Regisztráció Blogot indítok
Adatok
családbarát

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Remélem, nem sokan látták hétfőn az ELMŰ „fizetett hirdetését” a Hír TV-n, aminek a címe: Panaszkönyv. A műsor állítólag fogyasztóvédelemmel foglalkozik. Ennek ellenére ott volt egy előre megírt forgatókönyv szerinti riport a "sötét" oldaltól:…..
családbarát 2010.06.10 14:32:23
@villanyóra: az, hogy megállja-e a helyét, majd a hatóság mondja ki. Nem akadály az ismeretlen tettes megjelölés. A mérő fogyasztóhoz/fogyasztási helyhez tartozik. "Aki valakiről, más előtt, a becsület csorbítására alkalmas tényt állít vagy híresztel, vagy ilyen tényre közvetlenül UTALÓ kifejezést használ."
Kulcsszó: UTALÓ. Nem kell a fogyasztót megnevezni ahhoz, hogy megvalósuljon a rágalmazás.

Más: túlszámlázás. Energiahivatal megállapította. Ezért - túlszámlázásért - a BKV-nyomozás során előzetes járt!!! Nem kell mást tenni, mint feljelentést tenni ISMERETLEN TETTES ellen...
Muhaha
családbarát 2010.06.10 14:37:13
@villanyóra: "hogy a fogyasztó köteles az óráját megvédeni"
Bizonyítsa a büntetőeljárás során, hogy nem védte meg!
A Hágai Nemzetközi Bíróság is vizsgálódik a UPC szerelőinek ügyében, annyi emberiségellenes akciót hajtottak végre az utóbbi években. Mai hősünk Ági, a kábeltévék Kohlhaas Mihálya, aki annyira kiborult a UPC-ügyfélszolgálat legendás ügyfélellenességén, hogy kemény harc…..
családbarát 2010.06.08 12:07:50
Anglia: "Másfél napos tanácskozás után bűnösnek találta az esküdtszék nemi erőszak kísérletében azt a két, 10 és 11 éves fiút, akik 2009 októberében molesztáltak egy nyolcéves kislányt. Az általános iskolás diákok az ítélettel Nagy-Britannia legfiatalabb szexuális…..
családbarát 2010.06.02 08:12:16
@dr.justice:
"inkább a szülőket kellene elővenni/büntetni/kártérítésre kötelezni"
Jó ötlet.

Még ennél is jobb lenne a megelőzés: csak azok vállalhatnának gyereket, akik alkalmasak és felkészültek a gyerek (fel)nevelésére. Ennek hiányában a "szülő" semmivel sem különbözik az állattól.