Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Czikka

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szűzgarázs 86. Kis lépés előre 2010.07.01 08:00:00
Ott volt a tükörben az a másik, még idegen nő. Kislány? Nő? Annyit tudott, hogy többet nem akar fityulát felvenni. Kócos volt. Kialvatlan. Magányos. Beszéltem hozzá. Szedd össze magad, Letícia. Ne álmodozz, és ne sóhajtozz. Talán imádkozhatnál. Talán eldönthetnéd, hogy…..
Lezárult első nyereményjátékunk! Végül meggyőző fölénnyel nyert Vágási Feri és a Mikroszoft. A győztes videó beküldője a Center egy LG tv-monitor komboval lett gazdagabb. A nyeremény átvételéről hamarosan emailben értesítjük! Gratulálunk! ..
Czikka 2010.06.24 13:35:42
@T. Norbert: nekem nagyon gagyinak tűnik, bár igaz készültek jobb részek is de a vége felé már nagyon nem tudott kihozni a csapat belőle semmit bud spencer pofozgatásaiból. Nagyon szórakoztató tud lenni ez igaz.
Igazad van helyesbítek, én már nagyon unom és mivel minden bud spencer filmet legalább ezerszer láttam, a varázs eltűnt, és észre vettem minden gagyi részletet mind az igazi és a "hamis" verzióban is...Talán nem zs, de nem is jó. A hamis a baba is csak a nosztalgia érzés miatt nézik az emberek ha véletlenül oda kapcsolnak, szerintem. A benne szereplőknek meg voltak ezerszer jobb alakításaik is.
Talán sokak gyerekkori emlékeit most megsértettem ezzel. Sajnálom.
Vállalom a megkövezést, ki mondtam a véleményemet. De ha már pofozkodás szóba jöhet bárki CN mellett? ;-)
Először is köszönet az infoért Rettentónak, aki a B-oldal stábjának a tagja. Aki még nem látta ezt a frankó blog tesót, az azonnal menjen oda:) Az ember azt hiszi, hogy bizonyos témák már nem nyújtanak újat és mégis rá kell jönnöm ez nem igaz! Itt van új szuperpumánk Tarkan,…..
Elérkezett az idő, hogy a beérkezett pályázatok legjobbjai közül ki legyen választva az, aki a Center jóvoltából egy LG tv-monitor cuccos boldog tulajdonosa lehet. Nem is húzom az időt! Lássuk a jelölteket!1. Tron Olvasónk az éleset szotyizza és rögtön beindított egy Tron…..
Czikka 2010.06.08 20:11:03
@neccharisnyás útonálló: Igen igen .-)
köszönöm :-)
Csak egyszer láttam és nagyon régen így az emlékeim sem a legélesebbek, de nagyon tetszettek azok a "high tech" cuccok. Mivel ezek még ma sem léteznek.

Hírtelen ezt a jelenetet találtam, amikor a srác szerintem azzal a hiperszuper géppel beszélget és elkezdenek termonukleárisat játszani, a commentek is jók...

www.youtube.com/watch?v=RLJ3zcdPtl8&NR=1

és itt vna amikor amőbázik
Free epilepsy test, érzékenyek inkább hagyják ki

www.youtube.com/watch?v=NHWjlCaIrQo&feature=related

nincsenek olyan nagy látványelemek de szerintem azért megteszi :-D

Egyébként aranyos 80as tini film :-)
Volt itt már minden: indiai, kínai,bangladesi, amerikai, olasz ZSfilm. Karakterekből is rengetegen voltak már. Nekem mégis hiányérzetem van! Isaurával csak érintőlegesen beszéltem az egyik legpusztítóbb ZSjelenségről: a dél-amerikai szappanoperákról. Mert mi lehet veszélyesebb,…..
Czikka 2010.06.08 19:46:28
@T. Norbert:
De mindig vanegy szegény szerencsétlen akinek a szemműtétjére milliókat lehet összeharácsolni a rajongóktól.

Az anyuka aki a szerelmes párok közös szüleje pedig az elejétől kezdve ellene volt a csajnak és mindenben amiben tudja akadályozza aztán amikor az anyuka kómába kerül a főgenya megmondja neki de csak arra emlékszik hogy valaki megmondta neki, de hogy mit arra nem. Ezért amikor felébred még mindig nem tudja hogy ő a lánya és továbbra is genyázik vele. vagy sosem ébred fel és az agyát egy másik kómás beteg fejébe ültetik jó eséllyel egy férfiéba. Amikor fényderül az anyuka félre lépésére nagyon régről az igazi szerelmével, mert a mostani gazdag férjét ráeröltették, és arra is hogy ki a lánya, akkor már a sok genyázás miatt ő nem akar vele megbékülni. A testvérpár meg... másik csavarban kiderül hogy a srác meg nem az ő gyereke mert az gazdag férje is megcsalta és a halva született gyereke helyébe teszik akit az anyuka szült.
El Mondo blog Kamasz-kór 2010.06.08 09:30:00
Nem szeretem, ha korlátoznak, ha megmondják, mit gondoljak. Ijesztenek azok az agymosottak, akik egy párt, egyház, nagyvállalat stb. csatlósául szegődnek. Kicsit felsőbbrendűnek is érzem magam náluk. Ezek az intézmények ugyanis nagyrészt csak arra jók, hogy néhány ember érdekét…..
Czikka 2010.06.08 12:24:10
Én egy kicsit máshogy látom. Én bár nagyon nagy képű vagyok mégsem ezért utasítom el a bizonyos intézményeket. Egyszerűen van saját gondolatom. Legyen jó vagy hibás mindegy. Ezért nem hogy semmilyen szélsőséges párt aktivistája nem lettem, sem greenpeac katona, de még világmegválto misszionárius, meg adománygyűjtő sem. Egyszerűen a legtöbb intézményben (ha tág értelemben vesszük) elvárnak (az thiszik hogy kell) valamiféle szabályszerűen és szigorúan vett egységesített világképet. Szívesen lennék én a világot megmentő csoport tagja (Jehova tanúitól a Szientológusokig és a kettő között meg ezeken kívül) de azt nem fogadom el hogy a saját gondolatom érdekem figyelmen kívül kell hagyni a közös jóért. Márpedig a legtöbb "jóért dolgozó" csoportban de néha még a hivatali rendszerben is ha építő és jó szándékú kritikával éltem az elvárt közös felfogás ellen megköveznek.
Bármilyen egyház párt természetvédő egyesület, gyermekvédő egyesület stb...
Hol vagyok én? Én én akarok lenni valaki a tömegből aki hasznos és elismerik munkáját tevékenységét személyiségét és a tömegből valaki akit elfogadnak úgy ahogy vagyok a közösség tagjának és színesítőjének (mint ugyanúgy mindenki más is) és mint én is másokhoz mások is megpróbálnak hozzám egy picit alkalmazkodni az életben.

Szóval én azt vettem észre hogy hiába van nagy demokrácia bizonyos emberek igénylik hogy még a gondolataikat is szabályozzák és elvárják másoktól hogy alávessék ők is magukat ennek, érdemi vita nélkül... (mondjuk teológiában vagy filozófiában )

Én magamból indultam ki mert honnan máshonnan?

abban viszont egyetértek hogy sok minden ellen feleslegesen lázad az ember, de nem lehet az intézményekről mint egyforma intézményekről beszélni. először a fogalom tágasságát kell meghatározni és hogy pontosan mit értünk intézmény alatt. Én spec a család ellen nem lázadok, iskola ellen sem mert kell csak annak idióta mivolta ellen és a hittérítők egyenesen kitudnak kergetni a világból...
Illetve csak azért mert valaki felljebb vlaóm (bármilyen féle hierarchiában) nem fogom tisztelni, embert tisztelek, nem kort és nem rangot. Esetleg tudást és tapasztalatot, és bölcsességet is.
köszönöm