Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Blandly

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
-          Na elég a dumából!-          Ez nem „duma”!-          Süket duma! Mióta megvagyok, dumával etetnek. Hova jutottam vele? Keleti Márton -…..
„A hatalmat nem kenyér módjára osztogatják, hanem lopják. Mindig lesznek királyok, csak másképp hívják őket.”(Napóleon) Napokig csak csodálkoztam azon, vajon mire jó ez az újabb „megmentősdi”: kinek akar a kormány a fix árfolyamú visszafizetés…..
Most az van soron, hogy kell egy új erő, amely képviseli mindazt, amire egyenként a magyar társadalom legtöbb, ma politikailag hontalan tagja vágyik és törekedne is: okos és hasznos célokért nyugodtan, szervezetten cselekedni! Meg is indult a mozgás: többen és több módon…..
ProgBlog Enyém! 2010.06.11 13:48:00
„…eljött az idő arra, hogy a gazdaságban is új kerüljön a régi helyébe, mert a régi rendszer nem alkalmas arra, hogy kivezesse az országot a jelenlegi helyzetből!” - ezzel a vadonatújnak szánt bevezetéssel indította útjára Orbán Viktor a 29 pontos kényszeresen…..
  Elérkezett a nagy nap, Orbán Viktor beszédével elstartolt a Nemzeti Együttműkődés Gazdasági Rendszere (a NEGR). A miniszterelnök expozéjában arról beszélt, hogy a mai adórendszerünk igazságtalan, mert teljesíthetetlen dolgokat követel az adózóktól, akik emiatt az…..
ProgBlog Gyászból építeni? 2010.06.04 21:36:00
 Hétfőn döntöttek a „Nemzeti Összetartozás melletti tanúságtételről” szóló törvényjavaslatról. Célja:„Legyen június 4.-e gyásznap helyett a nemzeti összetartozás napja!”A nemzeti összetartozásGondoljuk végig, miért szerencsétlen és egyben…..