Regisztráció Blogot indítok
Adatok
2Bvx2B (törölt)

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem kérdéses, hogy a Fidesz minden teketória nélkül beültet majd a köztársasági elnöki székbe egy hozzá maximálisan lojális fickót, aki nem akadékoskodik majd holmi pitiáner formai kérdéseken és nem rak keresztbe, ha Viktorék kitalálnak valami világmegváltó törvényt. Ami…..
1. Magyarország sokat köszönhet Sólyom László köztársasági elnöknek és magam is nagyra tartom őt. De ha azt kérdezi, hogy két-három év múlva is ő lesz-e a köztársasági elnök, nemmel kell felelnem - jelentette ki Pokorni Zoltán a Fidesz alelnöke 2. Orbán Viktor tervei…..
 Érdemes leragadni az elmúlt hetek, hónapok történésein, a Fidesz házatáját, törekvéseit illetően. Ahogy sorra merülnek fel az elképzeléseik és megtörténnek úgy, ahogy előrevetítették, egyre inkább kezd körvonalazódni néhány a ködben sejlő részlet.   A…..
„A Facebook és a hozzá hasonló véleménylerakatok olyan helyek, ahol a hétköznapi ember – akinek véleményére egyébként senki sem kíváncsi, aki tudja, mi a szellem – kitombolhatja magát.” (Végh Attila: Alsó-értelmiség; Magyar Hírlap)   Az olyan…..
Nem lesz szimpátiaszavazás, csak képviselőivel fog egyeztetni az új köztársasági elnök-jelöltről a Fidesz. A jelölt személyéről a június 28-ai frakcióülésen döntenek. Bár az öt évvel ezelőttihez hasonló szimpátiaszavazás ötletét ugyan felhozták a párt berkeiben,…..
Ilyenre még nem volt példa: a Népszabadság szerint a Fidesz-KDNP – ahogy erről Orbán Viktor már korábban is beszélt - mindössze a határidő lejárta előtt pár nappal kívánja megnevezni jelöltjét a köztársasági elnöki posztra. Miközben korábban – emlékezzünk csak…..
Kongresszust ült az MSZP. Téma egyrészt a szokásos: az eszméletlen nagy zakó kielemzése (nem kell elemezni, kérdezzétek meg az ex szavazóitokat. A probléma TI vagytok), illetve a párt köztársasági elnök-jelöltet állított. Joguk van, hisz több, mint 50 képviselőjük ül a…..
Durva Fideszisztán 2010.06.10 10:52:00
Jogilag továbbra sem kérdőjelezhető meg a Fidesz tevékenysége, azonban bennem egyre inkább felvet bizonyos kérdéseket az ország irányításához való hozzáállásuk. Tudjuk, hogy a 2/3-os többség egy eszköz, és mint ilyen, több célra is felhasználható. A legszerencsésebben…..
Sólyom László öt éve"Megalázó módon jött, megalázó módon lesz elküldve”Későn szólalt meg a romagyilkosságok ügyében, túl sokáig hallgatott a Magyar Gárda kapcsán, lenézte a pártokat és nem egyeztetett velük a közjogi méltóságok jelölésekor, ráadásul…..
  A Republikon Intézet rendezett egy beszélgetést Sólyom László elmúlt ötéves tevékenységéről. Halmai Gábor, Fodor Gábor, Seres László és Schiffer András érvei csaptak össze - hogy miről beszéltek, híroldalunkon megjelent helyszíni riportunkban olvashatják...