Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ph34rb0t

0 bejegyzést írt és 123 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha már az Index Mindeközben rovata is hírt adott az új gumijaimról, írok róla részletesebben. Úgy kezdődött, hogy amikor idén tavasszal bringára ültem, két nap alatt négy defektet szedtem össze. Az első egy durrdefekt volt, a szó szoros értelmében. Elsétáltam a legközelebbi…..
ph34rb0t 2014.07.11 19:08:51
@Pásztor Tibor: köszönöm szépen a választ!
most a szelephibás belsőt már cseréltem, de következő defekt után nem szarozok és átállok tömörgumira. Februárban egy hét alatt négy defektem volt, utána vettem speciális menő és drága külsőt, volt azzal is szúrásos defektem, így azóta ez a tömörgumi visszahozta volna annak az árát… csak akkor még nem lehetett kapni :)
Kedves Modor Tibi! A blog egyik eddig passzív olvasója vagyok, de most "személyes indíttatásból" egy jelenséget én is megírtam: "az örökifjú lolita-rajongó". Bővebben nem jellemezném ezt a típust, szerintem mindenki találkozott már vele: mind a megjelenése, mind a…..
ph34rb0t 2012.01.16 12:11:24
@KürtiT (Tromb74): "csak annyit mondhatok, hogy mindenkinek a saját korosztályából tanácsos párt választania. Tűréshatár +/- 10 év!?"
mint minden másra, az xkcd erre is választ ad: xkcd.com/314/ :)
 Kedves Tibi,kérlek nézd meg ezt az írást, hogy elég modoros-e :-).Ha megjelentetnéd, kérlek, hogy mailcím nélkül tedd, szeretnék még továbbra is hastáncra járni.Köszi és üdv,BlueCat A modoros hastáncosHastáncra járni egyesek szerint már önmagában modoros -…..
ph34rb0t 2011.07.18 20:00:07
mivel hatalmas lemaradasom van a blogolvasasban, ezert csak most ajanlom az osszes kommentelo szives figyelmebe az alabbi honlapot: www.gothichastanc.hu/
van itt minden, amit kommentelok kipellengereztek, kolteszettel sulyosbitva. kivalo alapanyag a posztot folytatni.

gotikus hastancmuveszet:

"(...) Aki nem vonzódik a mitológia teremtményeihez vagy a cyberborg létformához, meg sem értheti. Aki üresnek tartja az éjszakát, sosem fog hitelesen gótikus hastáncot előadni."

termeszetesen oktatas is van :)
Na, ha valamikor igazságtalan a címadásom, akkor most. Bár sokszor és sokféleképpen elmondtam már, hogy manapság minden túl nagy, túl realisztikus, meg hova tűnt a játékosság, ez a traktorokra pont nem igaz. A Farm vonalon feltűnt gépek bár baromi életszagúak, mégis kedvesek,…..
Geekblog Scott Pilgrim 2011.05.16 07:00:00
Változik a világ. A felnőtté válásról szóló történeteknek nem olyan régen még gyerekek és tinédzserek voltak a főszereplőik, Bryan Lee O’Malley 2004-ben indult, és tavaly véget ért, hatrészes sorozatában viszont már a bőven huszonéves főhőst próbálja önismeretre…..
ph34rb0t 2011.05.17 10:38:17
@chuck-d: @szoni_: @Sonia Braga: a stilizalt szivabrazolas a nepmuveszetben gyakran pont a ferfiassagot jeloli (igen, herezacsko hasonlosag miatt), ha lattok peldaul himzest vagy faragast ahol mondjuk tulipanhoz kapcsolodik, nos, ott mar explicitebb az uzenet ;) (a sziv mint szerelem szimboluma ujabb keletu, mint szekszualitas szimboluma)
ph34rb0t 2011.05.17 10:39:48
@_Nagy Krisztián_: ha joban vagytok a nyitottkonyvesekkel esetleg nem kernetek el nekem a promo-idoszak lejartaval a kepregenyfesztivalon a scott-ramona-taskajaban kartonfigurat, ha mar nem lehettem ott a bulin? :( ;)
(a nyeremenynek kinalt elso ket kotet mar megvan :)
ph34rb0t 2011.05.17 10:49:11
@Tornahurka: az mar annyira szemet szuro (ehhehehe) osi szimbolum, hogy csak na. :D
Előre szólok, hogy egy roppant személyes kitárulkozást fogtok másodperceken belül olvasni. Bízom a diszkréciótokban, s tudom, hogy minden köztünk marad.Nos, Tiboru alapító atya egyik gyermekkori rögeszméje (a számos felnőttkori mellett) a címerek és a zászlók. Egy időben…..
ph34rb0t 2011.04.09 13:38:25
@tiboru: persze annak a grafikonnak tényleg emelkednie kell akkor. A nép meg azonnal elkezdené lázlapnak hívni.
Az ország lázlapjának :)

@ace22: hát tudod, mivel összetartást ilyesmit szimbolizál a dolog, akkor biztos az államalkotó két entitást jelképezi: a férfi büszke harcos Tanganyikából, a hölgy meg biztos a zanzibári szultáni hárem szépe volt egykor (akinek valamelyik ősét Európából rabolták valamikor) ;DD
Ez a maga korában nagyon menő volt, és szerintem még ma is az.I. AlapadatokNeve: Road Rebel (ami közúti lázadót jelentene, ha lefordítanám, úgyhogy nem teszem)Száma: 6644Sorozat: TownAltéma: Vehicles (járművek)Kiadás éve: 1990Kockák: 68Minifig: 1 (de két fejfedővel!)Ár: 2000…..
Szabó Géza és Gizi (Geysa og Giselle Skrædder) megcsinálták az életüket, felnevelték a gyerekeket, és egyszer csak rájuk tört a kapuzárási pánik. Osztottak, szoroztak, a családi bétének elég jól ment, a kölykök különben is külföldön voltak ösztöndíjasok, úgyhogy…..
Geekblog a Truck Rascals filmek 2011.03.21 08:00:00
Ez a dolgozat nem egy hagyományos értelemben vett filmkritika lesz, mert olyat egyszerűen nem lehet írni a Toei talán legnagyobb 70-es évekbeli dobásáról. Sima véleménynyilvánítás helyett ez valójában egy szerelmi vallomás, ami azt igyekszik bemutatni, hogy mi minden kellett ahhoz,…..
ph34rb0t 2011.03.23 13:32:36
@-YEZy-: erdekes, japan wiki tenyleg igy irja. pedig mielott irtam kulon megneztem (biztos ami biztos :) hogy van-e a neve utolso kandzsijanak 'bumi' olvasata :) (nincs, ezert fura)

mar csak az a kerdes, honnan tudok beszerezni torakku yarot :]
"Ellőttem vagy 68 képet, mire sikerült egy ilyen jó beállítás, úgyhogy tessék élvezni, ha nem megy önként, akkor akár erőszakkal is!"..
Bárki mondjon bármit, ez a készlet tiszta CHIPs, és kész.I. AlapadatokNeve: Highway Patrol (autópálya járőr)Száma: 6522Téma: TownAltéma: PoliceKiadás éve: 1987Kockák: 30Minifig: 2Ára: 3.53€ postaköltséggel (angol ebay - egy három készletes csomag részeként)II. Mi van a…..
ph34rb0t 2011.03.14 07:57:05
Mivel az utóbbi időben domináltak a fajsúlyos, már-már komor témák - szolgálati nyugdíjtól a nukleáris balesetekig - úgy éreztem, hogy ideje elővezetnem egyik régi kedvencemet, ami az előttünk álló hosszú hétvége kezdeteként (remélem) könnyed szórakozást…..
ph34rb0t 2011.03.11 16:41:25
@tiboru: a csekk maga és a forrása bizonyos (széles) körökben már-már kultikus népszerűségnek örvend: xkcd.com/verizon/
ha van benned kis matektudás, informatikai ismeret, valamennyi olvasottság és találkoztál már emberekkel, betegre röhögöd magad az xkcd-n (akkor is, ha előzőekből hiányzik valami, de az ittenieket nem féltem ettől)
w Elvis él, Budapest élni fog 2011.03.11 06:30:00
Sajnos az eddigi otrombaság, kapkodás és a kiábrándulás nyomán hétmérföldes léptekkel haladunk afelé, hogy minden automatikusan szar legyen, amit fideszes kitalál. Egyelőre még csak azok körében, akik ezelőtt se szerették a jobboldalt, de az ilyen zsémbelődés nagyon ragadós.…..
ph34rb0t 2011.03.11 10:38:46
@Koholmány: és akkor (ha társasházi rész) nem házszám(+lépcsőház)+emelet+ajtó számokkal lehetne azonosítani a lakásokat, hanem minden egyes lakásnak külön oszthatnának címet a 192.168.0.0 ipv4 tartományból :)
A Játékraktár bloggere volt olyan szerencsés, hogy a Toyfairen szpottolhatott pár eddig borzalmasan titkos idei készletet. A posztban külön is kiemelt 4645-ös kikötő meglepett a zöld hajótesttel, és a konkrétan classic town időket idéző, már-már kedves ipari épülettel. A daru…..
Mert ha Lara Croft a női Indiana Jones, akkor Cate Archer minimum James Bond szexi kiadása. A No One Lives Forever játékok hősnője a háttértörténete szerint valaha betörő volt, de aztán pandúr lett belőle, a Unity nevű titkos szervezet első női ügynöke lett. A kémnő 2000-ben…..
A Totalcaron és itt a Kockablogon láttam a posztot, ahol Lego kamionokról volt szó. Ott találtam meg a 621-es Shelles nyergesvontatót (1970) és eszembe jutott, hogy ezt én is meg tudnám csinálni, mert van dögivel anyagom a hetvenes évek legelejéről. Arról nem is beszélve, hogy…..
ph34rb0t 2011.02.14 08:05:51
@mestska: @Almaspite: igen, ezek sinek, a kek a lavorbol a szurkek a zsenialis 733-bol brickset.com/detail/?Set=733-1
Minap került a házhoz az új, 2011-es Lego katalógus, és megakadt a szemem a rendőrségi készleteket bemutató oldalakon (26-27. oldal) néhány jeleneten.Kattra megnő!Nem tudom, ki hogy van vele, de az én (zömmel darabokban elpakolt, ezért inkább képzeletbeli) Legóvárosom nem utópia,…..
ph34rb0t 2011.02.10 12:40:51
@Hammer: basszus, ezt este megcsinálom. bricklinknek hála vannak alkatrészeim hozzá :)
Mindenkinek megvan a 35., 36. és 37. parancsolat? Tartani is akarod? Akkor figyelj!A blogon egyre másra jelennek meg nagyszerű alkotásaitok, amik nagyszerűen mutatják, hogy nem kell messzire menni egy jó MOC-ért. Tutuka már sokszor ösztönzött titeket, hogy építs, alkoss, gyarapíts,…..
Sajnos hazánkban most nincs valami kellemes idő, így inkább elkalauzollak benneteket Egyiptomba, majd később a trópusi esőerdőkbe.Adventurers - Egyiptom A kalandorok sorozat 1998ban indult útjára. A készletek célja a világ egzotikus tájainak bemutatása volt. Ezeknek első…..
Ha már úgyis zenével kezdtük a napot: poénból megpróbáltam három, számomra nagyon kedves könnyűzenei remekmű borítóját "speed-MOC" formájában megépíteni. A "speed-MOC" alatt azt értem, hogy nem terveztem órákig vagy napokig, nem szereztem be semmit a…..
A Redditen a minap közel 2000 kommentet ért meg ez a téma, szó se róla, magas labda videojátékok címeit ráhúzni az ember szexuális életére, akár önironikusan (Alone in the Dark? Unreal? Dead Space?), akár nagyotmondásra kihegyezve (Force Unleashed? Shadow of the Colossus? Heavenly…..
ph34rb0t 2011.01.31 15:24:20
@maydayray: "egy goth mit ír be?"
volt jatek Gothic neven :)

es csodalkozom, hogy ez a klasszikus eddig nem kerult elo: STUNTS
:D

egyeb versenyzok (regen es ritkan jatszottam, azt hiszem latszik azokon amik eszembe jutnak), akinek inge vegye:
Blood
Destruction Derby

kozben eszembejutott: Quake :D (biztos folyamatos agyrugocseret igenyel)
Belsőség Bokáig üvegszilánkban 2011.01.29 14:22:00
Szerdán a jó hangzású Nouakchott-Dakar szakasz volt terítéken. Reggel hat körül indultunk útnak, közel hatszáz kilométer és egy határátlépés várt ránk, ami afrikai viszonylatban nem kevés. Kikönyörögtem, hogy vezethessem a jobbik autónkat, a feketét, amiben a kuplung ugyan…..