Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ako5 (törölt)

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelet Mt!   Volna egy olyan gondom. Én egy márkaszervizben dolgozok. mint karosszéria lakatos. Csináltam egy autót, amivel ki kellett menni próba útra (olyan munkát csináltam ami indokolta a próba utat). A próba út során vezetett autóban fel villant egy "STOP" felirat,…..
Tamás tanárként utazott az IC-n, ahol az ellenőr megvádolta azzal, hogy a kedvezményét igazoló pecsét papírja hamis. Előbb börtönnel fenyegette, majd pénzbüntetéssel, s végül mégis visszaadta a papírt, hogy Tamás pecsételtessen rá másik pecsétet. Azt nem értjük, hogy ha…..
Ako5 (törölt) 2011.11.22 17:47:38
Az összedőlés határán áll Közép-Európa legnagyobb és egyik legszebb katonavárosa, a Veszprém megyei Hajmáskér.  A palotakomplexum idén lenne 100 éves. A hajmáskéri parancsnoki épület napjainkban (Fotó: Picasaweb.hu)  Nagyhatalmak fegyverkezési versenye  …..
Nézek ki aranyvasárnap az ablakomon a kertbe, és a teremtés egyetemességén, a lét hiábavalóságán, továbbá a diós bejgli metszetének és a spirálgalaxisoknak az alaktani hasonlóságán merengek. Szabadidőm eltöltését a felületes szemlélő semmittevésként, a beavatott taoista…..
Egy gyermekek által előadott flashmob tánccal indult egy budapesti plázában a Lenor új, fülsértően bugyuta, „Lenor Selymes Ruhaság” néven futó kampánya. Mi ezt a megoldást ugyanolyan erőltetettnek és izzadtságszagúnak gondoljuk, mint a legtöbb olyan marketingcélú…..
A legutóbbi előzetes kapcsán rátaláltam Igor Reverser blogjában, hogyan lehet a Google Translate-hez Suggestion-t társítani. Az elkészített PHP fent van a magyaropera.info szerverén, tehát nektek már csak a következő sorokkal kell kiegészíteni a search.ini-t, miután felvettétek…..
Ako5 (törölt) 2010.11.30 22:19:41
Tisztelt blog! Anyukámat nemrég a mentő a Károlyi kórházba szállította be, amikor rosszul lett otthon. Szegény 2 napig szenvedett a betegségével, pedig egy infúzió segített volna rajta. De azért nem kaphatott, mert kevés volt az osztályon. Meg kellett várnia, hogy…..
Dani nem szeret fölöslegesen dolgozni, úgyhogy egy korábbi poszt helyszínrajzát alakította át korhű stílusban. Kerékpáron ülve különösen veszélyes dolog nem észrevenni egy autóval szemben az elsőbbségadási kötelezettséget. De mint az alábbi példa mutatja, ha valaki…..
 Tegnap délután miután végeztem a szilveszteri előkészületekkel, míg vártam a vendégeket, unalmamban végigkattintgattam a tv-csatornákat, így került sor az ATV-re is. Betelefonálós műsor ment, nyerni lehetett 150 ezer forintot, plusz játszani a 2 milliós főnyereményért. A…..
Ako5 (törölt) 2010.01.01 23:04:13
@Denes8:
Denes8 2010.01.01. 22:08:14
alapvetoen ez a megoldas az apró hibatol fuggetlenul is.
Es ettol fuggetlenul akkora atbasz@s az egesz, hogy zeng tole az eg is, megis tobb ezren betelefonalnak.
Ako5 (törölt) 2010.01.02 16:02:24
@VRbagoly: Az 785 tenyleg (A Denes megoldasa)
Excelbe masoltam egy az egyben en is az egeszet (nem felbontva)
Olvasónk segítséget kér az alábbi sztorival kapcsolatban:"Gondolom, hogy nem vagyok egyedül azzal, hogy ez a szabad rablás, ami mostanában folyik, nem egy család életét teszi tönkre. Bocsánatot kérek a megfogalmazásért, de nagyon el vagyok keseredve, és pont ez a mai nap, ami…..
Ako5 (törölt) 2009.12.20 20:55:18
@hitelkarosultak: Francba. annyira szeretnék beszélni az illetővel, és hogy miben tud segíteni @stark
Biztos valami jó kis hitel kiváltó hitel konstrukcióval... :(
Ako5 (törölt) 2009.12.29 08:04:01
@hitelkarosultak: asszem azért mindenki számára tanulságos lenne, ha legalább annyi infó lenne, hogy melyik bank volt az "elkövető"
mert 3-ból 8 millát csinálni nem semmi...
Az "Ősz pechvogelje" címre eséllyel pályázhat Zsuzsa, aki egy lidérces esti teszkózós konzumroham végeredményeként hivatalosan tolvajnak lett minősítve egy olyan ügyben, amiben a világért sem döntőbíróskodnánk, de amiről annyi minimálisan elmondható, hogy nem…..
Jó hír, hogy nem minden véglényt sikerült leszerződtetni a metróba őrnek, jutott belőlük a versenyszférába is. Doyle 12, 11 és 8 éves gyereke újságot és pár kisebb dolgot venni ugrott be a Tescóba. Hiába volt számlájuk arról, hogy az újságjaikat helyben, a hipermarket…..
A Vodafone-nál Balteus szerint még mindig divat hóközi befizetés címen basztatni a külföldön tartózkodó előfizetőket, ráadásul a számlázás és az ügyfelek eligazitása is komoly logisztikai gondokat jelent nekik: Október 28-án épp külföldről tartottam hazafelé, s…..
Ági fel volt készülve a legrosszabbra, de a vége pozitív csalódás lett: a drágábban eladott termék miatt nem kellett se hisztizni, se fogyasztóvédelemmel fenyegetőzni, minden úgy ment, ahogy az elvárható lenne: ellenőrzés, különbözet visszafizetése, mosoly. Kellemesen…..