Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kandel

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Milyen érzés, ha fél napon át bezárnak egy repülőgépbe, amely nem tud felszállni például köd miatt? Kevesen tudják a választ, de aki beleszalad ilyesmibe, biztos megemlegeti. Az utas majdnem teljesen kiszolgáltatott, miközben persze a légitársaság alapvető érdeke, hogy ne…..
Lehet, hogy McCain kissé túltolta a bringát azzal a neonácizással, meg lehet, hogy tényleg léket ütött az agyában Vietnam. De ettől még vitathatatlan, hogy az ember, aki kevesebb mint két hónapja még fényes diadalát ünnepelte az önkori választáson, ma agyonverve, szétalázva…..
Egy szuperhatalom nem tűrheti, hogy egy jelentéktelen országocska magát mindenhatónak képzelő figurája keresztezze geopolitikai tervei megvalósítását. Immár kénytelenek vagyunk szembenézni a keserű valósággal: Orbán Viktor csak ebben a kisszerű magyar világban futhatta ki…..
kandel 2014.10.21 17:23:17
@Sexual Harassment Panda: amig mo epitese eu-bol jovo penzbol tortenik addig kilepni ertelmetlen lenne. kb ebbol kovetkezik a nato tagsag is.
Már többször kifejtettem, hogy mélységesen elítélem azt a mifelénk nem ritkán űzött provinciális és pitiáner gyakorlatot, hogy egy gyermeket szülei viselt dolgai szerint állítanak pellengérre. Ezzel együtt sem tudok mit kezdeni Orbán Viktor fiának önérzetesen sértődött…..
Igazán kár, hogy idegennek kell érezzük magunkat a saját fürdőnkben, ami ráadásul a világ egyik legszebbje.  Már most jelzem, hogy a következő sorok törvénybe ütköznek, mivel, mint fürdés után kiderült, én sajtósként a Budapest Essentials keretén belül, csak külön…..
Egy 50 nm-es panellakás árából igazi csodákra lehet bukkanni! Nemrég összeszedtük azokat az ingatlanokat, melyeket ma a legalacsonyabb négyzetméterárral kínálnak a lakáspiacon. Az ingatlanok többsége természetesen a nagyvárosoktól messze, sokszor az északi, keleti és déli…..
kandel 2014.06.29 21:47:33
@csepke: mert nincs ra szuksege (a hazra). ha ott all uresen romlik es meg koltsege is van.
Vízálló Blog Rudas fürdő 2014.04.14 14:31:39
Legutóbbi látogatásunkat a Rudas fürdőben tettük. Itt nem újoncként, hanem visszatérő vendégekként jártunk. (Először éjszaki fürdőzésen voltunk, most délután mentünk.) Vasárnap este jutottunk el, ezúttal kicsit több időnk volt, mint nemrég a Királyban. Fotó:…..
Egy furcsa (de valami azt súgja: nem egyedi) lakásmizéria története következik Németországból, de Dániel története bármely más országban megtörténhetett volna. A kérdés persze az, hogyan kerülhetők el az ilyen és hasonló esetek, mire érdemes figyelni – mindebben majd…..
Ilyen Savanyú Jóska stílusban régen hallottam politikust szónokolni. Ehhez képest Antall József maga volt a Hofi Géza. Ez az Áder beszéd közben olyan képet vágott, mint a foghúzásra váró páciens, akinek már benyomták az ínyébe az érzéstelenítő injekciókat. Félreértés…..
Michael Schumacher egykori vetélytársa, David Coulthard jól ismeri a hétszeres bajnok harciasságát és emberi oldalát is, hiszen volt ideje megtapasztalni a szériában eltöltött közös éveik alatt és azóta. A 246 nagydíjon rajthoz álló 42 esztendős ex versenyző a Telegraph…..
Nemrég jött emailben, sok igazság van benne... 25 éve fiatalok voltunk. Ma öregek vagyunk. 25 éve szocializmus volt. Ma kapitalizmus van. 25 éve a Szovjetunió volt a szövetségesünk Ma Kínát szeretnénk szövetségesnek. 25 éve Szűrös és Pozsgai elvtársak az emelvényen Kádár…..
Egy egészen durva történetet osztok meg ma veletek, melynek írója és elszenvedője, Annamária, akinek egy szép nap az az ötlete támadt az Egyesült Államokban, hogy egy évre Magyarországra költözik a már ott született fiával, hogy a gyerek is megismerhesse édesanyja hazáját és…..
Egervári Sándor lemondott, de ez nem oldja meg azt a felfogást, ami megteremtette a "szerethető válogatottat" vagy, ami egy nem létező bajnokság nem létező nézőinek stadionokat építene iszonyatosan sok pénzből csak azért, mert szeretjük a focit. Ugyanis ebből nem lesz magyar…..
kandel 2013.10.12 09:04:30
@Sexual Harassment Panda: a neveden kivul a velemenyed tetszik. de tobb dolgot felreertettel. a hangsuly az "5 evesen" volt a tobbi csak maszlag.
kandel 2013.10.12 09:16:29
@250130: nem hiszem, hogy a padok hianyoznak. inkabb tanulmanyutra kellen kuldeni (spanyolo., olaszo., anglia, nemeto.) akik a focistakkal dolgoznak. hasonloan ahhoz ahogy egy csomo mas teerulet mukodik. egy reszuk visszamenne mo-ra focit epiteni.
kandel 2013.10.12 10:25:13
@bebe tv: sok minden jol hangzik amit leirtal. valsozinuleg jol ismered a facit no-ban. valoszinuleg egy csomo klub (freiburg, mainz, nurnberg stb) no-ban ugy es azert mukodik, hogy kiszolgalja a legjobbakat (dortmund, leverkusen, munchen stb) azzal, hogy a felfutott jobb jatekosokat eladjak haszonnal. ehhez jon meg a preciz gazdasagi munka amit ezek (jobb) a klubbok csinalnak igy minden evre van 2-4 top csapat akik a bl-ben a 8 koze vagy tovabb jutna. ez huzza az egesz nemet focit. es persze megint szorjak szet a jobbak egy reszet. tegnap kik rugtak a golokat:angol es spanyol csapaotban jatszo focistak.
A múltkori „Szoptatás természetesen" című cikkre és a kommentekre reagálva Móni megírta saját, Norvégiában szerzett tapasztalatait, ahol, mint a következőkből kiderül, nagyobb elfogadással és nyitottsággal fordulnak a téma felé, akkor is, ha nyilvános helyen…..
kandel 2013.07.04 13:46:51
@tottival: hova jutnank, ha mindenkit kitiltanank az utcarol, akit nem szeretunk latni? az egyiket azert mert dagadt, a masikat, mert szoptat stb. stb.
kandel 2013.07.05 13:15:40
@wrstjnethn: ugye? azert lehet, hogy meg tudnank egyezni, es akkor mar ketten is lehetnenk.
Sokan sokszor hajlamosak csak a sikertörténeteket meghallani a külföldi munkavállalás kapcsán, pedig jócskán akadnak árnyoldalak is. A mai posztból kiderül, a londoni munkavállalás is jócskán szolgálhat nehéz pillanatokkal, legyen szó a munkáról, a magánéletről (bérelt…..
Egyre reménytelenebb helyzetbe nyilatkozza magát Balog Zoltán miniszter az idei Táncsics-díjjal kapcsolatban - eddig csak azt tudtuk, ő nem is tudta, kinek adja a díjat, most viszont elolvashatjuk nyilvános könyörgését is, ugyan már vissza a babaruhát. Ha a legelején kezdjük,…..
A magyar bulváripar lendületesebben kezdi az évet, mint Overdose azt a pár futamot, ami előtt nem sántult le, VV Boglyasfejű Évi videóklipje például nagyon odabasz, meg is mutatjuk, tessék: Csobot Adélból revüsztár lett az Ofreumban, és jobban járt az egész X-Faktorozással,…..
Határátkelő Azért sem adom fel! 2012.12.19 06:58:00
Tartok tőle (mi több, a számokat elnézve tudom), a mai történet nem egyedi, éppen ezért annyira szívbemarkoló. Szerzője egy házaspár hölgytagja, akik életük azon szakaszában vannak, amikor az elmúlt évtizedekben fáradságos munkával felépített egzisztenciát kellene…..
Határátkelő Megéri hazajönni? 2012.12.12 06:03:58
Segítséget kért a mai írás szerzője, a cím el is árulja, miben. Mielőtt azonban beállítottság, politikai nézetek, vagy bármilyen más indíttatás miatt rávágnátok az igent vagy a nemet, olvassátok el a posztot – utána jöhetnek a tanácsok! „Ebben a levélben nem az…..
Az Eurostat legújabb adatai szerint Magyarországon ma hárommillió embert fenyeget az elszegényedés. Közülük azok tudnak maguknak jobb pozíciót kiharcolni, akik a sarkukra állnak. Ezt most a diákok és néhány bátor oktató – elismerés nekik – megtették Szegeden és Budapesten…..
Hoffmann Rózsa hazudik a tandíj ügyében. Azt mondja, az államtitkár asszony, hogy Gyurcsány akart tandíjat, amit ő vezet be, az nem az. Nem zavarja, hogy ha egy diáknak fizetnie kell a tanulásért, az tandíj, akkor is, ha másnak nevezik. Ha már a mostani ámokfutás kapcsán is…..
kandel 2012.12.11 16:46:40
@HanSolo90: nem az eü-t kel privatizalni, hanem engedni kellene a magan biztositokat. ez nemetroszagban kivaloan mukodik. a privat biztositottak magasabb havi biztositast fizetnek amiert persze elonyeink vannak. a biztosito tarsasag akivel szerzodesban allunk fizet rendesen az orvosnak vagy a korhaznak, emmiatt a felszereles modernebb es az osztalyok, rendelok jobban felszereltek. ebbol viszont az un. allami biztositottak is profitalnak, mert azokhoz vizsgalatokhoz is hozzafernek amire nem vagy csak nagyon sok ido mulva kerulhetne sor a privat biztositoktol befolyo osszeg nelkul.