Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Family Maker

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
nemmaratonman Tégla a vízben 2017.07.10 10:27:24
Árpád megint megkínzott. Mindig ugyanazt csinálja. Ha ott van a környéken, általában következő dolgok történnek velem. 1: Nem tudok parkolni. 2: Sorban állok. 3: Izgulok. 4: Szenvedek, de picsamód. 5: Nagyon elfáradok és büdös leszek. A 35. Lidl Balaton-átúszás kiváló és szemet gyönyörködtető…..
Family Maker 2017.07.18 09:45:01
Gratulálok!

Az első (és eddig egyetlen) Balaton átúszásomat huszon nemsok évesen csináltam a hugommal, mert unatkoztunk a Balatonon apámnál. És a hugomat felhívta egy kedves nyugger néni, hogy ő megy nincs-e kedvünk csatlakozni HOLNAP. Mivel, mint mondtam unatkoztunk és még net se úgy volt, mint most (tehát nem tudtunk utana nézni mi is ez), ezért másnap ott álltunk a kedves nyugger nénivel Révfülöpön, hogy segítünk neki és támogatjuk azon az 5 km-en (végülis gyerekként az egri uszodában jóval többeket úsztunk, nem tűnt fenyegetőnek a táv, de az hogy konkrétan mennyi időbe fog telni soha meg se fordult a fejünkben). Mi voltunk az egyetlenek a sorban bikiniben. Mi voltunk az egyetlenek, akik még törülközőt se hoztak és csak a rövidnadrágot, pólót és pénztárcát tették be a ruhatári zsákba. Nem értettük a naptejjel kenekedőket meg bemelegítőket.
A kedves nyugger néni az első 20 méteren hagyott állva bennünket (sietett, hogy a kiskönyvébe bepecsételhesse az elmúlt havi Graz-Budapest bicajút tanusítványát, máshogy nem kaphatta volna meg az Adidas táskát), mi meg 3 óra alatt szenvedtük végig a távot. Egyszer kikapaszkodtam egy hajóra, ahol vízzel és szőlőcukorral kínáltak, de megmondom őszintén akkor úgy gondoltam, hogy ezentúl fogat is szárazon fogok mosni. Mikor beértem akkor teljes meglepetésként ért, hogy a lábaim nem bírtak el, egyszerűen összecsuklottak, úgyhogy vagy 15 percet pancsoltam a cél előtti sekély vízben mire ténylegesen ki tudtam kászálódni. Az arcunk annyira leégett, hogy másnap alig láttam a feldagadt szemeim miatt és vagy 1 hét volt teljesen rendbejönni.
Viszont soha annyira jól nem esett a forró menza tea, amit a célban kaptunk. Imádtam az elkerített részben punnyadozni és a nyugger néni történeteit hallgatni (pl „még az ősidőkben mikor nem volt így kiépítve” az egyik induló eltévedt és 7 óra múlva szedték ki Siófokon) meg látni félkarú/féllábú embereket, akik megcsinálták.
2 év múlva a hugom visszament, mert „olyan finom volt a nutellás kenyér”, amiből a célban vagy 5-öt betolt.
Family Maker 2017.07.24 13:19:52
@jazzultralesz: Nem is tudom mi volt a rosszabb mikor még futottam: a „gyerekek”, az iszonyú öregek vagy a babakocsisok előzése... Mind fájt valahogy :)

Az úszást én világ életemben élveztem (bár nem voltam benne igazán jó soha): a tavakban henyélést, az úszásnak álcázott pletykálkodást, a dühből úszást és leginkább a melegvizes levezetést utána. Kinti medencében úszni meg mindig nagyon különleges.
Nem tudom, hogy mindenhol így van-e, de a bennem nem túl mélyen lapuló feminista dobott egy hátast, amikor a Veterán magazin keresgélése közben a Tescóban a Férfi lapok szekcióban találtam meg az IPM-et. Ami ugye önmagát mint a gondolkodó ember lapját definiálja.* Végignéztem a Női lapok szekciót is…..
Már több mint egy hete hazajöttünk, azóta forgatom ezt a bejegyzést, mert egyrészt kikívánkozik, másrészt valahogy sosem sikerül úgy megfogalmazni, hogy ne tűnjön se ítélkezésnek, se senki basztatásának a háta mögött. Nehéz ügy, mert egyrészt milyen alapon ugathatnék én…..
isolde Főleg könyv 2015.05.04 18:55:13
A Könyvfesztiválról akartam még mesélni, az elmúlt pár évben valahogy összekötődött a rendezvény a Lány szülinapjával és fejlődési fázisaival, és ez klassz. A 2013-as Könyvfesztiválon mindenórás terhesen vettem részt, konkrétan arra a napra voltam kiírva, amelyiknek a…..