Regisztráció Blogot indítok
Adatok
b.wayne

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezek szerint még lehet ezt fokozni. A TV2 először leadta azt a hírhedt jelenetet, amiben az Éden Hotelben Gábor szexre próbálja kényszeríteni Nórit, majd a csatorna kiadott egy hivatalos közlemény, ami szerint nem történt erőszak, hiszen azt azonnal megakadályozták volna, majd…..
b.wayne 2015.04.28 12:42:45
Az első amerikai terepjáró Olaszországból és a nagy visszatérő a csehektől. De vajon milyenek ezek a tömegtermékek valójában? ..
b.wayne 2015.03.19 23:24:30
Amikor a Sony bejelentette, hogy a Netflix és az Amazon példáját követve a PlayStation felületét kihasználva saját sorozat fejlesztésébe kezd, méghozzá rögtön a Powers-adaptációjával, akkor kifejezetten szkeptikus voltam. Rögtön szuperhősös témával kezdeni egy hónappal a…..
Monotematikus adásunkban megint a száguldozásé és a huliganizmusé a főszerep. Reméljük, nem bánják. Mert mi nem. ..
b.wayne 2015.02.09 01:59:51
A The Daily Show vendége volt Anne Hathaway színésznő, akit Jon Stewart új filmjéről a Song One-ról kérdezett. Hathaway egy dalt is énekel a filmben, Stewart először csak az éneklésről kérdezte, majd hibát követett el, mert megkérdezte azt is, hogy miről szól a film. Hathaway…..
b.wayne 2015.01.24 14:15:27
@NoMind: Iszonyu cuki vagy
Ez itt most a basszameg-rovat: a TCA-turnén az NBC elnöke bejelentette, hogy a Hanniban harmadik évada nyár előtt nem kerül képernyőre. A műsort természetesen imádják, és mivel a nyarat is pont annyira szeretik, mint a Hannibalt, így nagy izgalommal várják, mi sül ki majd a…..
Az előzetes híresztelésekre rácáfolva a CBS-nél készülő Supergirl főszerepére úgy tűnik nem kell tehetséges színésznő, elég csak ha akkora mellei vannak, mint VV Dórinak. Az idén 30 éves brit Gemma Atkinson fehérneműmodellből lett színésznő, már ha az ottani Barátok…..
b.wayne 2015.01.05 13:10:09
@xlaci: bocs, túlzásba vittem az iróniát
Egyik este, a tizenhatodik kerület egyik forgalmas főútján kocsikáztam hazafelé, amikor furcsa fényt láttam villódzni előttem. Valaki azzal szórakozott, hogy egy lézer-pointerrel világít rá az autókra, buszokra, gyalogosokra. Előbb az úton cikázott a piros pont, aztán a…..
b.wayne 2014.12.02 16:37:42
@Szelid sunmalac: az olvasok es koztuk te is keveredhetsz olyan tarsasagba ahol egyszer csak felbukkan egy ilyen idiota, es mivel most mar mindenki tudja hogy ebben a poen faktor zero, azonnal ki fogod ütni a gyerek kezéből azt a szart
A Fury érkezése kapcsán úgy gondolom, hogy aktuális kitárgyalni a címben említett témát. Brad Pitt a mai amerikai filmipar egyik meglehetősen érdekes szereplője, máris elmondom miért. Bevallom, hogy sokáig én magam sem kedveltem őt és hosszú ideig próbáltam elkerülni a…..
b.wayne 2014.10.18 00:58:23
@NY124 (Darvas Tamás): Akkora színészről beszélünk, hogy a hatvan valahány filmjéből hálistennek elég nehéz olyan top10-es vagy akár 20-as listát létrehozni amiben mindenki egyetért, sőt, ez nyilván teljes mértékben lehetetlen, mivel egyrészt ízlésekről beszélünk, másrészt az is kérdés, ki mi szerint osztályoz: a színészi alakítás vagy maga a film? (Joe Blacknél pl főként az előbbi az ami miatt említésre méltóbb szerintem mint pl egy Trója)

Mivel ebben az országban is elég ritka a kultúrált véleménycsere, szerintem jobb lenne a "10 kedvenc Brad Pitt-es filmünk" címet adni legközelebb, rangsor nélkül, ezáltal mentesülnétek (vagy legalábbis jóval kevesebb lenne) a tök felesleges felháborodásoktól, de ugyanakkor további javaslatokat nyilván mindenki megosztana másokkal. Csak egy ötlet...
A Daily Show a fergusoni eseményekkel foglalkozik úgy, ahogy csak ez a műsor tud. Nagyon konzervatív olvasóink ne klikkoljanak, mert agyvérzést kapnak.  ..
A Jóbarátok húsz éve került képernyőre először, és ismertette meg a jónéppel a Central Perk kávézót, a tévétörténelem legikonikusabb vendéglátóipari létesítményét, amihez fogható azóta sem született, és nem, a True Blood Merlotte's nevű bisztrója lófasz se' ehhez…..
b.wayne 2014.08.28 13:45:48
Nézettségi csúcsot hozott a Sport TV-nek a szombati Real Madrid-Atlético Madrid BL-döntő: a 18-49 éves férfiaknál 20 százalékos közönségarányt ért el a meccs, ezzel a Sport1 a legnézettebb csatorna lett a célcsoportban. Íme a Sport1 közleménye: Komoly várakozás előzte…..
b.wayne 2014.05.26 23:19:15
@netiltsálle: az igazi férfiak _játszák_ amit te csak nézel:)
Egy igazi playboy nem egyszerűen csak elmegy vásárolni, hanem felvonul. Egy rendes shoppingoláshoz szükséges két Rolls-Royce, egy Lamborghini és egy Range Rover. Aki bemutatja: Petra Ecclestone férje. Hát körülbelül így néz ki az, amikor egy milliárdos vásárolni indul.…..
b.wayne 2014.04.26 17:33:53
@első: jaj fiacskam, de buta voltal most :D
Ebből a két videóból nagyjából be is lehet lőni, milyen mezőnyből merítettek a szereplőválogatók. Már csak tíz nap, emberek. ..
Hétvégén tették nyilvánossá a DJ Mag szokásos évi top 100-as listáját, ami a szakma legmegosztóbb rangsorának számít. Na, nem azért, mert az elektronikus tánczene rajongói azon vitatkoznak, hogy milyen kevés különbség van az amúgy nagyon technikás és tehetséges lemezlovasok…..
comment:com A nap képe 2013.09.25 13:00:00
Na, melyik Trónok harca-karakter töltötte a legtöbb időt a képernyőn a harmadik évadban?  ..
b.wayne 2013.09.26 14:40:22
A "Budapesten minden rossz" típusú morgolódók egyik állandó témája volt, hogy miért nem képesek megtanulni nálunk az emberek, hogy jobboldalon állunk a mozgólépcsőn, hogy baloldalt gyorsabban  lehessen haladni (vesd össze autópályák leálló-, külső és belősávja). Nos a…..
Ősztől a megújuló DoQ csatorna adja az autós tévéműsor legújabb adásait.  A TV2 – ahol a tévéműsor 2002-ben elindult – és a Totalcar útjai elválnak. A hírt Winkler Róbert erősítette meg a cc-nek. Az őszi szezonban az IKO érdekeltségébe tartozó DoQ csatorna műsorán…..
Orbán Viktor bejelentette, hogy kb. felére fog csökkenni az állami részvétel a felsőoktatásban, majdnem mindenkinek ki kell fizetnie az egyetemi tanulmányai teljes költségét. Minimálisra csökkentik az állami ösztöndíjak számát. Ez persze nyilván nem lesz tandíj, mert ő a…..
b.wayne 2012.08.26 11:34:42
Reggel hét óra van, ami azt jelenti, hogy pár percen belül megérkezik Döme osztálytársam. Azzal az ezüstszínű A4 audival fog jönni, amit tavaly kapott év végén, mert nem húzták meg semmiből. Míg begurul a parkolóba, ellenőrzöm gyorsan az órarendemet és örömmel konstatálom, hogy ma egész nap a…..
Subba Subba Sport: OSCAR 2012 2012.04.04 14:54:51
b.wayne 2012.04.04 15:55:46
NFL