Regisztráció Blogot indítok
Adatok
christian.jungblut

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
epSos .de képe Malajziában készült, de jól mutatja, mennyire veszélyeztetik a parti városok az óceánokat - on Flickr. Alig néhány napja hippifészkeztem le San Franciscót annak kapcsán, hogy ők már jóval Los Angeles előtt kitiltották a városból a nejlonzacsikat,…..
christian.jungblut 2013.07.03 07:06:48
@visszakettopadlogaz: En is kicsit sokalltam a 7 millio SF lakost :)

@SZDSZPistike: Ez valoban ugy van, ahogy irod. Epp most vittem ki a ket kukat az ut melle, mert holnap hajnalban uritik oket.

Meg egy erdekesseg a szemet elszallitasaval kapcsolatban: a kukasautoban a vezeto egyedul dolgozik, a kukakat egy robotkar szedi fel az ut mellol es uriti az autoba (Legalabbis a WM cegnel igy van).

seidmaninstitute.com/wp-content/uploads/2010/10/WasteManagementRecycling.jpg

Meg van hatarozva, hogy hogy kell kitenni a kukat az ut melle, milyen tavolsagot kell hagyni a ket kuka kozott, hogy a gep fel tudja venni.
Idén nyáron indult volna a budapesti Liszt Ferenc és a kanadai Hamilton reptér között közvetlen járat. A magyar Légi Marketing Alap által is támogatott járatot szervező cég megszűnt, az utasok futhatnak a pénzük után.   A Kanadában bejegyzett Panorama Tours szervezett idén…..
christian.jungblut 2011.05.19 09:46:30
@bean: Szerintem abban tévedsz, hogy nem éri meg. A Frankfurt - San Francisco útvonalon a Lufthansa napi járatot üzemeltet, ráadásul május 10 óta Airbus 380-nal.
Az első és a második rész után a sorozat folytatásaként ezúttal különféle hadihajók és tengeralattjárók - olykor szomorú - sorsáról olvashattok. Kellemes időtöltést!   Az illusztrációkon azok a hajók láthatók, amelyeknek a neve kiemelttel íródott. Azt…..
A Lufthansa 526 személyes Airbus A380-as repülőgépén 999 euróba, azaz kb. 290 ezer forintba került az Alpok feletti másfél órás sétarepülés, már ha első osztályon kívánta ezt valaki megtenni. Ostobán azt gondoltuk, hogy ezt csak egy vérbeli burzsuj perkálja ki, hogy elvigye a…..
christian.jungblut 2010.07.30 19:48:28
@lifelike: Elég gyakran eltévednek azok a jumbok :)

"Heti ötre emelte a Hong-Kong-Budapest útvonalon közlekedő teherjáratai számát a Cargolux légitársaság a Boeing 747-400F repülőgépekkel."
Ülök az erkélyen és filmet néznék a laptopomon, de nincs kedvem felállni a nyugágyból és azt sem szeretném, hogy kábelekben essen hasra mindenki, aki a szobában közlekedik. Ráadásul a film az egyik külső merevlemezemen van. Nem nehéz megoldani ezt manapság, de nem olcsó…..
christian.jungblut 2010.06.02 14:58:56
@Bigyó Felügyelő: az "Otthoni hálózat fillérekből" címből arra gondoltam, hogy belefér a témába a saját tapasztalat megosztása.
Amikor lejátszót kerestem magamnak, én például örültem volna ennek a cikknek és a kommentekben előforduló sok hasonló terméknek, tapasztalatnak.
christian.jungblut 2010.06.02 15:07:13
@bunkó: Igazad van.
Azért erről írtam, mert ezt használom, ezt ismerem. Ha érdekel a téma, keress rá a gyártó oldalára, van nekik hálózati is. Nem azt mondom, hogy ez a legjobb, legolcsóbb, stb., csak azt, hogy nekem bejött.
christian.jungblut 2010.06.02 15:07:56
@Bigyó Felügyelő: Ok, félreértettelek. Elnézést.