Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ides

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sándor elmenekítette befektetéseit az ING-től, miután rájött, hogy befizetései nem a honlapon feltüntetett árfolyamon váltódtak euróra: Az alábbi történetben szeretném elmesélni hogyan "örvendeztetett meg" nemrégen az ING. A dolog régen kezdődött, amikor hosszútávú…..
VLM-ék hiába küldték vissza bontatlanul a fényterápiás lámpát a Zepternek, menet közben kiderült, hogy azt már a Budapest Banknál hitelezik nekik. Lehet, hogy a rendelés lemondása után nem kellett volna átvenni a csomagot?Bő két évvel ezelőtt kezdődött az ügy. Édesanyám…..
Amíg kiderítik Brüsszelben, hány ponton jogsértő az összes még működő iparág kommunistoid államosítása, naiv ügyfelek azért próbálnák használni, ami van. A SZÉP-kártyához hasonlóan az Erzsébet-utalvány elfogadóhelyei is érdekesek lehetnek azoknak, akik vissza tudják…..
A 2009-es Meleg Méltóság Menete - Méltósággal vonultak„A rendőrség nem engedélyezte az idénre tervezett budapesti melegfelvonulást, értesült a mandiner.hu. Steigler Sándor a Szivárvány Misszió Alapítvány vezetője megerősítette a hírt az Indexnek. Az útvonalat már…..
Ides 2011.02.15 11:03:10
@TomK: Amit leírtál az a demokrácia alapjaihoz köthető. Igazad van, de... Tudom, hogy a felvonulás a demokratikus alapjogok kinyilvánítása, mégis lehet, hogy először más fórumon kellene a melegek elfogadtatását erősíteni Magyarországon. Abban ugye egyetértünk, hogy hazánkban sok évnyi elfojtást és erkölcsi beidegződést nem néhány év alatt lehet átgyúrni. Egyébként magam is viszolygok a magamutogató, fennhéjázó magatartástól, és így a demokrácia alapjaira hivatkozva igenis elvárom, hogy mások véleménynyilvánítása ne felháborodást, hanem megértést váltson ki belőlem. Egyébként örök konzervatívként a házasság számomra férfi és nő együttélési szerződése.
A Fidesz frakcióvezetője a tegnap esti RTL híradójában befeszített, mint tetanuszra váró kisnyugdíjas a körorvosnál, és arcunkba tolta a valóságot:- Majd a választók eldöntik, jár-e neki a mindennapi luxus, nyugdíj megtakarításokból foltozott költségvetés idején. Az…..
Ides 2011.02.09 11:37:57
@nagymagyarmagyar: Az elmúlt nyolc év. Ha kirugóztad magad végre, a nyolc éven, kezdj el számolni, mennyi van még hátra ilyen kormányzó testülettel! Az MSZP már tudjuk elkúrta, a Fidesz, már tudjuk beszáll a gruppenbe és el fogja kúrni, amit még lehet. Alázat, az hiányzik minden, a fára felkapaszkodó magyar politikusból. Akármilyen is a zászló ami alatt a kezét dörzsöli.
A hír: Bakács Tibort bolti lopáson érték. Egész pontosan elkapták, ahogy egy rúd téliszalámival próbált kisettenkedni egy hipermarketből (bocs...). A háttér: Bakács Tibor már régóta panaszkodott, hogy nem megy neki a szekér, kevés a meló, sok a fizetnivaló, szívatják,…..
UPDATE - 2010.12.30.A fődíjat a Lengyelország ma blog nyerte, a 100 db szörny nyerteseit emailben értesítettük. A nyerteseknek gratulálunk, üdv, Blog.huDrága Bloggerek!Nyereményjáték-cunamink újabb hullámában most egy Navigon 2210 GPS navit, vagy egy korábbi játékban…..
Ides 2010.11.30 11:00:21
 Egy szerelőember próbál rávenni, hogy mindenképpen nála javítassam meg az autó fékjeit, mert az ő műhelyébe annyira állat a hangulat, hogy a gépjárművek sikongatnak az örömtől ott. Ja, hogy az elmúlt években vagy öt család halt szörnyet a hibás fékjavítás miatt,…..
EDIT: Tegnap levették, egy kommentelő most beküldte. Közkívánatra.  Vége van mindennek. Képtelenek vagyunk bármi egyebet hozzáfűzni ehhez a vírusvideónak szánt szarhalmazhoz. Hivatalos, sajnos nem hekkelték meg őket. ..
Ides 2010.09.30 12:05:47
@Asszem: Szívemből szólt Ön.
Ides 2010.09.30 12:08:21
@Asszem: Szívemből szólt Ön.
Ides 2010.09.30 12:12:32
@Ides: Bocsánat a blogmotor, ugye :).
casualty. Heyhoo. :D 2010.09.23 15:30:12
Üdv.:DAkkor elöbb iírok magamról aztán a blogról meg hogy mit miért.:DEgy kicsit sem átlogasnak mondható 14 éves lány vagyok . Nem vagyok oda szinte semmiért ami monstanság "menö". Ez van , mondták már hogy szar az ízlésem .:"DNem szeretem ezt a mostani igénytelen…..