Regisztráció Blogot indítok
Adatok
esoutankoponyeg

0 bejegyzést írt és 129 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Velkovics Vilmos a diáktüntetések után Kálló Dánielt, a Független Diákparlament szóvivőjét látta vendégül az EchoTV -n. Kínos és fájdalmas a beszélgetésről készített videó: pökhendi és arrogáns hangvételű alázás folyik a stúdióban, amit a téma iránt érdeklődőként nézni is kényelmetlen. Sokan…..
A miniszterelnök szerint, aki a TAO-pénzeket közpénznek hívja, annak kommunista a gondolkodása. A Kúria ma jogerősen is úgy döntött, hogy a TAO-pénz az közpénz. ..
esoutankoponyeg 2017.10.26 16:21:50
esoutankoponyeg 2017.10.26 16:23:51
@Ballib cenzúrázók réme 25: ők nem kaptak érte bözsiutalványt
"Ütősre" sikeredett a KFC-s botrány a web szemszögéből is. A vasárnap esti órákban történt, tettlegességig fajuló incidens a gyorsétterem biztonsági őre és az újságíró között gyorsan nagy visszhangot keltett az online sajtóban és a közösségi médiában. Az esetből címlapsztori nem rögtön, az eset…..
esoutankoponyeg 2017.10.18 13:50:58
@Majom az égen: helyesírás nem szerepel a listában.
SMARTIFY Az automatizált gardrób 2017.04.03 20:58:16
Képzeld el, hogy soha többé nem kell összehajtani, felakasztani vagy elrakni a tiszta ruhákat, és csupán a digitális verziókat kell kiválasztani, hogy kikészítésre kerüljenek.  Ez nem valami agyament dolog. Ez már a valóság. És mindezt egy szekrény tudja! A ThreadRobe egy speciálisan…..
esoutankoponyeg 2017.04.04 08:14:53
A Fővárosi Közgyűlés - szerda délután négy órától - ingyenessé tette a tömegközlekedést azoknak az autósoknak, akik a mostani szmogriadó idején nem használhatják járművüket a kedvezőtlen környezetvédelmi besorolás miatt. Persze, csak a forgalmi engedély felmutatása mellett. Két napja Tarlós szerint…..
Nincs is annál kínosabb dolog, amikor a csajod lenyom szkanderba. A probléma akkor kezdődik, ha a csajod kokszol és csak úgy tudnád legyőzni, ha Te még többet cuccolnál. Mondjuk annyit, mint Rich Piana, a növik és anabolikák koronázatlan királya. Teljes joggal gondoljátok, hogy megint csak…..
Emberek vagyunk és halandók. Ergo a hibák kiszámíthatatlan forgatókönyve mindig ott lebeg fejünk felett akár Damoklész kardja és a legváratlanabb pillanatokban képes végzetes és mély sebet ütni érzékeny lelkünkön. A számítástechnika területére vetítve ezt a rémisztő árnyékot, azzal kell…..
esoutankoponyeg 2016.11.10 09:13:33
www.youtube.com/watch?v=WQAwV7qzb40

gondolom ők meg hülyék
Mert Szent Pál előírja, könyörögni és imádkozni kell a királyokért és feljebbvalókért. És könyörögnek is: imalánc indult Orbán Viktorért...
Ki ne ismerné azt a nézést, amit akkor látunk, mikor kutyánk vacsoraidőben produkál az ebédlőasztal mellett állva. Nehéz ellenállni a kísértésnek, hogy legalább egy apró ételdarabkát ne ejtsünk le a földre kedvencünk számára. Vannak olyan ételek, melyeket még a könyörgő szemek láttán sem adhatunk…..
Mivel előző, nagy vihart kavart cikkünk csak egy szubjektív, egyéni vélemény volt, és azok az olvasóink, akik szövegértésből nem túl erősek, úgy értelmezték, hogy írásom minden pontja mindenkire és mindig vonatkozik – elsősorban rám, ha már le mertem írni –, következzen egy kicsit részletesebb…..
Nos, elég sok mindenről, így az alábbi lista korántsem teljes. Bár a világ sokat változott az elmúlt évtizedekben, a nők szexuális igényeivel és saját maguk megítélésével kapcsolatban ugyanott tartunk, ahol sok–sok évvel ezelőtt. Hogy miért nem mondják el az igazat? Talán azért, hogy a párjuknak…..
Horvátország Lengyelországot és Magyarországot követően egy olyan újabb EU-tag, amelyik a radikális jobboldalra sodródott. Az új horvát kormánynak az Opus Dei-hez közeli, revizionizmussal és fundamentalizmussal kokettáló minisztere is van A kiegyensúlyozott eredménnyel zárult parlamenti…..
Ma megmutatom, hogy pucolhattok meg egy narancsot pofonegyszerűen. Ez a pucolási módszer pedig nemcsak azért jó, mert jól néz ki, hanem mert így akár a gyerekek is elvihetik magukkal az iskolába a gyümölcsöt. Így pedig nem lesz többé a suli büfében csokira vagy cukorkára…..
Régen az Android egyenlő volt a meg nem értett mobilosok fellegvárával, kevés, de kimondottan értelmes és mondhatni tehetős, de bizonyára művelt és tájékozott ember használta, de így 2012-re a népszerűségének és a már olcsón is megvehető Androidos beugró szintű telefonoknak…..
Gyakran kérdem magamtól: miért uralkodik negatív hangulat az országban? Különösen most, amikor Orbán Viktor kétéves munkájának első gyümölcsei beérni látszanak, és helyes propagandával egy új államalapítás örömünnepének mámorába lehetne ringatni az egész magyar népet.…..
esoutankoponyeg 2012.10.29 08:32:01
@belekotty: lol, mennyi fiatal. :) nem volt pénz futballhuligánokra? :) végülis, amilyen kevés a nyugdíj, érthető, hogy őket könnyebb volt rávenni.

a fenti iromány elejét olvastam csak el, bőven elég volt. aki azzal egyetért javasolnám, hogy évente legalább egyszer mozduljon ki a megszokott környezetéből, és nézzen kicsit körül.
Mily meglepő, hogy, Norvégiában található ez a nem mindennapi létesítmény a Fengsel Halden börtön. A tervezők mindent megtettek, hogy hasonlítson a külvilágra, mert így könnyebb lehet a raboknak a visszaintegrálódás a társadalomba. Van itt LCD TV, kerámiával burkolt…..
A Pussy Riot punkbanda elleni büntetőeljárás ország-világ előtt lejáratja az orosz igazságszolgáltatást: vajon miért rezeltek be a Kreml hatalmas urai három huszonéves lánytól? A Putyin vezette félázsiai rezsim egyre idegesebben reagál a kritikára, ez pedig nem az erő, hanem a…..
esoutankoponyeg 2012.08.08 11:00:08
@Gondolkodni Próbáló Birca: "Rendes ember nem megy be istentiszteleti helyre hőzöngeni."

rendes ember nem terjesztette volna a keresztény vallást tűzzel vassal.

rendes ember nem irtotta volna ki a "pogány" népeket a kereszt nevében.

rendes ember nem üldözte volna a "boszorkányokat".

stb. hagyjuk már. inkább olvasd a bibliát, abban van a tuti.
S-blog A legbunkóbb BMW-s 2012.07.10 11:34:00
Mindenkinek ajánlom megtekintésre a fenti videót, aki nem érti, hogy miért van minden orosz autósnál és motorosnál közlekedésfigyelő kamera. Affelől eddig se nagyon lehetett kétsége senkinek, hogy az oroszok nem az udvariasságukról és az előzékenységükről híresek, de azt…..
esoutankoponyeg 2012.07.10 13:39:22
@titan: folyamatosan a belső sávban cammogni is. :)

őszinte leszek, egyiket sem sajnálom, és nem tudok felháborodni. arra azért kíváncsi lennék, hogy volt-e előzménye a dolognak.

mindig mondják, hogy figyeljünk a motorosokra, nekem ebből kezd elegem lenni. ne csak én legyek tekintettel arra, hogy ő motorral van, hanem motoros is, hogy ne pofátlankodjon előre piros lámpánál két autó között centizve. ne előzzön záróvonalon, mert azt hiszi, hogy két keréken már leelőz egy repülőgépet is. és ne másszon a másik seggébe, mert nekem csak egy hirtelen fék és a motorháztetőn köt ki.

ja, egy nem bmw-s. :)
Két éves az Orbán kabinet, és divat értékelni a működését. Azt, hogy a hazai potentátok miként vélekednek a sikerként eladni szándékozott, győzelmi jelentésbe csomagolt csődtömegről már volt alkalmunk megismerni. Most az Economist elemzője árnyalta a képet: a "korrupt és…..
esoutankoponyeg 2012.06.08 10:47:54
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: "Az MSZP-nek mindig igaza van.. a Fidesznek meg nem. "

pontosan! húzd ki a fejedet a seggedből!
14 éves az Auchan és ebből az alkalomból nyereményjátékot hirdettek: minden 5000 Ft feletti vásárlás után kaparós sorsjegyet kap a kedves vásárló (ahányszor 5000 Ft-ot vásárolt, annyit), aminek hátulját lekaparva vásárlási utalványt vagy loch ness wellness hétvégét is…..
Ritka pillanat esett meg Orbán Viktorral tegnap a parlamentben: sikerrel jósolt jövőt. A felcsúti Nostradamus szerint el fogjuk zavarni a francba, és sokkal csúnyábbakat fogunk közben a fejéhez vagdosni, mint Karácsony Gergely. Ez minden bizonnyal így lesz, ugyanis Kedves Vezetőnk…..
esoutankoponyeg 2012.05.08 10:45:05
@Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember): orbánnak két apja volt? lol :)
Adjonisten, Megváltó, Megváltó! Jöttünk rokon országból. A pénzünk is mind elfogyott, mangalicánk is megrogyott, hoztunk semmit hat marékkal, lejárt gyógyszert vasfazékkal. Én vagyok az Orbi cár, aki önkéntes király.(via)Kedves Vezetőnknek…..
Gyurcsányt 1989. január 12-én mindössze 2,5 hónapra választották meg a KISZ KB titkárának, pontosan addig, amíg a kongresszus majd összeül... Gyurcsány két nappal később a KISZ lebontásának szükségességéről és (több más intézmény mellett) annak újjáépítéséről…..