonyolító haveri cégtől, vagy éppen az árvíztől.  (Fotó: Beliczay László/MTI) Az idei augusztus 20-a sajnos ismét nem olyan…..
Az esetek nagy többségében gyönyörűnek tartom Beyoncét, hosszú, karamellszínű hajával, változatos stílusával, nőies alakjával, éppen ezért is esett le az állam a House of Deréon őszi hirdetéseit látva. Persze egyátalán nem pozitív értelemben. Beyoncé ugyanis a saját…..
Gulyásdemokrácia Lehúzhatnák 2010.08.06 14:58:08
„Lehúzhatnánk a gatyátokat, és megbasznánk titeket" - mondá Zagyva György Gyula képviselő úr a Hetek vele épp interjút készítő újságíróinak, legalábbis a lap állítása szerint. Az információ persze meg nem erősített, de fenntartva az ártatlanság vélelmét,…..
Egy nap kellett, és szépen kezdenek jönni az információk az ámokfutó rendőrgyilkosról. Egész egyszerűen nem hiszem el, hogy ilyen létezhet: 1. Poór Zoltánt 2009-ben az M5-ös autópályán már egyszer üldözték a rendőrök. A televízió szerint igazoltatni akarták, de férfi…..
bloghozszokott (törölt) 2010.07.27 14:17:14
@gauche caviar
Kösz, végre egy értelmesen gondolkodó a hetek óta (sőt!) tomboló rasszisták között.

A 3 csapás szopacs is lehet, több USA-beli példa is van rá, szerintem aki Tényleg bűnöző, leszarja. Legalábbis nem tartja vissza.

A kemény, határozott fellépés itt pl hiányzott, csak a klubok kidobóinál tapasztaltam olyat... totál feleslegesen legtöbbször.

Törvényekkel lehetne kicsit irányítani a munkahely-teremtést, pl adókedvezményekkel, hogy olyan helyszínekre települjenek cégek, ahol óriási a munkanélküliség. A hagyományos munkalehetőségeik megszűntek (ló, patkoló, vályogvető, foltozó, stb., népmesékből mindenki ismeri, még pyromaster is ezeket), a szocializmus kötelező teljes foglalkoztatása után pedig reményük sincs értelmes munkára (a menjen a mekibe söpörni sem jó érv!). Enni pedig kell.

A minden nap mindenfelé zenélő barátomat este megállította egy gárdáscsapat, majdnem megölték. Igen, cigány (Ő pl roma, ez a "foglalkozása"), keményen dolgozik. Igen, mercije van, hatalmas, tudod mért?: ez a legmegbízhatóbb, hosszó évek tapasztalatai alapján. Tehát: Te egy kövér kancigányt láttál hatalmas merdzsóban éjjel, tele fuxokkal, máris "bodzaszedőt" kiálltasz, és egyenesíted a kaszát (ugye, Periwinkle?), pedig lehet, hogy a nővéted lakodalmán nyomta 20 órán át előtte a muzsikát Neked!

Fasza gyerekek vagytok, így tovább, előre,vagy buktassuk meg most a fideszt (sajna, megérdemelnék), és jöjjön a jobbik, legyen vérengzés, mi?
Magyaridióta Egységes nemzet 2010.07.13 21:15:00
Bár május - vagy kiterjesztően április 25. - óta a Nemzeti Együttműködés Rendszerében kel fel és nyugszik le a nap, az a ragyogó égitestnél is világosabb, hogy az emberek fejében az ég egy adta világon semmi sem változott, a magyar maradt, ami volt, vagy ahogy legegyszerűbben az…..
Lesz, lesz, lesz! Lesz heteró büszkeség napja Budapesten! Ezzel mi mélyen egyetértünk. Szükségesek a hasonló rendezvények. Mély fájdalmunk ellenére tavaly már nem volt hideg büszkeség napja, voltak helyette egyebek, amelyekről akkor részletesen be is számoltunk. A szervező…..
Bárki.Bővített mondatban: bárki, akire Orbán Viktor rámutat."Egy, csak egy párt van talpon a vidéken, meddig a szem ellát puszta földön égen". Ez az egy pedig úgy érzi jól magát, ha kontroll nélkül tehet meg bármit, amit akar. Legalábbis minden jel erre utal az utóbbi…..
B-oldal Leggyorsabb taps EVÖR 2010.06.09 07:45:00
Mindamellett, hogy a videón látható kalácsképű csávó nyilvánvalóan hazudik, elkezdtem gondolkodni, hogy mire tudnánk használni őt és a képességét.tapsolhatna helyettünk a színházban / koncerteken, amíg mi már a ruhatárban vagyunk, de ez az előadóknak nem tűnne…..
bloghozszokott (törölt) 2010.06.09 10:23:26
  Elérkezett a nagy nap, Orbán Viktor beszédével elstartolt a Nemzeti Együttműkődés Gazdasági Rendszere (a NEGR). A miniszterelnök expozéjában arról beszélt, hogy a mai adórendszerünk igazságtalan, mert teljesíthetetlen dolgokat követel az adózóktól, akik emiatt az…..
Volt már olyan korábban is, hogy egy párt szervezett magának egy magánhadsereget. Az is kiderült a múltban, hogy alapvetően meghatározta az események kimenetelét az, hogyan volt megszervezve a párt és a paramilitárisok kapcsolata. Tartsunk most egy kis történelemórát, hogy…..
bloghozszokott (törölt) 2010.06.07 10:18:19
Varánusz Hazudtunk, bocsesz! 2010.06.06 08:00:00
Konszolidált a gazdaság helyzete, a kormány igyekszik tartani a költségvetési hiánycélt - mondta Csontvázfeltáró Varga Mihály a tegnapi Nagy Csontvázfelfedő Szemináriumon.De az ország helyzete azért bibis, ő maga talált szikkadó hullákat különböző szekrényekben. Össze is…..
Ha volna ateista egyház, abban bizonyára minimum plébános lennék. Úgy nyüzsögnek itt a Trianon-törvény megszövegezése óta a báránykák, mintha ettől legalábbis dzsihádot kellene hirdetni, indításnak pedig felgyújtani a Bazilikát. Nyugi, gyermekeim. Nem lesz semmi baj. Sőt,…..
Nincs könnyű helyzetben a Fidesz. Feltehetően mindent szépen kigondoltak előre: kicsit várnak és a média figyelme mellett - nem esélytelenül - erősen keresgélnek, aztán rácsodálkoznak a költségvetés tarthatatlan helyzetére, nehéz szívvel, széttárt karokkal átírják korábban…..
Miért van az, hogy ha egy fideszes bepánikol, azonnal kibújik belőle a kommunista?Miközben Barroso korrekt kioktatást tartott Orbánnak a fegyelmezett költségvetési politikáról, Varga csontgyűjtői - teljesen ütemtelenül - a nyilvánosság elé álltak a felismerésükkel, hogy a…..