Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GoVegan - "A hulyeseg szemelyre szabhato. Google."

3 bejegyzést írt és 239 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Update: Még nem biztos, hogy a trailerben hallott szinkronhangok lesznek a filmben. Mint már bizonyára sokan tudják Sylvester Stallone akciófilmje, a The Expendables csak bemutatásra kerül nálunk, október 14-én kerül a mozikba. Lehetett arról hallani, hogy Stallone Gesztesi Károly…..
GoVegan - "A hulyeseg szemelyre szabhato. Google." 2010.09.19 02:07:00
@Konrad: na pont ez nem igaz. nekem pont az a '80-as, '90-es evek hangulata hianyzott ennel a filmnel. akkor meg szartak a szineszkedesbe, es valahogy olyan emberkozelibb volt ezaltal. epp a minap neztem meg a Sliders pilotjat. hat beszaras mennyire 'retro' hangulata van. hianyoznak ezek az 'amator' jatszasok, vagy csak a kontrolalatlansag? valamiert a mai filmeknel pont az a zavaro, hogy latom, hogy na akkor most 25-szor raszoltak, hogy de Jozsi ezt ne igy, hanem ugy jatszd. ha nem is kellett raszolni, akkor is 'muvi'. na pont ilyen ez a film is. egyszeruen hianyzik belole ez az altalam most toszan korbeirt manir.

persze lehet, hogy csak a vilag valtozott es a muvi ma mar termeszetesse valt. :)

a tetovalos resz meg amugy is kifejezetten gagyi. az amerikai tetovalok helyeben perelnek is (mekkora hitelrontas, hogy nem fedi be kremmel es le se foliazza? :) ) a legnagyobb LOL meg amikor benedvesedik a csaj, mert eppen kiderul hogy a pasija abbol el, hogy embereket ver/fenyeget/ol meg. semmi kerdes, csak elolvadas es 'jol van szivem, akkor hozhatom a kavet?' nezes.

amugy igenis varok mondanivalot, mint a John Ramboban. ugyanazt meselte el, mint a robbantgatos oscaresos film (mar a nevet se tudom) csak rovidebben, erzekeltetve, hogy ez nem olyan meno mert a vegen csak az otujjas marad es annyit adsz a vilagnak, hogy 'koszonjuk meg lettunk volna maga a nelkul is'.

na jo nekem az utobbi idok legmacsobb filmje a 'Five Minutes of Heaven' volt.
Szombaton és vasárnap lesz az idei gőzmozdonyparádé Budapesten, a tatai úton. A rendezvény címbéli hivatalos nevéből is látható, hogy egyre szélesebb a régi vasúthoz kapcsolódó tematika. Nézzük sorban! A fő attrakciót a hazai (a parkban egyébként is hatalmas gyűjtemény…..
    Most, hogy a Nemzeti Tanévnyitó után már Nemzeti Oktatás folyik az iskolákban, hadd járuljak hozzá egy igazán konzervatív javaslattal a hoffmanni reformokhoz: legyenek újra egyenruhák az iskolákban! Nem megijedni.   Nagy-Britanniában járva ismét feltűntek azok a bizonyos…..
GoVegan - "A hulyeseg szemelyre szabhato. Google." 2010.09.17 12:55:22
@Bromwyn: na asszony hasonloan szabalyozott sulikban tanult.

ki volt akadva. es nem csak o, hanem a fel iskola. persze elfogadtak, de a batrabbak reszerol elegge tagitva lettek a leirt szabalyok. a mai vilag nem mr es mrs darcy-kbol all barmennyire is azt szeretne a szulo.

"És láss csodát, a gyerekek nem nagyon vannak kiakadva ezen..." – hat vagy birkak, vagy nem panaszkodnak. ha meg tesz is ellene, az elobb utobb latszani is fog.
GoVegan - "A hulyeseg szemelyre szabhato. Google." 2010.09.17 16:17:12
@Gergő77: majdnem minden nem koedukalt suli amirol hallottam, na az az igazi kuplejar. az egyik fele kiehezett es a flortmentessegbol adodoan gyorsabban bepotolni vagyo (azaz nem tanulja meg az interakciot no es ferfi kozott), a masik oldalan gyakorlo homoszexualitas folyt tanitas alatt a WC-n. mi a koedekalt sulikbol csak neztunk milyeket csinalnak suli utan ezekbe a sulikba jarok. :) na persze semmi bajom a homoszexualitassal, de egynemu iskolakat ajanlani a szexmentesseget elerve… LOL

egyszoval az osszes 'durva' szexualis dolog a nem koedukalt sulikbol jott, es aki atiratkozott a koedukaltba nem ertette az elejen, hogy miert nincs egy kis grouppen petting a WC-ben.

volt olyan a sulimban, hogy megprobaltak a szunetben egy kotellel kettevalasztani a fiukat a lanyoktol (kozel-kelet). na akkor kezdtek el jobban erdeklodni egymas irant a koedukalt suliban a nemek. abba is hagytak az alkalmazasat. :)
GoVegan - "A hulyeseg szemelyre szabhato. Google." 2010.09.17 16:33:00
@Androsz: van egy rossz hirem. az altalam emlitett sulikban elegge eros hazirend vonatkozott, aminek az egyenruha viselese csak a csucsa volt. semmi smink, semmi ekszer, semmi mobiltelefon, semmi…

es megis. a buntetes visszatarto ereje valoban mukodik, de ez csak az iskola keretein belul. ahogy kilepett az ember, pont visszajara fordult minden.
Ezzel a teszttel kiszámíthatod, hogy mekkora az ökológiai lábnyomod...
GoVegan - "A hulyeseg szemelyre szabhato. Google." 2010.09.15 22:03:27
@\'it\'s cool to know nothing\': : hat nekem ez jott ki. fenyevessel meg nem probalkoztam, de ki tudja. te, a repulo helyett probaltad mar az internetet? igazan hasznos. asszony par evvel ezelott meg egy graphic design diplomat is szerzett rajta. ha oktatni lehet uzleti megbeszeleseket is lehet rajta tartani, nem? ja, de, hisz en is ugy szoktam. persze a kurvak akkor csak virtualisan szopnak es az ebedemet is magamnak kell megcsinalni.

Az Ön teljes ökológiai lábnyoma: 1.34 hektár
Táplálkozás lábnyom: 0.81 hektár
Lakáskörülmények lábnyom: 0.32 hektár
Tömegközlekedés lábnyom: 0.00 hektár
Közlekedés autóval lábnyom: 0.00 hektár
Légiközlekedés lábnyom: 0.07 hektár
Közlekedés lábnyom összesen: 0.07 hektár
Szemetelés lábnyom: 0.40 hektár

Ha mindent szigoruan akarok venni, akkor mint mar mondtam elegge hianyos ez a site. Az a baj, hogy magyarra nem nagyon van jo. Amit en korabban talaltam az meg amerikaiakra van foleg szabva.
GoVegan - "A hulyeseg szemelyre szabhato. Google." 2010.09.15 22:15:22
@\'it\'s cool to know nothing\': majd kihaltok. en csak az idiota ugyfelekkel beszelek 'telefonon'. aki nem tudja megfogalmazni irasban, hogy mit akar, azzal mar bajok vannak. persze ez az en szakmamban inkabb elony, mint hatrany.
GoVegan - "A hulyeseg szemelyre szabhato. Google." 2010.09.15 22:38:51
@\'it\'s cool to know nothing\': : baszod ennyit repulsz es semmit sem elsz at az adott helybol? mondom en, hogy a kurvak miatt repkednek ezek az emberek, na meg rajon az a 'huu de nagyon fontos vagyok' eleterzes. a ketto egyutt mar igazan addiktiv. 18 evesen az elso fizumbol en is ereztem amikor taxival 'kellett' mennem valahova, olyan huu de fasza voltam. es meg sugarzott is, hogy baszod en ezt megtehetem.

mi a hatar? ja, megvan. 1 het a nemzetkozi uralomason. 'na ki a fasza gyerek?' enekelhettek fenn mar paran.
A Négy esküvő című új valóságshow-ban menyasszonyok mérik össze magukat négyesével, és akinek az esküvőjét a legkellemesebbnek, leghangulatosabbnak ítélik a többiek, az nyer egy álomnászutat Mauritiusra. A műsor készítői, írja az origo, szerették volna, hogy minél…..
GoVegan - "A hulyeseg szemelyre szabhato. Google." 2010.09.13 17:01:14
@Blogger Géza: ennyi erovel hirdethetnek, hogy:
– a kutyapoz nem szabad, hogy egy 'formaja' a szexnek es igenis lealacsonyito a nok szamara. olyan meg hogy noi orgazmus nem letezik. hat ki is fogok allni szeles mellkasommal ezen abnormalitasok ellen, amint meglatom valamilyen oda nem valo forumon ezen tarsadalmilag egyezmenyesen tamogatott elveket. halkan jegyzem meg, hogy azert az mar radikalis gondolattal bir szamomra is, hogy valaki nem oromforraskent, hanem csak utodnemzes veget szexel. na hat az se normalis.
GoVegan - "A hulyeseg szemelyre szabhato. Google." 2010.09.14 01:40:55
OFF

@tyberius: nana! a te hasonlatod is santit. :) egy vegetarianus azert szolhat, mert ott egy eloleny elethez valo joga serult azert, mert te ugy tudtad, hitted, akartad, hogy arra az elolenyre te, mint taplalek tekintesz. hogy a dontesed empatia hianyabol, onzosegbol, felre–, vagy alulinformaltsagbol fakad, az mar egy masik kerdes. :)

ON

@Blogger Géza: "Továbbá a keményebb szexuális perverziók iránt a normális többség általában ösztönös, zsigeri ellenszenvet érez, legyen az pedofília, (férfi) homoszexualitás, zoofília stb."

az altalad felsorolt parafiliak –ismetlem, parafiliak. a homoszexualitas nem az, akar ferfi, akar noi – szerencsere torveny altal szankcionalva vannak. szoval ez a kijelentesed egy tipikus szalmabab erveles.

az "hogy a heteroszexuális közösség szándékosan provokálna". hmmmm heterokent nem erzem a provokalast homoszexualis emberek reszerol. megcsak kozeledest se ereztem. (megcsak a fenekemet se csapkodtak meg, sot egy italra se hivtak meg.) ezzel szemben a felesegem fele allandoan heterok reszerol 'provokalast' (kozeledest, flortolest) velek felfedezni, ami igencsak zavarja az altalunk letesitett hazassag intezmenyet. na tessek ez is egy szalmabab erveles.

amugy, ha arra gondoltal, hogy emberek az altaluk szuletesukkel kapott, azaz alanyi jogaik serulese erdekeben tartanak egy felvonulast, azt en nem erzem provokalasnak.
GoVegan - "A hulyeseg szemelyre szabhato. Google." 2010.09.14 12:10:59
OFF

@tyberius: latod ebben igazad van. mar azzal, hogy bekapcsoltam a gepet mar azzal kozvetve mas elolenyek sanyaru sorsaert, akar halalaert vagyok felelos. pontosan azert torekszem arra, hogy minimalisra redukaljam. amugy igen, olyan elolenyekre gondoltam, akik ereznek fajdalmat, kepesek a szenvedesre.

nos, a masodik bekezdesedben irt pelda ahogy latom szocializacio alapjan meghozott dontes, meghuzott hatar. miert teszel kulonbseget "haszonállatok" es a reti sas kozott? ez olyan mint hetero kontra homo kerdes. mi a kulonbseg a reti sas es a boiler csirke kozott. az egyiket lassabban, a masik meg kenyszeritve, gyorsan (kitenyesztettek) alkalmazkodott a megvaltozott kornyezethez. ezenfelul? a vadaszat es a kapirgalo eletmod csupan eletmodbeli kulonbseg mellyel testi elteresek is jarnak. persze mondhatnak, hogy az egyik ragadozo, a masik mindenevo. valoban, ok nem rendelkeznek dontesik kovetkezmenyeik sulyaval, eppen ezert ebben a tekintetben nem merlegelnek. de mi emberek vagyunk. olyan, mint a diszno tenyesztes. EU-s direktiva az allati eredetu feherjekkel valo taplalas es a serterstartas karosanyag kibocsatasanak csokkentese, ezert a mindenevo disznok egyre inkabb vegetarianus disznok lettek/lesznek. hat ilyen az embertenyesztes is. 1-2 generecio mulva, – amennyiben meg a mostani civilizacios rend lesz a mervado – szoval akkor, majd az ujszulott emberegyedek egyre inkabb azzal a tennyel fognak felnoni, hogy habar mindenevok vagyunk, de vegan elettel kevesebb szenvedest okozunk mas embereknek es allatoknak, a kornyezeti terheles pedig jelentosen csokken ezzel az eletformaval a korabbiakhoz kepest.

a jogok meg ugy mukodnek, mint ahogy a mondas tartja. a kivetel megvaltoztatja a szabalyt. szerencsere voltak polgarjogi–, allatjogi 'harcosok' akik elertek, hogy ratifikaljanak bizonyos addig kivetelnek szamito dolgokat.

amugy epp tegnap lattam egy kedves videot a kerdesrol:
www.farmsanctuary.org/mediacenter/videos_IDHTBTW.html

a film masodik felebe van a lenyeg, ahol megmutatjak, hogy ok is csak allatok, mint a kutya es a macsak es minden olyan eloleny, amihez a nyugati ember neveltetes reven az allat szamara pozitiv visszacsatolasokkal kozelit.

ON
Nem tudtam eldönteni, hogy Wilbur komikus, és direkt csinálja, vagy ez az egész komoly, mindenesetre hasznos filmecske...
GoVegan - "A hulyeseg szemelyre szabhato. Google." 2010.09.11 17:47:09
Kiváló időzítés, remek plakátok (a kedvencem az esztergomi bazilika és a piramisok montázsa), csodálatos programok, Hegedűs Lóránt, a HAMASZ elnöke (micsoda poén, ha-ha-ha, az atv már le is csapott rá). Vajon mi lesz még? 3 emeletes torta, tetején a World Trade Center…..
Archiregnum Buuuuuuzik! 2010.09.05 00:45:00
  Szánalmas, nivótlan buzizás volt az Első Heteró Büszkeség Napja. Fogalmazhatnék finomabban, de nincs kedvem finoman fogalmazni. Mj és Lombroso figyelmeztettek, hogy ne várjak sokat, de aláírom, én voltam a naiv, amikor legalább egy minimális tartalmat vagy értelmet…..
GoVegan - "A hulyeseg szemelyre szabhato. Google." 2010.09.07 14:08:40
@kokavec: pont ez lett volna a ki nem fejtett eszmefutattas alapja. kosz, hogy korrektul osszefoglaltad, hogy miert nem tortent meg.
GoVegan - "A hulyeseg szemelyre szabhato. Google." 2010.09.07 14:40:45
@TaTa86.: ajanlom figyelmedbe a kovetkezo eloadast:
eper.elte.hu/mp3/ea/globalisokologia4.mp3

21:50-tol konkretabb valaszt is kapsz.
GoVegan - "A hulyeseg szemelyre szabhato. Google." 2010.09.07 17:09:34
@TaTa86.: "2) Az ember önként választ, ha olyan társat választ magának, aki túlzottan domináns, akkor benne van a "hiba". A válás után ugyanúgy domináns párt fog magának keresni.
A családon belüli erőszak pedig egy teljesen más téma, nem akarok túlságosan belemenni, de a házasságban sokkal ritkább a dolog, mint például élettársi kapcsolatban, vagy sima kapcsatban."

huuu, a szo legpozitivabb ertelmeben, de naiv vagy.

egy parkapcsolat dominans es alarendelt tagokbol all. szep ideologia az egyenloseg, de ez csak kapcsolatban a dominancia cserelgetesevel erheto el, illetve a tarsadalmi respektacio altal (no is hasonloan sikeres a tarsadalmi dolgokban). viszont neveltetesbol eredeztetve (eu. kulturkor) alapvetoen egy atlag no dominans pasit, egy atlag pasi alarendelt not keres.
Filmek Dűne vázlatrajzok 2010.09.03 23:37:00
A 80-as évek sci-fijét remakelni kívánják, ami egy sivatagi bolygón játszódik. Az új filmhez nagyon sok conceptkép készült, és ezek közül azok jelentek meg, amiket valószinűleg nem fognak felhasználni. ..
GoVegan - "A hulyeseg szemelyre szabhato. Google." 2010.09.04 20:39:33
@Geo_morph: pedig akkor megbiztak, kirugtak, szar lett. :)
GoVegan - "A hulyeseg szemelyre szabhato. Google." 2010.09.04 20:42:22
@GoVegan - "A hulyeseg szemelyre szabhato. Google.": viszont a szekek es az asztal, amit kesobb megcsinalt hozza, azok baszott jok lettek, nembeszelve a kesobb megfestett vazlataitrol…
„Férjem egyébként egy tiszta szívű igazságharcos, aki ezért persze sok ellenséget is szerez magának és ezáltal nekem, én azonban akkor sem szeretném, ha langyossá válna, s mindenkivel csak a jó kapcsolatra törekedne, elvtelenül.” Dúró Dóra a Jobbik nagyasszonya…..
GoVegan - "A hulyeseg szemelyre szabhato. Google." 2010.09.03 17:45:28
@Toyotomi Hideyoshi: ja. mar hogyne kepviselne erteket?

mi koze az erteknek a szexualitashoz?

hogyan fugg ossze a szexualis beallitodas es az ertek kepviselete? lsd. thebai szent csapat. baromira elit macso faszakatonak voltak. erteket kepviseltek es a mai napig elismeroen beszelnek roluk.

ez mar egy ellenpont az allitasodra.
GoVegan - "A hulyeseg szemelyre szabhato. Google." 2010.09.03 17:46:57
@alessandri: szigoruan 3 paskolassal egymas hatan, hogy ugy dongjon?

koszonom. :)
GoVegan - "A hulyeseg szemelyre szabhato. Google." 2010.09.03 17:48:11
@mg007: mi bajom lenne a gombakkal? ne menjunk OFFba, mert sokat lehetne rola beszelni.

viszont en tenyleg megyek, pedig kellemes pentek delutanom volt itt.
Geekblog Eredet 2010.07.19 14:48:00
Akciófilm rég volt ilyen intelligens, ötletes és szórakoztató: Christopher Nolan mesterséges álmokon átívelő, esztelenül vad hajszára küldi Leonardo DiCapirót, mi meg csak markoljuk a szék karfáját, és lassan azon gondolkodunk, hogy nem álmodunk-e mi is. Elvégre egy hollywoodi…..
  Augusztus 29-én általában az egyik szemünk sír, a másik nevet: egyrészt ezen a napon foglalte el a török Nándorfehérvárt, a mohácsi síkot és Budát, másrészt viszont 1958-ban ekkor született meg Michael Jackson, a pop királya. Aztán szegény meg is halt, de csak…..
El Mondo blog Önző kapitalizmus 2010.08.31 09:00:00
A dédnagymamám egész életét egy vályogházban élte le, amiben nem volt folyóvíz, a konyhába csak a kert felől volt bejárat és a budi a ház végében, a sufni mellett volt. Én csak nyáron voltam ott néha, akkor a kertben teknőben fürdettek, és ugyanabban a vízben fürdették meg…..
GoVegan - "A hulyeseg szemelyre szabhato. Google." 2010.08.31 12:07:48
@Bobby Newmark: nem veletlenul mondtak, hogy majd onkentesen a kapitalizmus utan jon el. az mas kerdes, hogy nagyobb kozossegekben, ahol mar nem ismersz mindenkit, valoszinuleg nem mukodhet. ergo egesz tarsadalmakra nem lehet alkalmazni.

ahogy ebbol a posztbol olvastam, az illeto nem (csak) a tudatos fogyasztasra hivja fel a figyelmet, hanem azert egy diogeneszi hozzaallasra is.
GoVegan - "A hulyeseg szemelyre szabhato. Google." 2010.08.31 14:15:10
@Bobby Newmark: egyes velemenyek szerint meg kb 10 ev, es ra leszunk kenyszerulve a dedi altal elt vilagra (sok a vadasz keves a foka). masok biznak a megujulo energiakban, az uj vilagmegvalto talalmanyokban, es megint masok meg meg mindig csak azt kerdezik, hogy: miert ne fogyasszak?!

nem kell nagyobb jo. sokszor eleg a tuleles is, hogy megfelelo kommunak, erdekkozossegek jojjenek letre.

@maxval.co.nr: errol kaphatnek egy statisztikai adatot, vagy valami formaba ontott dolgot? ezenfelul szazalekban, vagy szamszerusitve?
GoVegan - "A hulyeseg szemelyre szabhato. Google." 2010.08.31 14:44:54
@maxval.co.nr: na de ehezesrol volt szo. most a szegenyseget merhetjuk GDP-ben, egy McDonalds dolgozo bereben…

az elettartam hossza nem egyenesen aranyos az ehezes megszunesevel. amugy '70-ben az emberiseg 37% ehezett, ez 2005-ig csokkent, viszont a populacio folyamatos novekedesevel, majdnem maradt ugyanannyi ehezo, mint a '70-es evekben. mindemellett a fantasztakiusan ugyes kaptitalista, technokrata hozzaallasnak koszonhetoen olyan rombolo hatast fejtett ki, aminek kovetkezteben, barmilyen energia,– penzugyi valsag, termeszeti katasztrofa jelentosen megnoveli az eppen minimalisan novekvo szintet. magyaran a "huu de ugyesek vagyunk, minden jo es szep csinaljuk tovabb" gondolkodas reven olyan szintre csokkent a biztonsagi halo, ami egyeseknek katartikus, masoknak katasztrofikus allapotokhoz vezethetnek.
Most valami olyan következik, ami nagyon nem városi. Kicsit sem. Mondhatni, hogy a városi ellentéte. Épp ezért remekül passzolhatna egy várost meghatározó definícióba. Nemrég megnéztem ugyanis az Alamar (To the Sea) című filmet, Pedro González-Rubio független filmalkotását. Ő…..
GoVegan - "A hulyeseg szemelyre szabhato. Google." 2010.08.31 11:21:55
@szucsadam: es a felesleges informaciok utani hajszat kihagytad :)

[amugy a pejorativ felruhazas szamomra negativ konnotacioju. szoval ne ird, hogy valam negativ, amit aztan szamonkersz az altalad pozitivnak velt toltet miatt.]

na ezt az egesz korabbi bekezdest csak azert hagyom meg, mert funkcionalis analfabetizmusom kikacsintott, es ugy ertelmeztem az utolso mondatot, hogy veletek, mint blog szerzokkel mondatja ezt es nem, mint tarsadalmi norma.

nekem nem pejorativ.;)
GoVegan - "A hulyeseg szemelyre szabhato. Google." 2010.08.31 14:19:36
@szucsadam: ohh dehogynem, hisz majd az egykoron amikor megelem a hasonlo allapotot, akkor jon majd a katarzis. es lesz mivel fuszereznem.
Akár az iPad árának tízszeresét is ki lehet fizetni a tokjáért, a remek hírt a Tod's olasz luxuscég szolgáltatja 4900 dolláros krokodilbőr termékeivel. Novembertől tehát be lehet menni a boltba, kérni egy iPad-tokot, majd kifizetni egymilliót. Tényleg. Nem térek napirendre.Mert a…..
GoVegan - "A hulyeseg szemelyre szabhato. Google." 2010.08.28 18:38:01
Egy hír szerint az amerikai fogházakban a rabok 4,4 százalékát, a börtönökben pedig 3,1 százalékát, összesen 88.500 embert bántalmaztak szexuálisan rabtársaik vagy őreik egy év leforgása alatt. A rabtársa által elkövetett szexuális erőszak miatt feljelentést tett férfiak…..
Modorosblog A sértődött vidéki 2010.08.26 07:00:00
Vidék: (...) Az ország Budapesten kívüli része. (...) (Magyar Értelmező Kéziszótár)   Ahogyan a modoros dagadt sem dagadt, úgy a komplexusos vidéki sem vidéki. Nagyvárosi, kisvárosi, kistérségi. A Vidék az az ő elképzelése szerint biztos csak valami elmaradott dolog…..
GoVegan - "A hulyeseg szemelyre szabhato. Google." 2010.08.26 14:18:55
@Hozzá Szóló: ja az ilyen korzos emberkeket szeretik am a kurdok. vot' am a bacsinak vonalzoja is. nem is ertem miert nem osztjuk fel ujra ezt a bogyot csupa negyzetre. netan lehetne korokre – ha mar van egy korzonk –, ahol a kozos halmaz lenne a piknikezo resz.
GoVegan - "A hulyeseg szemelyre szabhato. Google." 2010.08.26 14:19:56
@Modor Tibi: az miskolc.:) es debrecen meg a legnagyobb falu (foleg miota nagyobb lett, mint miskolc, a hozzacsatolasokkal).
GoVegan - "A hulyeseg szemelyre szabhato. Google." 2010.08.26 14:22:38
@Hozzá Szóló: kezdjuk az ABC-vel? na akkor ma utoljara: Magyarorszag bizony Kozep-Europa resze. igy mar ertheto? vihar elcsitult? rancok kisimultak? reflux megszunt?
Egészen szürreális történet következik. Adott a Lineage 2 című koreai mmorpg - akik próbálták, azt mondják róla, a gank és a grind Mekkája, vagyis a magas szintű karakterek előszeretettel öldösik benne halomra a kicsiket, akiket semmilyen játékmechanika nem véd ettől; illetve…..
GoVegan - "A hulyeseg szemelyre szabhato. Google." 2010.08.26 14:04:00
@Birtalan Balazs: en a vallasi vezetokkel kezdenem. aztan johetnek a tudosok. csak vigyazz, mert a vegen meg ki is szamlazzak az elhasznalt mennyiseget. :)
(Van olyan, hogy olvasol valamit az Indexen, és elönti az agyadat a lila düh? Na ez a poszt pont így született.) Megdöbbenve olvastam Szlankó Bálint elemzését az Index címlapján az afganisztáni helyzetről. Ezt a szöveget azért nagyon nehéz lenyelni. Reméljük, hogy a szerző nem…..
A Belga után szabadon az első Fenntartható Élelmiszerlánc Világtalálkozó kapcsán mi sem mondhatunk mást, főként, hogy nem vagyunk mindannyian vegetáriánusok , de vadász se mindegyikünk. S ha már így alakult, legalább tudjuk, honnan érdemes beszerezni azt, ami az asztalra kerül.…..
Miközben a blogon épp arról jelent meg egy írásom, hogy Budapesten sem áll meg az élet hétvégén, és ahelyett, hogy az M7-es dugóiban töltenénk a vasárnapot, a fővárosban is találhatunk éppen elég szórakozást, és álnok módon az M7-esen araszolgattam a barátnőmmel.…..
GoVegan - "A hulyeseg szemelyre szabhato. Google." 2010.08.23 13:28:25
MedIQ A világ legjobb országai 2010.08.23 07:30:00
A Newsweek-ben jelent meg ez az interaktív infografika, melyben az oktatás, az egészségügy vagy az életszínvonal alapján osztályozták az országokat. Az egészségügy szempontjából a top…..