Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jotakaro79

1 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Júliusban jött ki az Architects Doomsday dalának akusztikus verziója, és annyira lenyűgözött, hogy el is gondolkodtam. Hiszen van még jó pár rock/metal dal, ami elektronika nélkül is nagyon rendben van, sőt! Talán még jobbak is úgy. Összegyűjtöttem nektek 8 kedvencemet!..
jotakaro79 2018.08.26 07:08:35
@geegee: Köszi a tippet! Nagy cover mániás vagyok, de nem ismertem és kurva jó...
Na kezdjük a lényeggel ,két állatmintást posztolunk, a leopárdost és a szívünk csücskét, a zebra mintást.Ez egyszerűen páratlan és legyünk őszinték, akik nem szeretik a zebrát.... na azok fura emberek.A legdesignosabb állatról beszélünk, persze a leopárd mellett. Ára…..
Na akkor lessünk még listákat. Most éppen zenészekét, mert bármilyen hihetetlen, ők is hallgatnak zenét, és nekik is volt kedvencük 2013-ban. Megkérdeztünk párat nyilatkozzanak erről, el is küldték nekünk a top akárhanyas listáikat, mi pedig ezeket ahogy jöttek, bemásoltuk ide…..
A Rolling Stone volt olyan jó fej, és összeszedte minden idők tíz legemlékezetesebb színpadi verekedését, amit kamera is rögzített. Természetesen bekerült Axl Rose és Henry Rollins is, de van itt óriási rapper tömegbunyó, könyöklő Amy Winehouse és egy kis dzsúdóbemutató a…..
Tisztelt Munkahelyi Terror blog!   Levelem témája nem a munkahelyi terror, hanem a munkanélküliség és annak következményei Magamról pár szóban: fiatal, angolul folyékonyan, németül alapfokon beszélő, középiskolai érettségivel rendelkező nő vagyok (tudom, Dunát lehetne…..
Mások mellett Odett, az Anna and the Barbies, Zoohacker, a Kaláka és ByeAlex is Fonogram-díjat kapott vasárnap a Fonogram-VOLTfolió közös gálaesten a Millenáris Teátrumban. Az év hazai dala Majka, Curtis és BLR Belehalok című száma lett, az életműdíjat Leslie Mandoki és…..
jotakaro79 2013.06.03 14:05:58
En nem lepodtem meg...csak hoztak a szokasos format...utana mehet a siras h a magyar zene nem uti meg a mercet kulfoldon (amugy neha de , de nem a dijazottakkal es ez sajna nem csak izles kerdese)...amugy Mr Mandokirol mindig az Indexes video jut eszembe (index.hu/video/2013/01/17/mandoki/) a mai napig tobbszor lattam es ennyit ritkan nevettem...nagyon jo...a stilus (es a kitelepult magyar akcentus) maga az ember:)))en nem eletmu dijat, hanem koztarsasagi elnoki cimet adtam volna neki
Miközben alig hallani a tévét a szakadó jégesőtől, vasárnapra összegyűlt ismét annyi magyar videó, hogy érdemes legyen külön is foglalkozni velük. Új klippel tért vissza Sub Bass Monster, miközben az Amszterdamba költöző Bobafett pár percben összefoglalja mindazt, amit egy…..
A Brains legújabb stúdióalbuma, a Full Range április 5-én, pénteken jelenik meg, most viszont akár itt a Lángoló Gitárokon is végig lehet hallgatni. A tizenegy dalt tartalmazó lemez gerincét továbbra is drum and bass alapú dalok teszik ki, de a zenekar szinte valamennyi jelenlegi…..
Subba Faszkorbács: Erzsike 2012.03.05 12:17:00
Ganxsta Zolee új formációja, amit tegnap már meg is hakniztatott az egyre hihetetlenebb színvonalú Frizbiben, a STOPosok! Mégis miért csinálna Zolee a sok évnyi műrepp után hirtelen ilyen mocskosul semmilyen örömzenét a 40pluszosoknak?* Milyen messzire lehet jutni a beszédhibás…..
jotakaro79 2013.01.29 11:36:08
@musi: igen ezt mar leirtak, de orok szabaly: Attol meg mert nem tudok tojast tojni, meg megtudom mondani, hogy zap...
A legjobban fizető állások Amerikában, felsőfokú végzettség nélkül, a myplane.com listája alapján: Fúrótornyi munkás Ipari búvár Vasúti forgalomirányító Vegyipari operátor Ingatlanközvetítő Metróvezető Postai alkalmazott Cölöpverőgép-kezelő Vasúti fék-…..
jotakaro79 2012.12.20 14:31:09
@pushup: a felsofoku vegzettseg az angolszasz orszagokban nem feltetlenul a diplomat takarja...
jotakaro79 2012.12.20 14:33:44
@Uzi: Ja bocs megse kotozkodom....ott az exmilitary dolog nagyot dob az ilyen allaskeresoknek...akar csak itt Angliaba
Úgy látszik most már minden évben ellátogat a Szigetre valamelyik legendás britpop-zenekar. Tavaly itt volt a Pulp, idén a Stone Roses, jövőre pedig jön a Blur. Igen, Damon Albarn és csapata lesz a 2013-as Sziget fesztivál főzenekara, szóval végre Magyarország is belesik majd a…..
jotakaro79 2012.12.13 12:43:37
@Rodzservóterz: Miert is?
jotakaro79 2012.12.14 02:49:51
@Rodzservóterz: En kicsit mashogy neztem (de ne erts felre nem kotekedve mondom es persze izlesrol nem illik vitatkozni),de en ugy gondolom hogy a kilencvenes evek 1ik meghatarozo zenekara, aki ikonikussa/klasszikussa valt, es eddig meg nem lepett fel Magyarorszagon az szerintem belefer fozenekarnak (arra kivancsi leszek ki lesz a tobbi...illetve kivancsian felve....lehet hogy a vegen igazat adsz nekem:))
Öt és fél éve már annak, hogy alapjairól redizájnoltuk az Indexet. Elég fura innen, 2012-ből visszanézve belegondolni, hogy akkoriban az egy elég radikálisnak számító elképzelés volt. Viszont elég jól átgondolt és karakteres is ahhoz, hogy erősítse az Index egyediségét,…..
jotakaro79 2012.10.31 13:36:24
@matthe07:

Hu tudom ez 1 olyan designos konferencia de en napi userkent szolok bele, reggel erre kelek es szerintem ez a legatlathatobb hirportal ....de tenyleg az index szerinted rosszabb designba mint az origo???? lehet hogy velem van a gond de szeretem a letisztult, atlathato hirportalokat....Azt mar csak felve mondom (es tudom az tartalmi kerdes)hogy az Index fogalomma valt mig az Origot csupan a Tcom ujabb feluletenek tekintik....
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
jotakaro79 2011.08.13 17:37:05
@dalmata76: igen plusz tudnak a fizetési szenzitivitásra utalni, ami vicc, mert annyi előnye lenne (legalábbis számomra) hogy Te mint munkakereső tudnál mérlegelni és felmérhetem hogy mi mennyit ér ...100%ig 1 et értek veled, csak nem akartam ilyen sok kérdéssel bombázni a hallgatóságot... a fényképes CV jobb sorsú államokban nem divat....sőt ciki...a motivációs levél pedig 1 hazugság, ugyanolyan hazugság amit interjún produkálunk...csak az a különbség, hogy 1 jó HR-s (hozzáteszem én a pszichológián tanítám, nem az állig.-on) személyesen megítéli azt amit 1 levélben elég nehéz...sztem ezért felesleges a motivációs levél
jotakaro79 2011.08.14 08:59:34
@dalmata76: szerintem ez máshol sincs másképp (tudom közhely, de így van a nonverbális kommunikáció nyom a latba nem amit mondasz...és ez nem magyar függő). a különbség inkább az, hogy behívnak vagy sem és azt a fényképed alapján vagy a tapasztalataid alapján döntik el.
Erőszakból diplomázott László két napig tartó, és egy heveny italozással/kurvázással simán kikúrálható depressziójának köszönhetően egy körrel lerövidült a Való világ, és már vasárnap este letisztult a kép. A mostani helyzet azt vetíti előre, hogy a hármas döntőbe…..
jotakaro79 2011.04.12 16:20:46
@RAMBO: úgy mar igen... én is Őt tennem sperma éretté, csak megtanultam hogy sajna nem mi vagyunk az átlagszavazó legalábbis remélem, hogy Te sem, mert ha így lenne gondolkodom (ezt magamról írom) a shogunos lepisilés utáni szepukkun, szavazni CIKI sztem, nezni es kepben lenni MENO, mert úgyis mindenki erről beszél és azért izgatja a mikrofantaziankat....
jotakaro79 2011.04.12 16:40:34
@Hódos Hajnalka: Ha van esze igen, de kívülről okos az ember... hozzáteszem, hogy a hugival lesz 1 kis örihari,ha Jerzyt hívja ki de 1-2 protezsálás a business-ben (lesz ott még szopnek.hu csak nehogy kiöregedjen) és huss harag....a közös fellépéseket nem is említem...olyan megható lesz a kis család, ahogy fellép pl 1 karácsonyi koncerten, ahol Béci berappeli magát a karácsonyfa alá.... amúgy Anikónak a legtalálóbb nevet bent adták (Napraforgó), mert mind pasizás, mind jellemileg ez a legjobb jelző... ettől függetlenül, mint nő nekem tetszik (kövezzetek), legalább ha szeret mindig úgy csinál:). És legyünk őszinték külcsínre nem olyan rossz....a belbecsről, meg lehet, hogy az RTL is tehet...
Geréb Ágnest foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetésért ítélte el a Fővárosi Bíróság két évre. A letöltendő fogházbüntetés mellett a szülésznőt öt évre eltiltották foglalkozása gyakorlásától. Geréb Ágnes a bíróság előtt 2010 decemberében…..