Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cody111

11 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ez a választás feltette a koronát arra az egyszerű tényre, hogy a magyar nép nem nemzet, hogy a magyar népnek nincsenek világos nemzeti minimumai, ezek melletti világos kiállás ha kell össznépileg és ezen hiányosságai miatt úgy rángatja a népet  Orbán, ahogy csak kedve tartja. Az sem…..
  Exodus jelentése kivonulás, kivándorlás új haza keresése. A lényeg, hogy el onnan ahol épp élsz. Ha sokan mennek akkor a nagy nemzeti exodus lesz belőle. A válasz arra, hogy ahol élsz az a hely számodra élhetetlenné válik. Orbán a nemzeti sajtótájékoztatón azt mondta: "Ez a legjobb hely…..
    Ismét csak behúzta a Fidesz az újabb győzelmét. Tudható volt. Nem volt benne semmi meglepetés, kivéve talán a kétharmad  és a Mi Hazánk győzelme. Aztán persze hétfő reggelre a számok ismerete tükrében teljesen világos lett ez is. 800-1 millió szavazó egyik pillanatról  a másikra eltűnt az…..
    Eldöntetett. Magyarország tovább menetel  előre, a magyar ezeréves történet sötét bugyrai felé. 32 évvel a rendszerváltásnak nevezett akármi után, még mindig gyáva e nép európainak lenni. 12 év Fidesz uralom sem volt még elég a világos döntéshez. Ezért aztán a magyar nép még 4 évet adott…..
Napi szilánkok Véleményposzt 2022.03.20 17:48:58
"Mért legyek én tisztességes? Kiterítenek úgyis! Mért ne legyek tisztességes! Kiterítenek úgyis."     Alig pár nappal vagyunk a választások előtt. Jól látható, hogy nincs a népben kormányváltó hangulat. Még, az ellenzéki térfél is csak kétharmados lelkesedéssel hisz benne, hogy lehetséges lesz.…..
    Alkalmas jelöltnek tartom Iványi Gábort? IGEN! Megérdemli az ország iványi Gábort? NEM! Ahogy nem érdemelte meg Széchenyit, Adyt, a Nobel díjasait, és egyetlen büszkeségét sem. Mindet elárulta. Nem volt képes megbecsülni azt az értéket amit adtak ők a hazának.  Csak meg kell nézni…..
  Volt egyszer egy "rendszerváltás". Egy apró kakaslépéssel több mint 30 éves történés. Egy nép, akkoriban azt hitte most végre sikerülhet. 500 év bolyongás, millió kudarc és pofon után elég idő telt el, hogy az ölébe hullt ajándékkal végre kezdjen valamit. Szabadságot kapott, reményt egy szebb…..
Akar e kormányt és rendszert váltani a nép?   NEM. A többség jól elvan ebben az orbáni posványban. legfeljebb a nép egy kis része akar, de a többinek épp megfelel ez ami ma van. A nagyon nagy többség jól elvan ebbéli létében.  Mindig is megfelelt neki Horthy szegény világa, Kádár szocializmusa és…..
Filléres nép lakja e hont. Csirkefar-háton vagy pár kiló krumplin megvehető. A nagy nemzeti eladunk lelket hazát mozgalom. A magyar haza ára a csirke-farhát. A kedves vezető, a II. Kárpátok géniusza, meghallotta a nép hangját amely harsogva kiabálta, hogy számára mi is az igazi probléma. Drága a…..
Napi szilánkok 30 napra letiltva 2022.01.24 17:20:15
Két kis gondolatszilánkommal indítanám, hogy itt vagyok. (alternatíva, ha kitiltanak a Facéről)   Nem tudom milyen félelemben élni. Még nem próbáltam. Mert bármilyen szar is az élet, mindig van választásod. /Cody/   .....a szabadságnak mindig nagy ára van, csak a bátrak képesek fizetni érte.…..
Szilánkok mai okos 2019.03.02 02:39:49
Amíg nem mersz kimondani dolgokat a dolgok nem fognak változni. Ha egy hibádra, tévedésedre, kifogásokat keresel, az menni fog tovább a maga útján, naponta lappangva elmédben. Megoldani csak akkor fogod tudni a problémáidat, ha szembenézel velük bátran felvállalva őket. Senki sem tökéletes. Ahogy a…..
Katolikus, református és kisebb egyházakhoz tartozó egyetemista fiatalokat célzott meg a néhány hónapja “Felház” néven indult kezdeményezés, amelynek legfrissebb videójára – amelyben Orbán Gáspár is megszólal – a média is felfigyelt. A sajtóérdeklődés érthetően a miniszterelnök fiának szólt, de a…..
1) Mint "tudjuk", Jézus december 25-én született. 2) De melyik évben? 3) Ha Kr. e. 1. december 25-én született, akkor Krisztus Krisztus előtt született. Ellentmondás. 4) Ha Kr.u. 1. december 25-én született, akkor Krisztus Krisztus után született. Ellentmondás. 5) Ha korábbi vagy…..
cody111 2015.03.27 06:50:24
@maxval bircaman szerkesztő:

Téves

Az ókori Egyiptomban az i. e. 3. évezred kezdete óta kétféle naptárat alkalmaztak. Az egyik a holdhónapokon alapult, és a mezőgazdaság céljait szolgálta, a másik az ókori Kelet legpontosabb naptára volt és adminisztratív célokra alkalmazták. Ebben vezették be legelőször a 365 napos évet. Ezt az óegyiptomi naptárat az a Szoszigenész is ismerte, akinek szakértelme segítségére volt Julius Caesarnak abban, hogy bevezesse a julián naptárat ( julián (vagy Juliánus-) naptár egy Caius Iulius Caesar által – Róma alapítása után 709-ben (Kr. e. 45-ben) – bevezetett naptár. ), melyen a ma is használatos Gergely-naptár alapszik. A julián naptár mellett az ókori egyiptomiból ered a kopt naptár, amely a hónapneveket is egy az egyben innen vette át. /Wikipédia/
Orbán Viktor tegnap azt mondta, "ha gyerekeinkről van szó, akkor semmi sem drága", illetve, hogy Magyarország jövője a gyermekeiben van. Csakhogy Viktor ezt nem akkor mondta, amikor visszaadja azt a sok száz milliárdot, amelyet elvett az oktatástól, hanem akkor, amikor a…..
Madarat tolláról, szélsőjobbos idiótát rádiójáról, fogalmazhatnánk át a klasszikus közmondást a Szent Korona Rádió honlapján megjelent hír, pontosabban annak megfogalmazása láttán. Hogy lehet valaki annyira gyökér, hogy a Nelson  Mandela feltételezett haláláról…..
Előre bocsátom, hogy nem vagyok sem idegenszívű, sem multibuzi, nem shortoltam a forintot és nem is fogom, nem fogadtam a haverokkal az államcsődre és nem tölt el boldogsággal, ha Brüsszel, IMF vagy bárki kibaszkurál a kormánnyal. Ha nem lenne undorodásig elcsépelt, azt mondanám,…..
Mottó: "Az igazi megszállott élsportoló soha nem tudja abbahagyni. Senna: neki is volt családja, többszörös világbajnokként nem tudta abbahagyni, pedig voltak baljós előjelek azon a hétvégén. Vagy pl. Niki Lauda: egyszer már kihúzták az égő autóból, mégis visszaült. Ezek az…..
A főorvos szemöldöke megrándul, és magából kikelve ordít:"megmondtam, 50 ezer forint a díjam ,vigye a pi...ba ezt a csomagot". Hello Praxis!         Az autószerelőmmel történt pár éve...   Kecskemét, nagyváros. Kiváló…..
Miénk a  gyilkos, tiéd a gyász, Tiéd a számla, miénk a gáz, Miénk a vigyor, miénk a vár, Miénk a haszon és tiéd a kár!  Nevetek mindig, ha rád gondolok, Remélem, látszik, hogy boldog vagyok! Ugye látszik? Oh, igen! Ugye látszik? Oh, igen! (via) Aki hétfőre…..
Tegnap óta töröm a fejem, hogy hol lehettek Orbánék nyaralni? Mert az üzemkészre töltött akkumulátorokkal felvértezett Viktorunk első megnyilvánulásaiból nekem a Seholsziget gyanús, ahol Lévai Giling-galang tömte a fejébe a tündérmesét, és elhitette, bármilyen csodához elég…..
Aszongya nekünk az újság hétfőn: "Az LMP, a 4K!, a Szolidaritás, az Egymillióan a Magyar Sajtószabadságért (EMS) és további szervezetek képezhetik a magyar politika új pólusát, amely demokratikus, rendszerkritikus és európai értékek köré szerveződve elnyerheti 2014-ben a…..
cody111 2012.08.09 16:49:25
@iii: komolyan ennyire hülyének tetteted magad??? ne bombázz az értelmi szinteddel mert elhülyülök. gyújtok egy kis fényt a setétségben jó?? csak hogy értsük egymást. először is milyen bányában találtad azt hogy hajrá MSZP meg FIDESZ ??? nem hiszem hogy a hozzászólásomban szerepelt volna. a másik. mivel ma még nem szedtem tudatmódosítót, ezért ha jól értelmeztem a poszt az LMP-ről szólt. na erre reagáltam. de ha már itt tartunk az egész parlamenti bagázst, nemre felekezetre fajra és elmebetegségre tekintet nélkül ki kellene szórni a kukába:)))

imádom mikor egyesek fantázia világukban elkezdenek gondolkodni ki mire gondol:D:D:D:D áááááááááááááááááááááááááá
Varánusz Hofiország összefogása 2012.08.07 05:42:02
Lassan olyan érzésem van, mintha a szép emlékű Hofi Géza által megálmodott falugyűlés lenne az egész ország. Tudod - ha nem, katt ide - benne vagyunk a slamasztikában, oszt akinek tipptye van az hordja szorgos halomba! - mondják a pártok, mikor a kormányváltásról esik szó. De az…..
Indulj az útra és vissza se nézz! Múltad a fájó, bús ezer év. Rád ragyog végre az euró fénye, Meséld el büszkén mit vittél végbe! Brüsszeli pénzről szóljon az ének, Felszabadulva zengje a nép. Érctorkok harsogva zúgják a szélnek Uniós pénzen élni be…..
cody111 2012.08.02 20:16:05
@dr. Bubó: ok:) felőlem bugyirózsaszín is lehetne. csak már ezen kéne sűrűn vigyorogni 2 sör közepette valamellik belvárosi krimó teraszán. :))és persze közben az okos telóval itt viccesen kommentelnénk:)) nem kéne felébrednem ebből az álomból?:D
cody111 2012.08.02 20:38:25
@lbm: jó éjt:) drukkolunk:)
Szép lassan megtehetné az MSZP, hogy rázendít, miszerint "bezzeg a mi időnkben, a mi 8 évünk alatt", egyelőre azonban ez várat magára. Ha ugyanis így tennének, óhatatlanul is azt kellene dicsérniük, aki ellen éppen harcolnak.Pedig a képlet egyre nyilvánvalóbb: ma…..