Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Quentin Anderssen

38 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Artzok Na induljunk el valamerre 2010.10.25 13:30:00
Mivel a blog eredeti célkitűzése a feltörekvő tehetségek összegyűjtése, segítése, talán megadnám a "kezdő lökést" a bátortalankodóknak, néhány saját készítésű képpel. Mivel közeleg a Halloween, megpróbálok a témába vágó képeket keresni, vélhetően nem…..
A kislány és a halálÉlt egyszer egy kisleány, aki mindignagyon magányos volt. „Különös gyermek”, mondták a nagyok – „buta és nem szereti a lármát”, mondták a kicsik és ezért senki sem játszott vele. Biztos azt gondoljátok, hogy emiatt nagyon unalmas…..
Ma egy kifejezetten érdekes stílust szeretnék bemutatni nektek, ami a maga egyszerűségében nagyszerű. hiszen nem kell hozzá más csak fantázia és rengeteg festékszóró.       ..
Artzok A legszebb szív 2010.09.02 08:17:00
Egy napon, egy fiatal megállt egy nagy város központjában és mondogatni kezdte a járókelőknek, hogy neki van a legszebb szíve a világon. Nemsokára nagy tömeg gyülekezett körülötte és mindenki az ő csodálatos szívét bámulta. Semmi hibája nem volt az ő szívének. Egy…..
Artzok Incubus: Drive 2010.08.29 21:35:00
Igazából maga a banda is nagyon hangulatos zenét játszik, azonban ebben az esetben leginkább a klipp sajátos vonásai miatt szúrt szemet nekem ez a zeneszám. Rendkívül érdekes. Nézzétek meg, érdemes.   ..
Sokszor elgondolkozom vajon ezeket a képeket elmossa-e az eső. :D Kár lenne értük.            ..
Alfred Kubin 1877. Április 10-én született Leitmeritzben és 1959. Augusztus 20-án halt meg Zwickledt kastélyában, Oberösterreichben. Kubin a szürealizmus egyik elõfutójának számit. Kubin személye, sorsának alakulása maga is a freudi emberkép iskolapéldája.Tíz éves korában…..
Artzok Ezt csináld utána 2010.08.19 09:17:00
Artzok Elképesztő! 2010.08.18 19:00:00
Hogy mire képesek bizonyos kivételes kézügyességű emberek egy egyszerű golyóstoll segítségével (persze jelen esetben nem a százforintos fajtára gondolok). Ezek a rajzok első ránézésre szinte fényképnek tűnnek, csak kicsit jobban megfigyelve tűnnek fel a tollvonások százezrei.…..
Artzok Tiago Huisel: Illusztrátor 2010.08.18 18:34:00
Lehet hogy már említettem de az egyéni látásmód a művészi önkifejezés egyik legkacifántosabb, és talán a legfontosabb eleme, hiszen ennek segítségével látjuk meg egy egyszerű fadarabban a kész bábút, a fehér vásznon a tenger habjait és így tovább. Ennek a látásmódnak van…..
Artzok A legújabb adag 2010.08.17 09:47:00
 Íme a legfrissebb street-art adag. Enjoy. ..
Claude Monet (teljes nevén Claude Oscar Monet) (Párizs, 1840. november 14. – Giverny, 1926. december 5.) francia impresszionista festő. Párizsban született, a Laffitte út 45. ötödik emeletén, 1841. május 20-án keresztelték meg egy helyi párizsi templomban. Édesanyja énekesnő…..
Természetesen a fej arányai minden embernél eltérőek és kismértékben változhatnak az életkor függvényében is. Azonban van itt néhány alapvető arány, amit követve fejleszthetjük a technikánkat. Ezeket fel tudjuk használni, hogy meghatározzuk az alapvető méreteket, alakokat,…..
Megpróbálom néhány lépésben bemutatni hogyan lehet könnyen, gyorsan elkészíteni egy portrét ami ugyan tetszetős, avatott szem számára azonban szembetűnő hibákkal rendelkezik. Először is, a vázlat. Egy jó vázlat a lehető legjobb kiindulópont. (Bocsi a képminőségért…..
Artzok Karikatúrák 2010.08.09 10:25:00
Jártomban-keltemben néhány érdekes karikatúrára bukkantam hírességekről, szerintem érdekesek, szinte mindenkit fel tudtam ismerni. :P                                            …..
Az emberi arc lenyűgöző, érzelmek szinte végtelen skáláját képes kifejezni. Sokszor egy-egy arckifejezést csak egyetlen vonás különböztet meg a másiktól, mégis akár teljesen eltérő érzelmet tárhat szemünk elé. Éppen ezért talán az egyik legnehezebb feladat egy kezdő…..
Világéletemben szerettem volna sárkányt rajzolni ez azonban valamiért sohasem sikerült, talán ha nem akarnám... De itt egy kis segítség, a soron következő pár technikákkal foglalkozó posztban a ceruzarajzolás lesz a fő téma. Enjoy.   ..
Artzok Mestermű 2010.08.05 17:59:00
A Stop-Motion nem kifejezetten az én műfajom, de az unalom ilyen mértékű megnyilvánulása már művészi, mindenesetre kellett türelem hozzá az tény. ..
Artzok Oda süss! 2010.07.22 19:57:00
Mindig is csodálattal töltöttek el a számítógép segítségével készül képek, hiszen ezzel a módszerrel olyan végtelenül bonyolult és részletes alkotások készíthetők, hogy az ember percekig csak bódultan nézegeti a képet, hiszen lehetetlen pár pillanat alatt felfogni az…..
Artzok Filmajánló: A Viharsziget 2010.07.22 00:00:00
Viharsziget (2010) (Shutter Island) Színes, feliratos amerikai thriller, 138 perc Szereplők: Leonardo DiCaprio, Mark Ruffalo, Ben Kingsley, Michelle Williams, Max von Sydow Rendező: Martin Scorsese Martin Scorsese rendező és Leonardo DiCaprio immár negyedik alkalommal dolgozott együtt, s…..
Artzok A Ceruza 2010.07.21 21:43:00
A ceruza talán a rajzosok legfontosabb, leggyakrabban használt eszköze, mind a vázlatkészítésnél, mind a későbbi munkáknál, (tónusolás, kontúrok megerősítése, stb.) fontos szerepet játszik. Teljes mértékben ceruzarajzoknál ez még szembetűnőbb, a ceruza szinte…..
Artzok A Tus 2010.07.21 21:33:00
A tus a távol-keleti művészet egyik alapvető technikája, melynek legfőbb kifejezőeszköze a vonal és a tónus. A keleti művészek számára a festés lelkigyakorlat, ami persze nem jelenti azt, hogy az ecset kezelésének ne lennének szigorú szabályai.   A kínai és japán…..
Artzok Az én öröklétem... 2010.07.16 09:36:00
Ez a dalfordítás egy közös munkánk Lisával. A dal angolul és magyarul egyaránt gyönyörű. Mindenkinek mást juttat eszébe, és pont ez benne a csodálatos. Lisának például azt, hogy milyen nehéz lehet hanyatt fekve énekelni :D.   A fordítást a tovább gomb után…..
Ahogyan a réges régi latin nyelvű mondás is tartja. Hadd szerezzek számotokra futó gyönyörűséget néhány olyan türelmes és rendkívül tehetséges ember alkotása által, aki nem volt rest és megosztotta a világgal egy valódi remekmű elkészültének teljes folyamatát.  …..
, akkor egy nagy problémával kell majd megküzdeni, a jövő művészettörténészeinek. Milyen módon fogják eldönteni, hogy kinek a tulajdonában van, az eredeti festmény, ugyanis a digitalizálásnak köszönhetően, minden továbbküldött másolat, teljesen azonos lesz az eredetivel.…..