Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Irwine*

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lali király azt mesélte a Blikknek, hogy Bochkor Gábor az élete csúcsán van, nem kell, hogy két ilyen Muppet-show-ba való öreg lekösse. Egy kicsit szégyellem magam, hogy teljes komolysággal legépeltem, hogy Lali király, de most már teljesen mindegy. Boros Lajos nemsokára indítja…..
Meghal Brian, a Family Guy kutyája. (Ha valaki esetleg nem tudná: a Family Guy egy amerikai rajzfilmsorozat, Quahog városában játszódik és egy öttagú család mindennapjait követi nyomon. A család kutyája volt Brian, az egyik legnépszerűbb szereplő. A sorozat…..
A Kreatív online szedte össze azt, ahogy pár magyar tévé (Tv2, RTL Klub, m1, m2, Duna és Duna World) arculatot, illetve logót váltott az elmúlt években. Érdekes, hogy míg az RTL Klub logója nem változott 1997 óta, a köztévé a mi pénzünkön 1981 óta most hetedjére vált (és…..
comment:com Vége a Heti hetesnek? 2012.05.13 09:41:00
Az RTL Klub 1999 óta műsoron levő beszélgetős showműsorával kapcsolatban kis túlzással az utóbbi éveben szinte minden évadban felmerül a kasza kérdése, vajon folytatódik-e vagy sem, kell-e az RTL Klubnak egy nyilvánvalóan pártos, és egy oldalra (oké, mondjuk ki, balra) húzó…..
George "rókabőr" Lucas előkészület alatt álló tévésorozata majd csak jó sokára kerül a tévé képernyőjére, mert a szakállas mester szerint a technológia még nincs olyan szinten, hogy költséghatékonyan tévére lehessen vinni azt, amit ő megálmodott vagy…..
Irwine* 2012.01.10 16:11:05
@Llew: Az, hogy itt vannak a gonosz birodalmiak és cselezzük ki őket valahogy. Ki lehetne találni új konfliktusokat is.
Jó hír a rettegőknek, hogy az ATV hírigazgatója kérdésünkre azt válaszolta, hogy a T-Home csatornakiosztásának megváltoztatása után nem esett vissza a nézettségük. Mint Németh Szilárd elmondta, a Híradó egész héten 9-10 százalékos kábeles közönségarányt ért el, és ez…..
A Bloomberg összegyűjtötte a pletykákat, ezek alapján megtippelte, hogy milyen hardverelemek kerülnek majd az iPhone 5-be, amit várhatóan szeptemberben, esetleg októberben dobnak majd piacra, kikereste a hardverelemeknek az árát, majd ezeket összeadva meghatározta a gyártási…..
Irwine* 2011.08.09 09:39:08
@kovi1970: én is arra tippelnék, hogy olcsóbban is ki lehet, hozni, mint amit a cikk ír. Azok számára, akik kicsit jártasak a szakmában tudják, hogy egy IC ("csipp") előállítási költsége filléres dolog és többszörös haszonnal adják tovább.
Irwine* 2011.08.09 09:41:16
@Irwine*: nem igazán jött össze a mondat összerakása... sorry, nekem még reggel van :)
Fess86 nevű olvasónk lőtte az alábbi képet, ami szerint az RTL-nek az sem elég, hogy ha valaki világbajnok, a tesztpilóta titulust soha a büdös életbe' le nem mossa magáról, első csapatának nevét meg pláne. Bravó...
A Viasat3 átrakta volna a Viasat6-ra a kézilabda bajnokok ligája közvetítését, de a jogtulajdonos európai szövetség nem egyezett bele, ezért a csatorna visszaadta a mérkőzések közvetítési jogait. Bár az érvényes szerződés alapján a Viasat3 még egy évig közvetíthetné a…..
Az ABC 2009/10-es évadának egyik legreménytelibb versenyzője, és egyben legcsúfosabb buktája is ugyanaz a sorozat volt, mégpedig a nálunk is látható FlashForward. Amikor tavaly ősszel elindult útjára a történet, senki nem gondolta volna, hogy majd egyszer azért fog imádkozni a…..
A Hágai Nemzetközi Bíróság is vizsgálódik a UPC szerelőinek ügyében, annyi emberiségellenes akciót hajtottak végre az utóbbi években. Mai hősünk Ági, a kábeltévék Kohlhaas Mihálya, aki annyira kiborult a UPC-ügyfélszolgálat legendás ügyfélellenességén, hogy kemény harc…..