Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andrew218

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A marihuánáról sok szempontból lehet beszélni. Az alábbi írás tudományos igényességgel járja körbe ezt a témát. Előtte azonban néhány szó a marihuána, illetve a thc rövid és hosszú távú hatásairól.A marihuána hatóanyaga a D9-tetrahidrokannabinol, közismertebb nevén a…..
andrew218 2010.06.02 14:41:38
Sziasztok!

Futolag elolvastam a velemenyeket.Sok dologgal egyetertek viszont sokan azt sem tudjak hogy mirol van itt szo,masoknak es sajat maguknak is hazudnak.Nem akarok arrol irni hogy a fu milyen karos az egeszsere vagy hogy milyen gyogyito hatsai vannak csak a felszines tudasommal vilognek.Inkabb az erzeseimet es az OSZINTE tapasztalataimat irom le hatha segitek masoknak.
23 eves vagyok es masfel eve elek fuvel.Kezdetben hetvegenkent szivtam a haverommal EGY spanglit.Szigoruan diszko elott vagy kozben szivtunk,a het tobbi napjan eszunkbe sem jutott.
Ez ment kb ket honapot aztan rakaptam.Kovetkezett 4-5 honap mikor a reggeli kaveval nem cigit hanem fuvet szivtam,a nap 24 orajabol kb 16-ot be voltam allva.
Tehat ha valaki azt mondja hogy a fu nem okoz fuggoseget akkor az vagy hazudik(maganak is) vagy meg nem telt el annyi ido hogy megtapasztalja(fuggoseg nem egyik naprol a masikra alakul ki gyakran honapok kellenek)
4-5 honapi intenziv szivas utan kezdtem belatni hogy barmennyire is hazudok magamnak kemenyen rakaptam akar fuggonek is nevezhetem magam.
Az eletem szurke,egyhangu es nehezebb lett.Imadtam csajozni,bulizni de mar ez sem erdekelt csupan legyen meg a cucc helyezzem kenyelembe magam(lehetoleg egyedul) es erezzem azt a jo erzest....
Szerencsere volt annyi tartas bennem hogy szep finoman lealltam.Azt tapasztaltam ha mind csokentem a szivasok gyakorisagat nem olyan kellemetlen a leszokas.Egy honap alatt odaig jutottam hogy csak este szivtam.KB 3 honap alatt elertem hogy csak penteken esetleg szombaton szivok.
Persze mindenki mas, mindenkire maskepp hat,kell vigyazni vele.Amugy mint mindennek a fuvezesnek is vannak pozitiv hatasai nem allitom hisz en is szeretem.
Fontos kerdes hogy ki miert sziv.Tapasztalatom szerint a legtobben unalombol szivnak en is az unatkozok taborat gyarapitom(unalmasak a napok semmi akcio...igaz?)
Azzal viszont nem ertek teljesen egyet hogy kapu a kemeny drogok iranyaba viszont van egy olyan hogy mikor kiprobaltuk pl a fuvet nem riadunk annyira vissza mastol sem hiszen mar ugyis drogozunk...Amugy szerintem a legnagyobb problema az hogy haverok diler stb elonyos,olcso ajanlatokat tesznek hogy mast is kiprobaljunk....Szemely szerint en sosem kivantam mas drogokat abbol az egyszeru okbol kifolyolag hogy nem tudom milyen tehat nem is kivanhatom...
Fontos h munkan kivul az embernek legyen valami hobbyja,ez talan csokenti a raszokast.
Azt hogy mennyire karos....hat nem tudom van akit tonkretesz eloszor lelkileg kesob testileg,van akire lenyegesen kisebb a hatasa(pl:ismetem 93 eves nenit napi 3 csomag cigit szivott es virult, mas 30 evesen meghal tudorakban..)
Tehat az en velemenyem hetvegenkent el lehet nyomni 1-2 spanglit ez a mennyiseg talan ami nem valtoztatja meg az eletminoseget de szigoruan kell vigyazni hogy ne lepjuk tul a hatart.Aki pedig nem probalta szerintem jobb ha elmegy egyet nozni vagy vezetni, kit mi mozgat mert lehet pont o az akire a hatasa karosabb.