Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GazElla

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Tulajdonképpen minden önmagáért beszél, de azért felhívnánk a figyelmet a hastáncosnőkre, az „eredeti arab gyrososra”, a helyszínre, az előadókra és végül, de nem utolsó sorban a szerencsés időpontválasztásra...
Michael Knight Minden szentnek... 2010.08.06 19:07:00
Hát ezen is túlvagyunk. Pali bácsi ünnepélyes keretek között beiktattatott. Megadták a módját, amolyan Ungarische gulasch jelleggel. Wass Alberttel és csárdással, bizonyára vaníliás karikával, a tudósítások szerint szentkoronás és sportos alkotmánnyal, ria-ria-Hungáriával…..
Az a meggyőződés, hogy bizonyos (etnikai vagy vallási) csoportok embertársaik vérét használják fel rituális szertartásaikhoz, olyan régi, mint a humán civilizáció. Az elmélet kétségtelenül valós alapokon nyugszik, hiszen mindannyian tudjuk, hogy a történelem különböző…..
Nem tudom pontosan leírni azt, amit éreztem, amikor elolvastam a Képviselő Funky mai posztját. De azt hiszem valami ilyesmi impulzus sújtott le rám: Te jó ég! Bazd' meg! Bazd' meg! Bazd' meg! Áááááááááááááááááááááááááá. Helyreigazítást kértek a Hírcsárdától…..
Tegnap a parlament piros-termében megjelent a TV Maci. Majd eltolt az ott megjelent média képviselőknek egy sajtájt. Pontosabban: „Szeretném megtudni, hogy mi lesz az én műsorommal? Hogy olyan meséket adunk majd, amilyet szeretnénk, amire igény van, amit a gyerekek szeretnek, vagy…..
Azt kérdezi tőlem tyrker.hun, hogy miért idiótázom le azokat, akik szerint a finn - magyar nyelvi kapcsolat marhaság, és inkább a sumér,görög-etruszk, (maja!!!), vagy nem is tudom még milyen rokonságokra esküsznek. (Miközben azért ne feledjük, hogy a finnekkel inkább nyelvi közös…..
A 30 fokos átlaghőmérsékletet égszakadás és földindulás teszi változatossá, ez persze a vébén részt vevőket nem zavarja. Rendületlenül hozzák az élvezhetetlen focit. A kertévék sem használják ki ezt a ziccert, így a kábeltévéken érdemes keresgélni. Az m1, mint az elmúlt…..