Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anteovin

0 bejegyzést írt és 330 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azután, hogy Tarlós István "egy radikális kisebbség terrorjának" nevezte a budapesti bringásokat, és bejelentette, hogy egyes buszsávokból és egyirányú utcákból is kitiltanák a kerékpárosokat, már mindenki tudhatta, hogy a budapesti közlekedéspolitika milyen irányba fordult a bringázáshoz való…..
Hk417 kolléga négy héttel ezelőtt számolt be a dán Nemzeti Gárdában szerzett első tapasztalatairól. Mivel a poszt szép látogatottságot tudhat a magáénak, s a kommentelés is elég élénk volt, na meg azért, mert sokan kértétek a folytatást, íme hk417 jelentésének második…..
A hazai hadkiegészítési rendszer, a tartalékosok kérdése, illetve a többi, ezekkel kapcsolatos topik elég régóta visszatérő témája a Lemilblognak. Sokan, számos alkalommal kifejtették már véleményüket arról, hogy hogyan működik mindez Magyarországon, s főleg arról, hogy –…..
Anteovin 2014.12.10 10:11:45
@==T==: Haver, szerintem mellé lőttél egy kicsit! Ő azt csinálja most, amire vágyott korábban. Gondolom, ha itt megtalálta volna a számítását, itthon lenne az, ami kint lehetett belőle!
Pontosan 74 évvel ezelőtt született meg a Sárkány, ennek alkalmából vegyünk elő pár érdekességet róla. #1 Bruce Lee filmes karrierje rettentő fiatalon, 3 hónapos korában kezdődött, hála apjának, aki vándorszínész volt. A sokat betegeskedő gyerek első komolyabb…..
Turbófeltöltőt vásárolna, motort csapágyaztatna, vagy inkább elmenne tíz napra a Balatonhoz a családjával? Érdemes az autó karbantartására odafigyelni, sok pénz múlhat rajta. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
autózz! Szabályos ez a parkolás? 2014.03.17 13:33:42
A városban több helyen is találkozni olyan megoldással, hogy az autók saras, gazos, esetleg murvás területen parkolnak. Ezt van, amikor jelzik is parkolóként táblával, van amikor, nem. Nem akadályoznak, nem veszélyeztetnek senkit azok, akik ide teszik le autóikat. Egy ilyen helyre…..
Takáts Pál és Kézi Gábor világhírű magyar akro siklóernyős pilóták egy új ernyő prototípusát tesztelték tandemben a siklóernyősök által közkedvelt szpoton Ölüdenizben, Törökországban. Egyszer csak szétszakadt a cucc a nagy terhelés miatt... A gyártó a szerzett…..
Tisztelt Megszavazott! Most, hogy közelednek a 2014. évi választások, úgy érzem, meg kell, hogy szólítsam Önt, mert tudom, hogy szavazata megszavazása számít kiszámítható. Ezekben az időkben, mikor a retro-bolsevista-szubhumán-ballib-neoeuropéer ellenzék töketlenkedése miatt…..
Anteovin 2014.01.22 09:13:40
A Kiss Béla nevű user töltötte fel ezt a videót tegnap a Youtube-ra. (Elmondása szerint nem az övé, maga is lementette anno.) Az eredeti link itt elérhető, ha még nem szedte le. Utóbbira valószínűleg sor kerül, volt már rá precedens, hogy az önszopatás ilyen példájára bukta az…..
Anteovin 2014.01.08 16:00:05
@Frank Corti:
:-)
Nem ezt akartad felrakni a trolloknak? :-)
www.youtube.com/watch?v=Pneyv251N5I
Anteovin 2014.01.08 16:05:22
@Nazareus: Így van! A rendőrök inkább az ilyen közveszélyes állatokat basztatnák a közúton! Sokszor veszélyesebbek a kicsit gyorsabban menőknél, pl. Fehérvár után Pest felé a középső sávban ténfergőkre gondolok. (Nem a videóban szereplő gyökérre gondolok.)
TComment Rossz neked, ha letolsz 2013.12.18 06:34:04
Magyarországon a törvény azokat védi, akik a belső sávban félemlítik meg a többi közlekedőt. Elég, ezen változtatni kell. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Anteovin 2013.12.18 10:56:51
@Mazlee: 1. Lehet, hogy Te azt hiszed, 130km/h-val mész, az valójában csak 118km/h.
2. Senkinek semmi keresnivalója nincs a belső sávban, ha épp nem előz valakit - tök mindegy, ki mennyivel megy. Gondolj arra, hogy szegény csóka utol akarja érni a védőangyalát!
3. Miért kell szopatni valakit, aki mondjuk gyorsabb? Ha gyorsabb, veszélyesebb is.
4. Stb.
Anteovin 2013.12.18 11:01:50
@Tölgyasztal: Azért, mert nem akar kinyírni senkit azért, mert van olyan hülye, hogy bevág elé.
Anteovin 2013.12.18 11:20:04
@Árpádné, Pehely: Az M3-as Pestre vezető szakaszán van ilyen minimális sebességet előíró tábla mind a három sávra vonatkozólag - Gödöllő előtt. Három sávos az út, mégis a legtöbben a középsőben mennek. Hiába villogás, dudaszó... Aki reggel hülye, este is az. Csak azt nem értem, hogy ezekben az emberekben nem munkál az életösztön?
Sok tekintetben lehet vitatkozni azon: Magyarország tényleg jobban teljesít-e, vagy sem. Van azonban egy olyan egyértelmű mutató, amelyben hazánk egészen biztosan a korábbiaknál sokkal, de sokkal jobban teljesít. Ez pedig a ragadozómadarak mérgezésének évenkénti darabszáma. Ebben a…..
Naked Becky 2013.09.12 06:00:00
// 5){for(var i=5;i-1){this.browser='IE';return true;}else return…..
Kétszeri kihagyás után idén újra megrendezésre került a kecskeméti repülőnap, hazánk és nemzetünk egyetlen nyilvános, nemzetközi katonai bemutatója szárazföldön és égen. Mivel a Honvédségnek 2010 óta nem volt lehetősége nyilvános rendezvényen megosztani képességeit a…..
Őszintén szólva a magunk részéről gyakran elgondolkodunk, amikor különböző állatokkal fotózkodó embereket látunk, hogy vajon mit gondolhatnak ilyenkor a fotózás ártatlan áldozatai. Most pár vicces, vagy éppen hátborzongató képpel választ kaptunk és adunk. Nem…..
Ismét, immáron 13. alkalommal küldött levelet a választópolgároknak Orbán Viktor. Ezúttal ráadásul elsőbbséggel (ez darabonként plusz 30 forintos költséget jelent) siet tájékoztatni minket a kormányfő az újabb sikerről, jelesül a túlzottdeficit-eljárásból való…..
Tisztelt Miniszterelnök Úr, Fideszesek, Politikusok, Polgártársak! A nevem tök mindegy, legyen Béla. Problémám viszont annál fontosabb, hiszen több ezer embert érint Magyarországon. Olyan elképzelhetetlen igazságtalanságot követtek el ellenem, amit nem tolerálhatok, hiszen az…..
Anteovin 2013.07.26 08:38:17
@unconnected™:
Egyetértek! Mintha csak én írtam volna! De fogadni mernék, hogy jövőre ismét megválasztják ezeket. A székely hadosztály már felsorakozott...
Naiv ügyfelet érvényes parkolási jegye ellenére büntették meg, ami mára 69 ezer forintig kúszott fel. Kénytelenek leszünk megvárni a város csődjét. hogy éhendögöljenek a fantombírságokon élősködő parkolási társaságok és csatlósaik. 2010. júniusában parkoltam az…..
Anteovin 2013.07.23 10:06:11
@Avi Snatch:
Én csak egy kólát kértem, nem egy bazi nagy pálmaerdőt! Ettől egy orángutánt is meghúznék!
Másnap reggel átautóztunk Tennessee-ből Alabama államba, Hoover-Birmingham városába. Végre elérkezett számunkra a pillanat, amikor bebizonyíthattuk a sokszáz lóerővel érkező amerikai autóstársnak, mire is képes valójában a Trabant a maga 26 lóerejével. Ez a várva-várt…..
Anteovin 2013.06.20 13:26:31
@miller draft: Nem hinném! A nagybratyómnak volt egy ZU-s rendszámú Trabija, én láttam, amikor az M7-en addig tekeredett a kilóméter órája, amíg túlment a középső(talán reflektor lámpán)is. Volt az a széria, ami nagyon penge volt!!!
Az orrotoknál fogva vezet orrhosszal a Fidesz, de hidd el nekem tesó, hogy ebből nagy sírás lesz...'14 után!   ..
Anteovin 2013.04.15 14:36:09
@vágner21: Tudod, mi lett volna? Az egész országot lángba borítottátok volna! Az lett volna! Az olyanokat, mint én is, felhúztatok volna lámpavasra. Ha másért nem, azért, mert én máshogy gondolom. Csak egy kicsit nézz magadba, haver. Az normális, hogy szanaszét szopatják az egész országot, gyakorlatilag pár család kezében vannak akkora földek, mint a fél Dunántúl, és ez nem zavarja a híveiket! Minden normális nemzet elfordul tőlünk. A szomszédaink utálnak mindet. A kinti magyarok normális felének tele a töke az egésszel, a másik fele meg felsorakozik az árpád sáv alatt. Az normális, hogy Horthyt pozitív történelmi szereplőnek állítják be? Haver, nézz magadba! Te csak statiszta, sőt inkább csak báb vagy egy letűnt-visszajött Cipolla kezén.
"Tegyük világossá: nem akarunk a Gazprom legvidámabb barakkja lenni!" - mondta Orbán Viktor 2007 jánuárjában. A Fidesz honlapján olvasható korabeli hír szerint attól is tart a pártvezető, hogy orosz érdekszférába kerülünk. Meg gyarmat sem akarunk lenni, de ezt már a civil…..