Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hulk

1454 bejegyzést írt és 411 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A csomagküldési malőrök aranyfokozatú eleme a sérült csomagok esete. Az, hogy egy küldemény épségben érkezik-e meg, sok mindenen múlik. Ezek egy részére nincs ráhatásunk, amire viszont feladóként van, az a csomagolás. A pakkban lapuló holmi épségét és a címzett…..
hulk 2013.03.30 14:42:46
@qczee: bizony ám, fantasztikus végjáték van, már megint. meg az, hogy a pierce/nagypapik ellen mit csinálsz.
hulk 2013.03.31 17:20:59
@qczee: köszi, sorozatban ez lehet a kalózok harmadik bajnoki címe. jövőre új kupát kell tervezni, mert ez megy a vitrinbe.
sajnálom, hogy írt véget a szezonod, de ahogy mondod, ha játszik, akkor is behúzom. izgalmassá tetted a hajrát. majd legközelebb.

egyébként pekovic két yahoos ligában is nálam van, mind a kettőben most játszom az elődöntőt és az egyiket tuti elveszítettem részben miatta, a másik még kérdéses. így megy ez.
hulk 2013.03.22 16:15:28
@qczee: a kalózok is hasonló véleményen vannak, de én nagyon nem szeretném, ha megsértődnél, azt hagyjuk meg a kislányoknak. az egy másik liga. :)
canthony, meg zacsi remélem tudja a dolgát és most az egyszer megszolgálják a bizalmat. legyen triplázás, éljen a dinasztia!
Döntetlen!  Három fordulóval a vége előtt a fekete armada beérte a bajnok kalózokat. Ennyit a biztos címvédésről, a szisztematikusan felépített előnyről. A megint bomba formában játszó Kobe Bryant (190) nem csak Kemba Walkert (108) oktatta ezen a héten, hanem a teljes ligát.…..
A kissé elhamarkodott ígérete miatt, Kobe Bryant kénytelen volt, már március elején rájátszás fokozatba kapcsolni. Ebben a hónapban még nem dobott harminc pontnál kevesebbet és most a másik két mutatóban is odatette magát. Dörzsölhetik a tenyerüket a fekete flottillások, hiszen…..
hulk 2013.03.10 20:14:18
@qczee: nálam meg mit csinált, eh.
Elérkeztünk a hajrához és mivel elakarjuk kerülni az alibi sérüléses pihentetéseket, ezért most sem tartunk szünetet, hanem egyből megyünk neki az utolsó körnek. Előtte persze sort kerítünk a szezon negyedik draftjára, amit február 25-én, hétfőn 21.00-kor a szokásos helyen…..
Lebron James (174) elképesztő hatékonysággal szerezte a pontokat ezen a héten. A Charlotte ellen harmincegy pont, majd a Houston ellen harminckét pont volt a mérleg. A Clippers ellen ismét harmincat, a Lakers ellen harminckettőt szórt, mindezt 73,8 százalékos pontossággal a…..
Nagyon belőtte magának ezt a negyvenes átlagot David Lee, aki ezzel simán maga mögé utasította az egész mezőnyt, immár második alkalommal a szezonban. Pedig a heti nyolcasban ott volt egy bizonyos Kobe Bryant (127), de 66 dobot pontjának köszönhetően, szégyenszemre még Klay Thompson…..
Két fordulóval ezelőtt kisebbfajta csoda történt, amikor Russel Westbrook (183), ha csak négy ponttal is, de megverte csapattársát. A srácok most sem vicceltek, sőt, még nagyobb fokozatra kapcsolva elképesztő statisztikákkal hozták le ezt a hetet. Aminek a végén, most öt pontnyi…..
A jelenkor legjobb támadójátékosaként Kevin Durant, karrier csúcsot jelentő produkcióval tett idejekorán pontot a hármas presztízsharcukra és a tűzijáték végén (31 mezőnykísérlet) még nyertek is. ..
hulk 2013.01.19 19:51:21
@qczee: jobb lett volna westbrookot egy másik héten indítani, de még van egy játéknap hátra. talán.
hulk 2013.01.21 16:59:37
@qczee: jól számoltál