Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Heatman

0 bejegyzést írt és 99 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A "Akik szerették a filmet, talán a játékot is megveszik és szerzünk kis pénzt" sorozat egyik epizódja.   Megint jó sokat kellett vágnom és még így is rekordhosszúságú. Esetleges hanghibákért elnézést Soundtrack: Prodigy - Mindfields ;…..
Sok a Snajperes hír, de ezt még muszáj kiraknom. Érdekes történet Nicolas19-tőlEgy ügyvédi irodában dolgozom gyakornokként, és sokszor írok fizetési felszólításokat elítélteknek, lemásolt zenék, filmek, szoftverek ügyében. Nemrég került a kezembe a Sárvári Városi…..
"Llorcs" felhívta a figyelmemet arra a tényre, hogy az EVM széria kerek 2000 forintért árul egy 'Virtual Skipper 5' nevű vitorlás játékot. Ez minden nagyon szép és jó, ha nem volna ez a játék teljesen ingyenes...Úgyhogy aki szeretne vitorlázni egyet, töltse le a…..
Viszonylag rövid, lényegretörő videó. A végkövetkeztetés: nem jó játék a Pet Racer főként úgy, hogy vannak lényegesen jobb alternatívák (legyen az Mario Kart, Lego Racer vagy a videóban látott remekmű)  Egyébként ha nem teknőssel mész, akkor is hallani őt épp…..
Mama2 média:) Mama2 biciklizikXD 2008.07.07 17:11:30
Mama2 biciklizik:)Ez igazából nem ő - persze. Csak emgkértek, hogy rakjam fel, mert egyeseket ez bizony MAma2 re emlékeztet:)(szegény, ha biciklizne, belehalna?:O)..
Heatman 2009.02.08 18:55:30
Még régebben akartam írni erről a cégről, ugyanis ő is alkalmazza a csúnya kis átverős trükköt, miszerint licensz nélkül próbálja eladni magát hivatalosnak.Ezt már mások is elsütötték, és tényleg nem egy szép dolog. Ez már majdnem olyan mint ezek a rémes Tribute zene cd-k,…..
Heatman 2009.01.11 18:58:05
@onCe_moRe:
Inkább egy photoshopos rajz, amin egy vietnámi katona teszi ezt...
„Igazán élvezetes, barkóbaszerű játék, melyben ellenfeled Akinator, a zseni dzsinn” - írja az Akinator anonim beküldője. „Ugyan csak igazi és kitalált személyekre lehet gondolni, de a dzsinn meglepően pontos. Akinator feltesz legfeljebb 20 kérdést, amire legjobb…..
Rossz játékoktól mentes ünnepeket kívánok nektek!Fenntartom a hagyományt, a tavalyi (zseniális) kelbimbós fingós játék után megint egy karácsonyi flash játékot mutatok be, hátha van kis időtök ma még erre.Speedy SantaÉn rekordom 9,363 mp, gyanítom pár százan még megdöntik a…..
Heatman 2008.12.25 00:02:02
Heatman 2008.12.27 20:15:03
ROFL-net Vicc 2008.12.05 06:52:00
A kisvárosi bankfiók igazgatója hajnali kettőkor váratlanul hazaérkezik egy többnapos konferenciáról. Hogy ne ébressze fel a feleségét, nem gyújt villanyt, hanem töksötétben beóvakodik a hálószobába, csendben levetkőzik és lerakja a ruháit egy székre. Éppen be akarna bújni…..
Heatman 2008.12.06 16:42:26
Ragcsi összerakott egy igen látványos kis hülyeséget jó zenével. A végén van motor is   ..
Carpenter92 csinált egy videót pár érdekes bugról. Az összes játék ami benne szerepel 2008-ban jelent meg. Pókember igazán elmehetne ballerinának. ..
ROFL-net Tibi bácsi parasztkodása 2008.11.07 05:56:00
Kedves gyerekek, tinik, ti erre a műsorra még nem is emlékezhettek. Szóval anno ilyen dolgok mentek főműsoridőben, amikor még összvissz csak 2 csatorna volt. Dévényi Tibi bácsi itt rossz passzban lehetett, egyrészt csúnyán lenézi a honvéd betelefonálót és a végén elég…..
Új kiadás az elszúrt borítókról...  Különösen cikis, ha pont a nagybetűs szlogen van elrontva. (Lezámolás). Mindezt a Mercenaries 2 hátsó borítóján látható. Küldte: Sector                    A FIFA 08 hátlapja meg nem…..
Rossz játékok között is kell selejteznem, mert van amikor nem annyira rossz, vagy nem lehet belőle szórakoztató videót készíteni. A "Star Wraith IV"-re mindkettő igaz. Ha jól emlékszem kb 14 mega volt az egész, de nem nézett ki rosszul. A játékmenet bár elég monoton, de…..
Már többször belinkeltem az Osi nevű kommentelő képeit , de szerintem most már igazán megér egy saját bejegyzést is. Szüntelenül készíti a képeket, amelyek rendkívül látványosak és fantáziadúsak.Különösen tetszik, hogy egy saját kis világot épített fel a videós…..
Heatman 2008.10.04 17:38:45
Ezt meg csak a jegyzőkönyv kedvéért, nehogy elvesszen a link a kommentek között: már lehet szenvedni a méltán népszerű (lásd az oldalsó toplistát) vektoros lövegtoronyjáték folytatásával, a Vector TDx-szel is. A cucc irgalmatlanul nehéz, leginkább az aljas sárga…..
Hogy miért vasárnap írtam a karácsonyi üdvözletem? Hát mert hétfőn jön a Nerd ünnepnapi különkiadás második része :) Figyelem, nagyon alternatív! Aki nem érti, mit parodizál ez a két rész, az keresse meg az egyik leghíresebb karácsonyi regényt ;) És írjon be egy elégtelent…..
Heatman 2007.12.25 16:31:34
Monnyon le. Monnyon le. Egy szörny vagyok. Egy kapitalista disznó, fúúúújjj. Mi történt? Csütörtök óta kapok kedves kis kommenteket, e-maileket minden felől. Nem kutattam utána különösebben, de volt aki gyűjtött nekem párat, és elküldte e-mailen. Jöjjön egy kis válogatás…..
Elérkezett a blogom új nagy állomása.Nagy megtiszteltetés, hogy a PC Guru megkeresett azzal, hogy mit szólnék ahhoz, ha készítenék egy videót a havi DVD mellékletükre!Ez még a nyár végén volt, és 2 hónapnyi csúszás után (kifutottam az időből illetve technikai okok miatt)…..
Heatman 2007.11.24 11:11:41