Regisztráció Blogot indítok
Adatok
emerico

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap futótűzként rohant végig a neten egy kép. Ez: A Vulture egyik cikkének illusztrációjáról van szó, ami azért rém érdekes, mert ennek alapján David Chase, a Maffiózók alkotója a sorozat 2007-es lezárása óta először volt hajlandó egyenes választ adni a kérdésre,…..
2012. októberében Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter kiállt, és az X+1-ik csomagjában bejelentette, hogy - minden kasszát be kell kötni online a NAV-hoz- ennek a határideje 2013. január 1.- és ebből 2013-ra 100 milliárd plusz adóbevételt várnakErre mindenki, aki…..
Belsőség Ha az erő veled van 2012.05.20 08:45:00
Ha netán nem tudott eljutni az idei Traktormajálisra, akkor fogadja szeretettel az alábbi kis videót, mely alig pár hónapja futótűzként terjedt a világhálón. Éppen a videómegosztókon böngésztem, amikor eszembe jutott, hogy vajon lesz-e Bokorban igazi Kirovec? Ha nem tudnák mi ez,…..
emerico 2012.05.20 12:59:31
Hét dala: Depeche Mode - In chains Miért? Talán mert a legtöbbet kezembe vett, össze-vissza ujjlenyomatozott, majd nem megvett DVD a Depeche Mode Tour of Universe (Live in Barcelona) című koncertvideója. Be kellene ezt (is) szerezni, hiszen ki tudja, hogy kicsiDave mikor rontja el újra…..
Szegény Kubica, vajon mi várja majd itt jövőre, ha visszajön? Akciót akarnak a fontos emberek, csak közben annyira öntözték a káposztát, hogy a kecske beledöglött. Vélemények az azonos című írásunkról...
 A Last.Fm a CBS kezei között az elmúlt évben pontosan azokkal a problémákkal kezdett el küszködni, melyek a nagy, nehezen mozdulni képes cégbirodalmak tulajdonába kerülő kis, mozgékony cégek megtapasztaltak már elégszer.  Mint tavaly év végi írásunkból kiderült,…..
emerico 2011.02.23 11:34:00
www.jango.com
Itt is lehet testreszabott rádiókat csinálni. Jóval egyszerűbb, mint a last.fm viszont ingyenes.
Bud Spencerékkel nem lehet mit kezdeni. Az általában Terence Hill társaságában bunyózó olasz bármikor, bármelyik csatornán kerül képernyőre, nem ad esélyt a konkurenciának. Ha esti műsorsávról van szó, akkor napi és heti rekordokat döngetnek a BS-TH filmek, ha délutáni sávba…..
Hihhhetetlen, hogy egyikük-másikuk mennyire béna, egyszerűen felfoghatatlan. Aztán vannak rendes szopógépek is, na, azok a legröhejesebbek. Formula–1-es pilóták „at their worst”. Vélemények az azonos című írásunkról...
Brett Smrz, Gregg Smrz, és David Schultz felméri a Mission Impossible 4 forgatásához a helyszínt Dubaiban, a Burj Khalifa tetején. ..
emerico 2010.11.10 00:41:51
Ember és lelketlen számítógép küzdelmének megrendítő lenyomata a pénteki nap költője, Bíró Péter levélverse. Ha párezer év múlva bárki kiváncsi lesz a XXI. századi fogyasztó általános létállapotára, elég lesz elolvasni ezt a költeményt. Kedves Péter, irodalomból…..
Szerda éjfél körül, valószínűleg szívelégtelenségben, meghalt Peter Steele, a Type O Negative énekes-basszusgitárosa. Először egy pletyka indult el Mistress Juliya Twitter-oldaláról, akivel állítólag Kenny Hickey, a zenekar gitárosa közölte a hírt, ezt Brandon Geist, a…..
emerico 2010.04.15 14:08:04
Nagyon sok szép emléket hozott fel az a videó, mely bemutatja azt a helyet, ahol a világ majdnem összes valaha megjelent legokészlete megtalálható. Sokan írtatok arról, hogy melyik volt a kedvenc készletetek. Ezen felbuzdulva én is megkerestem az én első készleteimet. Karácsonyra…..
emerico 2010.03.25 13:57:06
emerico 2010.03.25 13:43:57
www.brickset.com/detail/?Set=6893-1

Karácsonyra kaptam 1988-ban. Rengeteg szuper alkatrész volt benne. Imádtam.
John Milton angol költő 1667-ben írta meg egy kötetes (10 énekből álló) művét az ember bűnbeeséséről és a paradicsomból való kiűzetésünkről – egészen rendhagyó módón – a Sátánt megtéve főszereplőnek. A Paradise Lost rendhagyó és stílusteremtő műnek…..
B-oldal Legrosszabb klipek EVÖR 2009.11.21 07:56:00
Arra vállalkoztam, hogy összegyűjtöm a legrosszabb 10 videó klipet, mulassunk / szörnyülködjünk egy jót. Persze itt csak a profik játszanak, az amatőr zenekarok kis költségvetésű próbálkozásait nem lenne helyénvaló a nagyokkal versenyeztetni. A zsűrizésnél befolyásolt az is,…..
Subba Kibaszott jó zenés játék 2009.09.16 14:00:00
Sok szeretettel küldeném ezt azoknak, akik vannak annyira dilettánsak és sznobok, hogy a Balaton Soundon haknizó, maguknak még DJ nevet kitalálni is képtelen, végtelenül unalmas és sivár zenét játszó pofákat "zseniknek", vagy "művészeknek" nevezik, hisz ezzel az…..
emerico 2009.09.17 12:34:39
A Nemzeti Közlekedési Hatóság elnökhelyettese az MTV híradójában jelentette be tegnap este, hogy 2010-tõl összevonják az autók környezetvédelmi vizsgálatát és mûszaki vizsgáját. Véleményük mai hírünkről...
Gyerekkorunk egyensúlyozós játékai köszönnek vissza a Tiltben. A játékban a feladat egyszerű – a golyókat a helyükre kell juttatni –, de olykor bitang nehéz: 66 szint van, de már a huszadik körül lehetnek gondjaink. A program kellően változatos, különböző méretű…..
emerico 2009.03.16 22:10:09
B-oldal Kosheen: a jó és a rossz 2009.02.21 07:11:00
Eltávolodva a klasszikus glam rock elemektől, a frontemberektől és a dobszólóktól, a Kosheen nevű brit banda követelt helyet magának a B-oldalon.  Drum and bass-ből nem doktoráltam, annyira meg főleg nem, amennyire ügyesen van vegyítve a Kosheen zenéjében a drum and bass, a…..
Az Indexen megjelenik naponta 50-70 cikk, és majdnem ennyi hírecske, ehhez jönnek még az indexes blogok. Ennyi anyaggal az Index sikeresen előállítja a saját médiazaját. A címlapon gyorsan cserélődnek az anyagok, könnyen előfordulhat, hogy aki délután néz rá, az már lemaradt…..
Fogadjátok szeretettel az Erdjan zenekar Viszki dupla kólával című számát egyenesen a Balkán szívéből. Tudjuk, hogy nem kell külön felhívni a figyelmet rá, de a vérpezsdítő muzsika mellett a fő mutatvány a jobb oldalon álló szintis arc. ..
Subba Balhé a budiban 2007.09.12 11:30:00
A hozzászólások között találtuk az alábbi videót. Mit gondoltok, megérdemli az agresszív pocokfej a hétre a faszkorbácsot? Ahogyan puffogtatja az ökleit a másik rágcsáló fején, az felértékelhetetlen. Arról nincs videó amikor a pasiját döngöli? (Kösz…..
emerico 2007.09.12 14:55:15