Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cattus1

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt eddig is tudtuk, hogy a kormány mohósága féktelen. Egészen mostanáig mégis reméltük, hogy a civil szférát, társadalmi szervezeteket, a kultúra, a művészet érdekképviseleti szervezeteit nem éri el. Hittük, odáig nem fajulhat a diktatúra a harmadik évezred Magyarországában,…..
cattus1 2011.03.26 18:49:28
@Bergeroth: Akinek esze volt, már megtette. Lázárnak is Svájcban van bankszámlája, vajon kiben nem bízik, a magyar bankokban vagy a kormányában?!
Miután bő egy nap után már minden részlet (teljes szövegkörnyezet, elhangzás időpontja, eredeti forrás és a hírt átvevők további torzításai, az egész összeszedve itt) jól ismert Lázár János megvágva közzé tett, eredeti formájában amúgy közel három éve nyilvános…..
cattus1 2011.03.21 11:50:36
@egerészölyv: Igaz, elcseszerintették!
cattus1 2011.03.21 11:54:47
@Zozi79: Reménytelen vagy! :)
cattus1 2011.03.21 12:37:36
@Zozi79: Ideológia: ugye nem kell ecsetelnem, hogy mennyire hiteles a szememben az az ember, aki liberálisból kőkonzervatívvá avanzsált. Az egykori Orbán Viktor, aki mélyen megvetette az MDF molyos Horthy-nosztalgiás politikáját, szemberöhögné a mostanit.
Egyik örök kedvencem, Nedudgi néni, az aktualitás jegyében: Nedudgi: A föld Szerintem a föld akkor is fázik,Ha betakarja a hóOlykor – olykor elalszik,Tavaszról álmodik.Ha kezd olvadni a hó,Lemegy róla a takaró!Megint fázik.Mérgében beissza a sok-sok vizet.A föld…..
cattus1 2011.03.14 12:26:09
@Pásztörperc: :D Medveanyám!!!
Előrebocsátom, hogy nem értek az alkotmányjoghoz. Épp ezért érzem magam feljogosítva, hogy Pozsgay Imréhez, Szájer Józsefhez, valamint nyolcmillió polgártársamhoz hasonlóan elmondjam a véleményemet a Fidesz-KDNP alkotmánytervezetéről.A Hülyék Alkotmánya ebben a formájában…..
cattus1 2011.03.13 23:45:40
@Wolff: Nekem ez tetszik: kollektív jogok helyett: közösségek együttesen gyakorolható jogai. Ezentúl a kollektív bűnösséget közösségek együttesen gyakorolt bűneinek kéretik mondani. A szokásos túllihegés, most mindent magyarul kell írni, dobjuk ki a görög és latin eredetű szavainkat.
Idáig nem nagyon foglalkoztunk az új alkotmány előkészítésével mert bőven vannak ennél fontosabb problémák is szerintünk ... sztálini alkotmány vagy orbáni alkotmány, nem mindegy? Szoptunk, szopunk és szopni fogunk, tökmindegy az alkotmány. De most elkészült az új alkotmány…..
cattus1 2011.03.11 14:13:40
@gipsz1234: Nem ez az egyetlen homályos pont a készülő alkotmányban, de ez több sebből végzik. Az ország mély árkok mentén szét van barmolva, mindenhová beette magát a politika, az iskolába, munkahelyre, baráti kapcsolatokat rontott meg. A családokat békén hagyták, eddig. Képzeljük el, milyen jókat lehet veszekedni majd azon, ha az apa máshova szeretne szavazni mint az anya, vagy a kamasz gyerek helyett az anyja húz rossz helyre. Szép új világ! ....... Ez itt a véleményem arról, aki ezt kiötölte, csak nem tűri a nyomdafesték.
A Vasárnapi Hírek nyilvánosságra hozta az alkotmány-előkészítő bizottság munkaanyagát az új alkotmányról. Vessünk egy gyors pillantást jogásszemmel a tervezetre. Összességében egy szabályozási koncepciónak legalább a különböző szabályozási rétegeket következetesen és…..
cattus1 2011.03.11 00:57:49
@Rob67: Fennmarad, mint humorforrás. Aki ötven év múlva olvassa a történelemkönyvben, hogy Orbán fülkeforradalommal győzött, szavazati jogot adott a csecsemőknek az anyjukon keresztül, vagy beleolvas a Nenyibe, a térdét fogja csapkodni a röhögéstől.

Kíváncsi volnék Sólyom úr véleményére az új alkotmánytervezetről, biztos olvasta, szerintem most egy sarokban zokog.
Amikor azt olvassuk, hogy az új alkotmány ismeretlen szövegezőiben felmerült, hogy a Magyar Köztársaságot mostantól hivatalosan Magyarországnak nevezzék, azaz a hivatalos neve ne utaljon az államformájára, kerül, amibe kerül, az emberben a következő gondolatok cikáznak…..
 Egy katolikus alapítvány kezdeményezte, hogy ,,a megújulás és a múlt lezárása jegyében" távolítsák el a budapesti Gellért-hegyről a Szabadság-szobrot, és a helyére Nagyboldogasszony szobrát állítsák. Bakk István, a Bakk Endre Kanonok Alapítvány elnöke levelében…..
Az Orbán-kormány a tegnap bejelentett változtatásokkal gyakorlatilag felszámolja jóléti rendszerváltást. A jobboldali gazdaságpolitikusok, politikai elemzők és politikusok által amúgy is élesen bírált politikai projektet, amely az állami újraelosztáson keresztül kísérelte meg…..
cattus1 2011.03.03 19:51:20
@Stirlitz_the_spy: Hehe, éljen és virágozzék a balneológusok országa. (Ez vicc volt!)
Figyelj, nem vagyok az elftársad, ellenben ellendrukker sem vagyok, én szeretném a legjobban, ha végre valaki gatyába rázná ezt az országot. Ez bizony fájdalmas lesz, mert a Fidesz épp az ellenkezőjét kommunikálta - lásd fenti idézetem -, mint amit majd tenni szándékozik. Vannak bőven tartalékaink, én például fel nem foghatom, hogy miért kell egy ekkora országnak 3200 önkormányzat, minden 50 fős falunak polgármester, etc. Szóval hajrá! De elvárnám, hogy ne dobálják a pénzt, fogják vissza magukat, mert irritáló!
Azt is erősen remélem, hogy ez a Széchenyi-terv hatékonyabb lesz mint az első. Én sem tudnám szebben mondani, mint Csaba László - aki köztudottan nem baloldali -, hogy fél disznóból és gyógyfürdőből nem épül fel Magyarország.
cattus1 2011.03.03 23:37:17
@Stirlitz_the_spy: Bocs, ezt a Tiedre válaszoltam.
(Mobnetpress gyorshír) Egészen elképesztő, vélhetően az egész magyar történeti kutatást megrázó információt tett közzé ezekben a percekben a Virtutéren a Magyar Akadémia két tudományos kutatóbázis, a Previrtuális Kori Kutatóműhely és a Balneológiai Intézet.…..
cattus1 2010.06.01 14:28:14