Regisztráció Blogot indítok
Adatok
klorinc

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elérkeztünk hát hatodik ütközetünkhöz, ma este 20.30–tól Durbanban a Moses Mabhida stadionban a Nationalelf a spanyol válogatottal mérkőzik meg a döntőbe jutásért. Először is szeretnék gratulálni a holland válogatottnak a döntőbe jutáshoz , nagyon jó lesz őket 36 év…..
klorinc 2010.07.07 13:17:41
@heiki töltő: Biztos, hogy a Kalapács. Csodálkoztam is elsőre, hogy került oda. A polip pedig megy a levesbe, ha bejön a mai tippje!:) A poszt és a blog is nagyon tetszik eddig!
Vállalva, hogy az NST makulátlan mundérjára a cégre szabott közbeszerzési pályázatok setét árnya vetül, tovább keressük popp (3#), Isarsturm (2#), ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, ZenZo, vár a tévé, itáliainagysándor, pattopo (2#), rowi (2#), sporttárs, hrvth,…..
Végre komoly csapattal találkozik Argentína, az utolsó aduász is kihullhat az ellendrukkerek kezéből, továbbjutásuk esetén hivatalosan is masszív vb-esélyesek lesznek. Éles helyzetben még nem kaptak gólt, lefutott kilencven perceken szépített az ellenfél, Mexikót meg szügyön…..
Twitteren követhetitek ahogy a német chefjeink a serbische Bohnensuppe-t elkészítik: new TWTR.Widget({ version: 2, type: 'faves', rpp: 10, interval: 6000, title: 'Online', subject: 'Deutschland-Serbien', width: 'auto', height: 300, theme: { shell: { background:…..
Mihály Árpáddal létrejött a megállapodás, a kiváló játékos a 2010/2011-es szezonban is csapatunkat erősíti, adta hírül a Sapa Fehérvár AV19 hivatalos honlapja. A támadó az előző EBEL-idényben 59 mérkőzésen 58 pontot szerzett, ő lett a házi pontkirály. A szélsővel…..
klorinc 2010.06.17 18:37:44
@csatoimi: Ez elég megtisztelő! Mind a Volán, mind a magyarok állampolgárok részéről!
klorinc 2010.06.17 18:38:31
@klorinc: Részéről helyett számára. Nem kéne ennyit dolgoznom.
Bastian Schweinsteiger a hírek szerint majdnem megfázott, ezért az edzéseket is abbahagyta. A 16 fokos afrikai télbe a csapat orvosa Tim Meyer, sapkát és kesztyűt adott a játákosokra az edzés alatt.Viszont úgy tűnik elmúlt a veszély és holnap már fog a szerbek ellen. Ezt Olvier…..
Jégkorong Jön az NHL 11 2010.06.16 17:59:00
Június 14-én Los Angelesben elkezdődött a négynapos Electronic Entertainment Expo,  más néven az E3, a világ egyik legnagyobb videójáték-kiállítása. Természetesen jelen van az Electronic Arts is, amely bemutatta következő jégkorongos játékát, az NHL 11-et. Nagy…..
klorinc 2010.06.17 10:29:16
@YNWA: Felfoghatjuk szemétségnek is, de sajnos az anyagiak elég komoly szerepet játszanak. Alig van, aki megevszi PC-re. Tavaly beszéltem egy sráccal az EASports-tól, és ő a FIFA 2009-re mondta, hogy egyedül Németországban van bevételük belőle, mindenhol máshol bukó a játék. Ahol a konzol megy ott azért, ahol a számítógép ott meg azért (mindenki letölti). Szomorú de ez a helyzet.:S
klorinc 2010.06.17 13:00:34
@durex26: Simán lehet, hogy szar, ezt nem is vitatom. Ezenkívül PC-re az utóbbi években nem is nagyon fejlesztették egyiket játékukat se (FIFA, NHL stb.). Nem állt szándékomban védeni az EA-t (én se vettem még meg eredeti játékukat), nem vagyok a letöltés ellen, sajnálom ha így jött le. Csupán arra próbáltam meg utalni, hogy ha hoznak egy (gazdaságilag) racionális döntést, attól nem biztos, hogy seggfejek. Bár a kettő természetesen nem zárja ki egymást...:) Valamint nekem ugyan nincs konzolon, de sokkal jobb ott a játékélmény, párszor próbáltam már. Megértem, ha az utóbbi években arra mozdultak el a gyártók. Én se örülök, hogy PC-re nincs, de sajnos ez van.
klorinc 2010.06.17 17:56:15
@YNWA: Én se fogok emiatt konzolt venni, adhatnák is olcsóbban, nyilván úgy jobban fogyna. Szerintem is ez a fő gond, hogy Kelet-Európában még mindig nem engedhetik meg maguknak az emberek a játékokat az ilyen árak mellett. Nem védve az EA árképzését, de azt mondta a már említett srác, hogy egy játékon csak pár euró bevételük van, mert iszonyat pénz elmegy a jogdíjakra. Ez mondjuk engem is meglepett. Nem tudom igaz-e, de feltehetően egyelőre nem változnak az árak. Így sajnos marad a torrent, vagy az se, mert ki se jön PC-re. De asszem nagyon messzire mentünk a tárgytól.:) A promó videó nagyon jól sikerült!
Banditák és gumimacik...
klorinc 2010.06.17 14:07:40
@horas: Így van!
klorinc 2010.06.17 14:18:53
@értelmetlen_nevű: Én már mikor megmondtam!:D
Amikor a szerbek kijutottak a 2010-es vébére, jó balkániakhoz méltóan napokig ünnepeltek,(azaz vedeltek az utcán) nyitott buszon hurcolták körbe a csapatot, ahogy az elvárható egy félfeudális országban. Volt is ok az örömre, hiszen csoportelsőként jutottak ki, méghozzá úgy,…..
Hogy kicsoda ő? Hát a legendás svájci futballszakember, aki Svájci Retesz néven letette a catenaccio alapjait. Az Ausztriában született mester sajnos már nem láthatta, ahogy a verrou működésbe lép, és bekattan a Csoportelsőség feliratú ajtó előtt toporgó spanyolok orra előtt.…..
klorinc 2010.06.17 09:45:34
@horas: Persze, el lehetett volna ütni pirosért, ezt nem vitatom. Csak szerintem, HosCincerrel ellentétben, nem volt teljesen levente gól. Nem mondom, hogy a spanyolok tökéletesen védekeztek, mert nem, de Derdiyok szerintem szépen csinálta, amit csinált.
klorinc 2010.06.17 09:55:20
@horas: Abban teljesen igazad van, hogy Alonso elfelejtette, hogy neki itt most védekeznie kéne, elég csúnyán lemaradt. Demichelis-t pedig, ha szabad kérnem ne emlegessük, mert Bayern drukkerként még a neve hallatán is megemelkedik a pulzusom...:)
klorinc 2010.06.17 10:03:57
@horas: Akkor asszem a gól kérdésében egyet értünk, így a végére.:)
Demichelis miatt semmi gond, hozzászoktam... Már várom, hogy az argentinoknál betlizzen, és utána hallgathassuk Maradonát.
Kamatekamate kontra knédli...
klorinc 2010.06.15 14:29:12
@megvagy hadnagy: Tényleg nem kötekedni akartam. Nekem nagyobb problémám nem volt vele, csak egy-két ilyen szitu valamiért nagyon rémlik. De ha megnyugtat, ilyet már lengyel közvetítésben is hallottam. Lengyel haverom egy kapufa után röhögött a riporteren, majd fordította a szitut.
klorinc 2010.06.15 14:33:16
klorinc 2010.06.15 15:07:18
@r123: Nem az igazi. Nem látszik rajta a gyönyörű haja...
Na végre megmuttata magát a mezőnyben eddig megbuvó leendő világbajnok, azt hiszem titkon mindannyian valami hasonló kezdésre számítottunk. Csak még egyszer emléktetőül : Németország- Ausztrália 4 -0 (2-0) (Gólszerzők: Podolski 8’, Klose 26’, Müller 68’, Cacau…..
klorinc 2010.06.15 10:42:05
@hitomi: És Ghánából mit fognak tálalni a német séfek?:D
A német szövetség és a DEL döntőbírósága is döntött. Az EHC München körüli bohózat tovább folytatódik, de a három helyett csak két kimenetele lehetséges a történetnek. A német szövetség az Eishockeynews hírportál szerint nem járult hozzá a müncheniek…..
klorinc 2010.06.15 09:13:53
@Szenszej: Nem, akartam menni, de mondták, hogy nem lehet!:)
Tizenkilencedszer szólal meg a világ legnagyobb sporteseményét elindító sípszó ma délután négykor. Az eddigi 18-ról már bőven kibeszéltük magunkat, elemeztük a csoportokat, összeállítottunk néhány válogatást az eddigi világbajnokság legnagyobbjairól, mindezt egy okból:…..
Ami 67 éve Erwin Rommel tábornagynak nem sikerült, azt most befejezzük. Császárunknak tett ígéretünket betartjuk, Dél-Afrikát elfoglaljuk és megszabadítjuk aranytartalékaitól. Hadtestünk már a legkisebb ellenállás nélkül földet ért, és immár készen áll az aranyhadjárat…..
Az elmúlt két hónapban nagyjából 50 futball témájú filmet láttam, ez alapján bátorkodom megkockáztatni a kijelentést: az igazán jó és emlékezetes focifilmek megszámolásához nincs szükség mindkét kezünkre. Ámde, a megannyi elvetélt próbálkozás, ha filmes (ne adj isten:…..
klorinc 2010.06.09 21:53:58
@Parraghramma.: @pote: Asszem volt némi félreértés... A németek a saját győzelmüket fogják a világ számára is értékelhető módon megfilmesíteni!:) Egyébként tényleg kiváló cikk, csak ez az egy mondat csípte a szememet.:) Várjuk a beharangozott folytatást!
Nem jó szabadkozással kezdeni, de a német mentalitástól elég messze van a céronaldó féle majomkodás ezért nem volt egyszerű megtalálni a portugál buttmonkey német megfelelőjét. Hogy férfiasan bevaljam nem is sikerült. Ilyen fürdőskurvát németország, de még a környező…..
Olyan német válogatottakkal kapcsolatos momentumokat szeretnék felidézni , amelyekre még talán anyád is emlékszik, de mostantól biztos fog.   Völler-Rijkaard barátság Nem is kell sokáig a vb-almanachot böngészni hogy Frank…..