Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyárfás

0 bejegyzést írt és 616 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    A blogbejegyzések hozzászólásai között, illetve sok más fórumon is olvasom, látom, hogy laikusok, nem ebben a szakmában dolgozó, az ingatlanközvetítőkkel csak érintőlegesen kapcsolatba kerülők, mennyire rossz véleménnyel vannak erről a szakmáról, illetve ennek a szakmának a képviselőiről.…..
Márki-Zay Péter legutóbbi, december 20-i pervesztése utáni Facebook-ra kitett posztja egy dolgot mindenképpen bizonyít. Hódmezővásárhely polgármestere messzire rugaszkodott a valóság talajáról. Nem döbben rá, hogy már nem csupán a kormánypárti, hanem a vele eddig nem kifejezetten ellenséges média is…..
Mindössze 13-14 fokot mutatott a hőmérő, amikor a Mokka riportere, Csehi András péntek reggel élőben jelentkezett be Oszter Sándorék diósjenői házából. Ahogy a riportból kiderült, Oszterék nagyjából egy-vagy többmillió forintos kazánja (nem derül ki, melyik) bedöglött, azóta fagyoskodnak, a felesége…..
A Figyelő valahogy megszerezte és nyilvánosságra hozta Volner Jánosnak a Jobbik választókerületi elnökei felé címzett, zárt terjesztésre szánt levelét. A levélben a Jobbik alelnöke, élesen bírálja a pártvezetést, mert az szorosabbra vonná az együttműködést a szerinte liberális és gyakorlatilag…..
Onyutha Judit hétfőn beszélt arról, hogy váratlanul kirúgták őt az ATV-től és ezentúl már nem ő, hanem Gaál Noémi fogja vezetni az időjárás jelentést a csatornán. Mivel indokokat nem közölte vele, Onyutha még két napja is azt nyilatkozta, hogy ügyvédhez fordul, főleg miután az ATV a hivatalos…..
Az Egymás szemében nem volt a kedvenc műsorunk a TV2 kínálatából, de ami a nagyobb baj, mármint a csatorna számára, hogy a nézők sem szerették, így hiába terveztek eredetileg hét epizódot belőle, csak a leforgatott öt kerül adásba, azaz utoljára március 27-én lesz látható. Ez azt jelenti, hogy a…..
Legalábbis ezt ígérte az egyik celebpár profi fele, ha minden igaz, Vastag Csaba (de lehet nem jól emlékszem, összefolytak az arcok egy idő után - Update: Simon Kornél mondta, elnézést) a TV2 mai sajtóeseményén, ahol bemutatták a tavalyi év legnézettebb tévéműsorának bizonyuló Nagy Duett új évadában…..
Gyárfás 2017.03.16 15:52:00
A Blognak köszönhetően még az elővételi időszak alatt sikerült szereznem egy Cubot Max készüléket. Bár sosem terveztem 6 collos telefont használni, ki kellett próbálnom. Anno így voltam az 5.5 collal is, most meg vissza se váltanék 5-re. A fenti képen látszik, hogy nem egy gyenge készülék.…..
  Tisztelt Őszinte Ingatlanos!   A Budai Várban néztem ki egy kedvező hirdetést. Egy 80 négyzetméteres lakást árultak alig 20 millió forintért.   Felhívtam a megadott számot, egy ingatlanközvetítő hölggyel beszéltem. Azt mondta, hogy ez egy önkormányzati örökbérlet, de megnyugtatott, hogy…..
A Milka a Kraft Foods legnépszerűbb tejcsokoládé-márkája. 1825. november 17-én alapította meg Philippe Suchard svájci cukrász Neuenburgban. Egy új, kézzel készített desszertnek hirdette, amelynek a receptjét nem adta oda senkinek. A márka szimbóluma a mindannyiunk által jól ismert  tehén, amely…..
A műsor hétfőn este indul a Viasat3 műsorán este tíztől, és a lényege, ahogy az a fenti videóból is kiviláglott, hogy a szereplők egy szál semmiben ismerkednek meg egymással egy trópusi szigeten, és mire összemelegednének, érkezik egy vagy több csábító, és választani kell, és továbbmenni, és a végén…..
Gyárfás 2016.04.22 12:53:16
@ideasz: El is basszák örökre:)
3 hónapja csak azokra a kérdésre válaszol sajtótájékoztatóin Kósa Lajos, amelyekre úri kedve tartja - derült ki az RTL Klub esti híradójából. Az viszont nem derült ki a híradóból, hogy mi Kósa és a Fidesz álláspontja a betelepítési kvótáról. A Fidesz erős embere arra hivatkozik ugyanis, hogy ezek…..
Jó pár év poszterkedés után is tud még nagy hátasokat dobni az ember, pedig könnyű azt hinni, hogy vannak a világban egyértelmű dolgok. Az előző poszthoz érkezett hozzászólásokból nem csak az derült ki, hogy mennyien nem értékelik semmire se Vitézy Dávid tevékenységét, de az is, hogy milyen erős az…..
Van egy alapvetés, miszerint kisgyerekkel és/vagy kölyökállattal mindent el lehet adni. Még egy tök feleslegesen háromórásra elhúzott, tehetségkutatónak álcázott negédes cukiskodást is, amiben sajnos a műsor készítői csak egy dolgot felejtettek el: a Kismenőknek a gyerekekről kellene szólnia, nem a…..
Az ember hibázik, merthogy nagyon kevesen vannak, akik bűntelenül, szeplőtelenül élnek le egy életet. Mindenki beleszaladhat egy kisebb csínytevésbe, apróbb szabálytalanságba, amiért gyakran csak a saját lelkiismeretével kell elszámolnia, hiszen ezek a gyarlóságok még nem érik el a törvényi…..
Gyárfás 2016.04.06 09:42:30
@Perszonáltréner:
Elkapták, leüli, ha 50 év múlva hazahoz egy Nobelt és 50 év alatt példás életet élt akkor miért kellene megsemmisíteni ezt az ember, egy 50 évvel ezelőtti dolga miatt?
Gyárfás 2016.04.06 09:55:50
@Holle anyó: Én eddig konkrét ügyről beszéltem és nem általánosságban arról, hogy jó ötlet e kirekesztenie a társadalomnak azokat az embereket akik leülték a büntetésüket.
Egy igazán dús szakáll növesztése igazi kihívás lehet egy férfi számára, mely különböző okokra vezethető vissza. A legtöbb esetben egy bizonyos hossz elérése után, a viszketés olyan elviselhetetlenné válik, hogy sokan nem bírják tovább és egyszerűen levágják. Ezt lehet…..
Ilyenkor ősszel sokaknál aktuális téma, hogyan lehetne a leggyorsabban és legegyszerűbben összeszedni az udvaron a lehulló faleveleket. Mutatok egy trükköt, amivel nem csak egyszerűbb a dolog, hanem lényegesen rövidebb is. A trükk tehát annyi, hogy a lombseprűhöz egy, a videón…..
A Blikk és a Bors is hosszan beszámol mai számában Rékasi Károly állapotáról, bár a tegnapi helyzethez képest sok újat nem tudnak mondani. A Blikk szerit Rékasinak akkora fájdalmai voltak, hogy altatni kellett, a combcsontműtéten ugyanakkor már túl van. Beszéltek Rékasi anyjával…..
Gyárfás 2015.07.02 22:34:27
@Weiss Manfréd FC: pl ha előzöl, majd az autós elédkanyarodik ?
2013 novembere és 2015 februárja között egyáltalán nem írtam Dezsőről – az volt a terv: majd ha purrog szépen és végre jó lett a motorja, megírom. A legutóbbi posztban be kellett ismernem, semeddig nem jutottam. Röviden összefoglalom a motorral kapcsolatos ügyeket: – a svéd…..
Fotó: Baranyai Violetta A töltött káposzta a cigány konyha egyik szimbóluma, egyben a magyar konyha egyik jellegzetes téli étele, ami nem hiányozhat egyetlen karácsonyi asztalról sem. Rengeteg változata ismert, hiszen az egyik legősibb receptünk. Az első magyar írásos receptet…..
Gyárfás 2014.12.18 11:00:00
Subba BALHÉ HANGFOGLALÁS 2. 2012.10.10 14:18:42
"Az egész egy nagy humbuk, egyszerűen azért mert olyan a technika manapság, hogy benyomsz egy gombot, és már kész a nóta" ..
Nemcsakhogy cserélni nem cserélik az iPhone-t, de hivatalosan javítani sem javítják. Legalábbis a T-Mobile-nál: A T-mobile megértő és ügyfélközpontú hozzáállásáról szóló történetet hoztam. iPhone 4 készülékem (2011. júliusi vásárlás) Home gombja nem reagált 2012.…..
Gyárfás 2012.10.09 05:36:18
@hagyma:

Valójában 300 hozzászólás óta egyetlenegy érdemleges hozzászólásod sem volt azon kívül, hogy mit főzöl vacsorára.
Varga Mihály, az IMF–EU-tárgyalásokért felelős tárca nélküli miniszter közleményt adott ki egy blogbejegyzésre reagálva arról, hogy miért nem ment el az 50. Közgazdász-vándorgyűlésre, amire évek óta el szokott menni. Ebben elfoglaltságaira hivatkozott. A vándorgyűlésen…..