Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kingdom

37 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Mert nem a szolgaság lelkét kaptátok, hogy ismét féljetek, hanem a fiúság Lelkét kaptátok, aki által kiáltjuk: "Abba, Atya! Maga a Lélek tesz bizonyságot a mi lelkünkkel együtt arról, hogy valóban Isten gyermekei vagyunk."(Róm 8,15-16) Tegyük fel a…..
"Aki szereti a pénzt, nem elégszik meg a pénzzel; sem a jövedelemmel az, aki szereti a vagyont. Ez is hiábavalóság!" (Préd 5,9) Minél többet szerzel, annál többet akarsz. Ilyen az élet. Egyszer megkérdezte valaki a billiomos Howard Hughes-t:"Mennyi kell ahhoz, hogy…..
 „Senkinek se tartozzatok semmivel, csak azzal, hogy egymást szeressétek…” Róma 13:8  Remélem, hogy ennek az évtizednek a végére már te is adósságok nélkül élsz majd. Mert mindez lehetséges, amennyiben fegyelmezetten élsz. Engedd meg, hogy azt mondjam,…..
"Mert az ő alkotása vagyunk, akiket Krisztus Jézusban jó cselekedetekre teremtett, amelyeket előre elkészített Isten, hogy azok szerint éljünk."(Ef 2,10)  Három dolog van, amit tehetsz az életeddel: eltékozolhatod, eltöltheted vagy befektetheted. A legjobb módja…..
"Én, én vagyok az, aki eltörlöm álnokságodat önmagamért, és vétkeidre többé nem emlékezem."Ézs (43,25) Amikor rosszul kezd menni valami az életedben, automatikusan azt gondolod: "Isten bosszút áll rajtam. Tudtam! Megtettem azt a szégyenletes dolgot tegnap (vagy…..
"Gondolj nyomorúságomra és hontalanságomra, az ürömre és a méregre! Mindig erre gondol, és elcsügged a lelkem. De ha újra meggondolom, reménykedni kezdek: Szeret az ÚR, azért nincs még végünk, mert nem fogyott el irgalma: minden reggel megújul. Nagy a te hűséged! Az ÚR az…..
Napi remény A bűn érzelmi ára 2011.08.11 02:11:00
"Láttam, hogy mindaz, amit véghez visznek a nap alatt, csak hiábavalóság és hasztalan erőlködés. Ami görbe, azt nem lehet kiegyenesíteni, és ami nincs, azt nem lehet számba venni." (Préd 1,14-15)Amikor Salamon Izrael királya lett, Isten közölte vele, hogy bármit kérhet,…..
 "...ha valóban úgy hallottatok róla, és kaptatok felőle tanítást, ahogyan az megvalósult Jézusban.Vessétek le a régi élet szerint való óembert, aki csalárd és gonosz kívánságok miatt megromlott;újuljatok meg lelketekben és elmétekben,öltsétek fel az új embert, aki…..
Napi remény Küzdelmeid vannak? 2011.07.14 02:32:00
"A belső ember szerint az Isten törvényében lelem örömöm, de tagjaimban más törvényt észlelek, s ez küzd értelmem törvénye ellen, és a tagjaimban levő bűn törvényének rabjává tesz.Én nyomorult!" Róm 7,23-24a  (SZIT) Feltetted-e valaha magadnak azt a…..
  "Hiszen szól az Isten így is meg amúgy is, de nem törődnek vele." Jób 33,14 Isten úgy tervezett téged, hogy hallhasd a hangját. Ilyen módon, van benned egy "vevőkészülék", mely lehetővé teszi számodra, hogy vezetést kaphass Istentől.Milyen…..
"Imádkozzatok azokért, akik bántalmaznak titeket." Lk 6,28 Amikor megbántanak bennünket, Jézus valami olyat mond a Máté 5-ben, amitől igencsak elkezdjük vakargatni a fejünket: "Aki arcul üt jobb felől, tartsd oda másik arcodat is." (Mt 5,39). Hűha?Ahhoz, hogy…..
"Ha egy férfi- vagy nőtestvérünknek nincs ruhája, és nincs meg a mindennapi kenyere,valaki pedig ezt mondja nekik közületek: Menjetek el békességgel, melegedjetek meg, és lakjatok jól, de nem adjátok meg nekik, amire a testnek szüksége van, mit használ az?"…..
"Mert a mi pillanatnyi könnyű szenvedésünk minden mértéket meghaladó nagy, örök dicsőséget szerez nekünk,mivel nem a láthatókra nézünk, hanem a láthatatlanokra, mert a láthatók ideig valók, a láthatatlanok pedig örökkévalók." 2Kor 4, 17-18Lehet, hogy…..
Napi remény Küldj S.O.S.-t! 2011.05.05 03:26:00
"De én nyomorult és szegény vagyok, siess hozzám, Istenem! Te vagy segítségem és megmentőm, URam, ne késlekedj!" Zsolt 70,6 Volt-e már az életed annyira összekuszálódva, hogy bizonyos voltál benne, egyedül nem tudsz kilábalni belőle? Akár az autód robban le vagy te…..
 "Amikor Jézus odaért, felnézett, és így szólt hozzá: "Zakeus, szállj le hamar, mert ma a te házadban kell megszállnom."" (Lk 19,5)  Zakeust a saját megjelenése bizonytalanná és magányossá tette. Vádlói miatt keserűnek és megbántottnak érezte…..
" ...figyelek, várva, hogy mit szól hozzám..." Hab 2,1 Isten hangja gyakran képi formában jelentkezik. Ha hallani akarjuk Istent, meg kell tanulnunk a szemeinkkel hallani. Isten gyakran úgy válaszolja meg imáinkat, hogy egy képet ültet az elménkbe. Ezt nevezik…..
"...hogy ismertté legyen most az egyház által a mennyei fejedelemségek és hatalmasságok előtt az Isten sokféle bölcsessége." Ef 3,10 Isten senki számára nem tervezte azt, hogy egyedül kelljen átmennie az életen. Ő arra hívott el, hogy kapcsolatban éljünk más…..
"Így most titeket is szomorúság fog el, de ismét meglátlak majd titeket, és örülni fog a szívetek, és örömötöket senki sem veheti el tőletek:" Jn 16,22 Jártál már úgy, hogy azon találod magad, csak bámulod az életkörülményeidet és hitetlenül…..
"Ezt mondta, és a földre köpött, sarat csinált a nyállal, és rákente a sarat a vakon született ember szemeire,majd így szólt hozzá:"Menj el, mosakodj meg a Siloám-tavában" Jn 9, 6-7 Jézus tehát rátalál egy emberre, aki születésétől fogva vak. A férfi…..
"Semmiért se aggódjatok..." Fil 4,6  Egy olyan időszaka ez az évnek, amikor a valóság kijózanít. Mindössze egy hónap telt el az Újévből, előtted a változtatásra kitűzött célok az egészség, a munka, a kapcsolataid területén és eddig minden ugyanolyannak tűnik,…..
"Ne igazodjatok (többé) e világhoz, hanem változzatok meg értelmetek megújulásával." (Róm 12,2)Ha tartós változást szeretnél az életedben, értelmed újrafókuszálására van szükséged.Pontosabban, meg kell változtatnod a gondolkodásmódodat, hogy ne arra…..
"Aki hisz a Fiúban, annak örök élete van..." Jn 3,36a Amint a céltudatosan eltervezett tíz évedet éled Isten dicsőségére, ez változást fog követelni a fontossági sorrendedben, az időbeosztásodban, a kapcsolataidban és minden egyéb területen.Mindenekelőtt, be kell…..
 "Amikor Jézus megszületett a júdeai Betlehemben Heródes király idejében, íme, bölcsek érkeztek napkeletről Jeruzsálembe,és ezt kérdezték: "Hol van a zsidók királya, aki most született? Mert láttuk az ő csillagát, amikor feltűnt, és eljöttünk, hogy imádjuk…..
"Ha szerettek engem, megtartjátok az én parancsolataimat" (Jn 14,15) A karácsonyt megelőző nyüzsgéssel teli időszakban, szeretném, ha megállnánk egy pillanatra és visszagondolnánk az első Karácsonyunkra. Belegondoltál-e valaha, hogy milyen volt József…..
„Tedd meg mindazt, ami a kezed ügyébe esik, és amihez erőd van." (Préd. 9:10) Tárasadalmunk azt tanította nekünk, hogy a sikert egy személy foglalkozása és anyagi helyzete alapján határozzuk meg. De mit kér azért Isten, hogy áldását adja munkádra? Isten…..