Regisztráció Blogot indítok
Adatok
WestKansas

34 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kft. és Bt. alapítás illetékmentesen   2017  Március  16. napjától lépett életbe az illetékről szóló 1990. évi XCIII. 45.  § módosított rendelkezése miszerint: A szociális szövetkezet, a korlátolt felelősségű társaság, az egyéni cég, a közkereseti társaság és a betéti társaság bejegyzésére…..
Új határidő kötelező Kft. módosításhoz és törzstőke emeléshez 2016-2017   Az új elfogadott törvénymódosítás alapján, azoknak a Korlátolt Felelősségű Társaságoknak, amelyeknek nem éri el jegyzett törzstőkéjük mértéke a három millió forintot, a kötelező törzstőke módosításra és Kft. módosítására egy…..
Kft. Törzstőke emelés határideje   A Korlátolt Felelősségű Társaságoknak 2016, Március 15. napjáig nyújthatják be cégmódosítási kérelmüket, hogy az Új Ptk. rendelkezéseinek megfelelően módosítsák Társasági Szerződésüket vagy Alapító Okiratukat. Kötelező Kft. törzstőke emelés 2016   A Kft.-nak…..
Kft megszüntetése   Kft megszüntetéséhez és törléséhez keresse fel ügyvédi irodánk 06-30-720-78-18 telefonszámon megfelelő és professzionális jogi szolgáltatáshoz és jogi képviselethez Korlátolt Felelősségű Társaságok  - ügyvezetői és tulajdonosai és hitelezői -…..
A Kft. alapításának szabályairól röviden   Egy Korlátolt Felelősségű Társaság jogi szabályait, a 2013. évi V. törvény Harmadik Könyvében találjuk meg részletesen meghatározva, diszpozitív módon - tehát, minden szabad, a Kft. alapításának szabályai között, amely nem…..
Az apport fogalma cégeknél?   Az apport fogalma és jelentése, főleg cégalapításoknál (Gazdasági Társaságok alapításánál) kerül használatba. A magyar jogszabályok…..
Hogyan bővítsünk tevékenységi köröket 2015-ben egy gazdasági társaságnál?   2015. évben is, egy cég életében gyakorta előfordul, hogy tevékenységi köreit bővíteni kívánja vagy szerződő felei-partnerei, a céges életben megkövetelik további tevékenységi körök…..
Korlátolt Felelősségű Társaságok kötelező törzstőke emeléséhez tájékoztató 2015. évben   Az alábbi cikkünkben és tájékoztatónkban, segíteni szeretnénk a Kft. tulajdonosok és Kft. ügyvezetők részére, hogy milyen módszerekkel lehet, a törvényileg kötelező Kft.…..
Egyszemélyes Korlátolt Felelősségű Társaság alapításáról és alapjairól tájékoztató   Egyszemélyes Kft. törzstőkéje   A egyszemélyes korlátolt felelősségű társaság törzstőke mértéke hárommillió forint az új jogszabály szerint azonban, a törvény szerint, nem…..
Hogyan tudom intézni céges ügyeimet külföldről?   Előfordul gyakran, cégtulajdonosokkal vagy ügyvezetőkkel, hogy nem tartózkodnak Magyarország területén tartósabb ideig, illetve külföldön dolgoznak és céges ügyeiket szeretnék intézni külföldről. Lehetséges, hogy…..
Egyszemélyes Korlátolt Felelősségű Társaság Létrehozása 2015. évben   Az Egyszemélyes Kft. létrehozása 2015. évben, megfelelő lehetőséget biztosít, olyan kezdő vállalkozások részére, ahol a tulajdonos - az alapító személy - egy személyben  kívánja gyakorolni és…..
Betéti Társaságok létesítő okiratának módosítása 2015. márc 15. napjáig   A 2013. évi CLXXVII. törvény (a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény hatálybalépésével összefüggő átmeneti és felhatalmazó rendelkezésekről) 12. §-a meghatározza, hogy a…..
Hogyan emeljük meg Korlátolt Felelősségű Társaságunk törzstőkéjét a 2014 évben, és milyen lehetőségeink vannak?     Sok Kft. tulajdonos már értesült arról a tényről,  hogy az új Ptk. ( 2013. évi V. tv.) gazdasági társaságokra vonatkozó szabályozása,  előírja a…..
Korlátolt Felelősségű Társaság Kötelező Cégmódosítása és Törzstőke Emelése hárommillió forintra   2014-ben a Kft. részére március 15-től kötelező jelleggel kell módosítani a társasági szerződéseket. Erre a jogszabály két év határidőt határoz meg.…..
A CEGKREATOR.HU segíti a környezetvédelmet és hisz egy fenntartható gazdasági rendszerben, ami együttélésre ösztönözi a gazdaságot a természettel. Ha az Ön jövőbeli Cége/Gazdasági Társasága Környezetvédelmi, Újrahasznosítási vagy Bármely Környezetvédelmet Elősegítő…..
Nincs már értelme fenntartani a cégemet, be szeretném zárni a vállalkozásomat.   A mai gazdasági helyzetben, egyre gyakrabban választják a cégtulajdonosok cégük végleges beszüntetését-megszüntetését. A legtöbb tévhit és gondatlanság akkor fordul elő, amikor a…..
  Meg akarom szüntetni a cégemet!   Ez a kijelentés és döntéshozatal napjainkban gyakran hangzik el a tulajdonosok körében. Ennek oka számtalan indok lehet, az egyszerű fenntartási költségek feleslegessé válásától (nem végez lényeges tevékenységet a cégünk), a nem…..
Kft. alapítása 2013-as évben törzstőke minimum szempontjából   A jelenlegi szabályozás szerinti minimális törzstőke mértéke ötszázezer Forint Korlátolt Felelősségű Társaság alapításakor. Ezt a 2006. évi IV. törvény szabályozza a gazdasági társaságokról. Jelen…..
Köszönjük a bizalmat ügyfeleinknek Köszöntjük Önöket 2013-as évben! 2013 - ban is ugyanolyan minőségi jogi segítséggel és felkészültséggel várjuk ügyfeleinket. Jelen évünk fontos társasági jogi és adójogi modernizációt és módosítást feltételez.  Legfontosabb…..
 Jelen évi kötelező járulék változások ügyvezetőknél és vezető tisztségviselőknél 2012 évben jelentősen változott a jogszabály az ügyvezetők és vezető tisztségviselők járulékfizetése tekintetében.Ha az ügyvezető, vagy vezető tisztségviselő, egy gazdasági…..
Kft. Bt. végelszámolása a törvényi újítások tekintetében  Mint előző bejegyzésünkben is írtuk 2012 évben léptek hatályba a csődeljárásról és a felszámolási eljárásról szóló 1991. évi XLIX. törvény, a gazdasági társaságokról szóló 2006. évi IV.…..
 2012 cég megszüntetése Az idei évben is ugyanolyan jogi szakértelemmel és minőséggel látjuk el feladatainkat.Végelszámolási eljárásban szerzett több éves tapasztalatunk és szakértelmünk segíti Önt ebben az eljárásban is. A tavalyi évben sok cég sikeres…..
Egy cég végelszámolásaEgy cég megszűnésének sok célzata és oka lehet. Ami tény, hogy ha a döntés megszületett a tag(ok) vagy tulajdonos(ok) között, célszerű minél előbb elkezdeni a cég végelszámolását. Nagyon fontos a megfelelő ügyvéd, szakjogász megtalálása ebben a…..
Kinek éri meg egyszemélyes Kft.-t alapítani?Szinte bármely mikró, kis és középvállalkozásnak, adhatjuk rá a választ nyugodt szívvel. Ez a piacon a legegyszerűbb alternatív megoldása például az egyéni vállalkozók körének. Ez a cégforma szinte ugyanolyan jogi és…..
Végelszámolás megkezdése 2011Cég végelszámolása(A végelszámolás megkezdésének időpontja a jogutód nélküli megszűnésről rendelkező határozatban megállapított időpont, ami nem lehet korábbi, mint a határozat kelte.)1. A cég legfőbb szerve határozatot hoz a cég jogutód…..