Regisztráció Blogot indítok
Adatok
totelcamp

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Boldog Karácsonyt és Áldott Ünnepeket kívánok minden Kedves Olvasónak! A támogatóknak pedig ezúton, külön szeretném megköszönni adományaikat!  1962. Karácsonyi forgalom Oslo belvárosában, Norvégia..
totelcamp 2024.01.07 21:53:18
1900. Légifelvétel Manhattanről..
1899. Hippolyt Romanov, orosz arisztokrata mérnök szentpétervári elektromos, kísérleti autóbusza..
1903. Fiatalkorú színes bőrű elítéltek kinti munkán az Egyesült Államokban..
1911. A Titanic 16 tonnás horgonyának szállítása a dudley-i gyár és Netherton között  ..
Ma kicsit megint rendhagyó lesz a válogatás. A téma a Szovjetunió, de az ötvenes évek végétől A posztsztálinista időszakból eljutunk a kommunista birodalom végóráiig, érdekes képekkel és kivételesen kicsit viccesebben. Ja és a Fekete Péntek itt is vasárnapig tart, úgyhogy most 10%-kal több képet…..
Az amerikai Huebner család fotóarchívumából válogattam az egykori európai vakáció képeit az 1958-as csehszlovák körútról. Valaki felismeri a helyszíneket?..
Adrienne Salinger fotós a kilencvenes évek elején az amerikai nyugati parton - Seattle-től Los Angelesig - fotózta végig az átlagos tinédzserek szobáit lakóikkal együtt. Érdekes korképet láthatunk a húsz évvel ezelőtti tinikről és közvetlen környezetükről, amiket maguk alakítottak...
Az HBO már bőven a Trónok harca előtt is adott maradandó sorozatokat a világnak, sőt mi több, valódi mérföldköveket. A kiemelkedően komplex és profi bűnügyi históriaként méltán magasztalt The Wire mellett kétségtelen, hogy a csatorna gengszterfilmszériája, a The Sopranos forog legtöbbet a…..
totelcamp 2016.08.29 08:58:52
1940. MÁV motoros hajtány Beregszászban  ..
totelcamp 2016.05.14 14:31:34
Tömeges kitelepítés a csernobili baleset után - 1986. április 27. A modern társadalmakban komoly feladat a lakosság védelme az esetlegesen bekövetkező ipari vagy természeti katasztrófák következményeitől. A katasztrófavédelem eszköztárában a lakosság kitelepítése az utolsó védelmi eszköz, ami csak…..
Gilbert Grape What's Eating Gilbert Grape? 1993 Most, hogy DiCaprio megkapta ötödik jelölése alkalmával a hőn áhított Oscarját, nézzük meg azt, mi volt az a film , amiért elsőnek jelölték. Noha, itt is is óriásit alakít, ez most még nem az ő "one man show"-ja volt. Mit (t)ettél Gilbert? Egy…..
Tudom legutóbb azt ígértem, hogy vége a cári orosz képsorozatnak, de akkoriban maradt még pár kép, amiket azóta sikerült kiegészítenem egy posztnyi anyaggá. Mivel sokan szerettétek és kellőképpen magas nézettséget is produkált a téma, ezért gondoltam megosztom veletek a "maradékot". Kicsit az…..
totelcamp 2016.02.08 16:38:34
@paráznabillegető: én az összes helyszínre rácsekkoltam a google maps-on. óriási távolságok, egy másik világ, egy vadregény. az az álmom hogy felüljek a szibériai expresszre és eljussak egy ilyen vidékre.
Mára egy játékot találtam ki Nektek. Amolyan kvízfélét, amiben egy fotóról kellene eldönteni, hogy az illető hős avagy bűnös. Mindegyik szereplő a második világháború idején fejtette ki áldásos vagy hírhedt "tevékenységét". Tizennégy arc, de több százezer sors. Elállatiasodott emberek és földre…..
Folytatódik a prospektusokat felidéző sorozatom, ma két német Adidas katalógust láthattok. Egyet 1968-ból és egy különleges 1970-es példányt, amiben gyári javítások és megjegyzések is vannak...
1986. Az Örmény Titkos Hadsereg nevű (ASALA) marxista-leninsta, szélsőbaloldali terrorszervezet sajtótájékoztatója Bejrútban, Libanonban  ..
   A tegnap lejátszott el clásico után mit is mondhatnánk: Barcelona - győzelem technikai fölénnyel. Az első gól esszenciájából magát a mérkőzést is kiolvashatjuk. Klasszikus Barcelona játékból született, altatásból négy háromszögjátékot követően. Emeljünk ki egy…..
"Folytatódik a II. világháborús sorozat, újra jobbnál-jobb életre keltett képekkel olyan amatőröktől, akik nem átallanak napokat-heteket tölteni egy régi kép színezésével." - Jtom 1944. július 8. Normandia, Franciaország, La Haye Du Puis mellett. Amerikai 1-esek nyomulnak előre. Színezte Allan…..
Szovjet fotográfusok művei 1950-től 1988-ig. 16+! Demográfia. 1960. Viktor Ahlomov..
Alig vagyunk túl a fojtogató nyári hőségen, szerencsére a lehűlés éppen időben jött. Most emlékezzünk a XX. század nagy, brit hőhullámaira. 1963. A londoni Holborn Oasis uszoda mentőorvosa szenved a júliusi hőségtől..
1893. Ónbánya Cornwallban, Angliában..
...és a többi rock vagy heavy metal ikonét? Hát tessék...
totelcamp 2015.06.26 23:38:20
@Skatulya bácsi megmondta: volt itt már sok komment, de ekkora paraszt még nem. gratulálok