Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szdan

0 bejegyzést írt és 139 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Számos meleg, leszbikus és biszexuális arisztokrata és királyi személy fordult elő a történelemben. Volt közülük, akinek titkolnia kellett, hogy szexuális irányultsága eltér a megszokottól, volt, aki nyíltan vállalta vonzódását saját neméhez, és volt olyan szerencsés is köztük, akinek eltérő…..
Cirkuszi attrakcióként mutogattak 100 fekete bőrűt a pestieknek. Az interaktív akcióantropológiának a világháború kitörése vetett végett.A Néger falu egykori bejárata  Forrás: Falanszter.blog.hu ..
Az „új-ság”-nak már a nevében is benne van, hogy a legaktuálisabb eseményekről tudósít, ennélfogva sokkal inkább a nyitott gondolkodásúaknak, mint a kifejezetten konzervatív felfogásúaknak való. Feltéve persze, hogy az újságírók és a szerkesztők szakszerű és felelős munkát végeznek, nem pedig…..
Az Index gyors halála és a Magyar Szó zombi-élete Felmondani induló szerkesztőség (Fotó: Bődey János) Miért nem nyúljátok le az újságot? – tette fel a mellbevágó kérdést bő tíz évvel ezelőtt az egyik budapesti médium vezetője, amikor frissen kinevezett Magyar Szó-főszerkesztőként sorra látogattam…..
Ők 2020 legjobb bikinis női! A Sports Illustrated 'Swimsuit' nevű, bikinis lányokat felvonultató kiadványa minden évben debütál az újságos standokon - ez idén sem volt másként. Idén ráadásul több alkalommal is történelmet írt a magazin: először is nem is egy, hanem egyből 5 db különálló címlappal…..
Kis túlzással azt állíthatjuk, hogy az Indexet azért ejtette foglyul az Orbán-rezsim, mert a saját kommunikációs gépezete csődöt mondott. Ha ugyanis a KESMA (Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány) beváltotta volna a hozzá fűzött reményeket, nem kellett volna elfoglalnia a kormánynak azt az…..
Az égi áldás ezúttal sem érkezett meg, Lewis Hamilton pedig a hűvös idő sem akadályozta meg abban, hogy bődületes pályacsúccsal szerezze 90. pole-ját az F1-ben. A Mercedes megsemmisítő vereséget mért a mezőnyre a Hungaroringen...
Őszintén meglepődtem azon, hogy az ENSZ tanulmánya alapján az emberek 10%-ának semmilyen előítélete sincs a nőkkel szemben a politika, gazdaság, oktatás és erőszak terén. Nekem nagyon más a tapasztalatom. Gondolkodtam, hogy mi lehet az oka annak, hogy a statisztika mást mutat, mint amit magam körül…..
A Republikon által frissen közölt ellenzéki politikusok népszerűségi listája egy teljesen megújult ellenzék képét mutatja. A 28 toplistás szereplő pontosan fele az LMP-Párbeszéd egykori vagy mostani politikusa. Az első nyolcban egyáltalán nem szerepel szocialista vagy DK-s politikus, mindössze…..
Megható idézetek jelennek meg sorra az ellenzék által – kissé hisztérikusan – kritizált újdonsült NAT-szereplők tollából. Kinek ne olvadna egy pillanatra a lelke, amikor szeretteinkről, az otthon melegéről olvas olyan gondolatokat, amelyekkel bárki szívesen azonosulna – különösen azért, mert nincs…..
2003 szentestéjén egy amúgy is alig hallgatott rádió ügyeletes műsorvezetője ilyet mondott, hogy "kiirtanám az összes keresztényt". Ettől aztán páran magukat olyannyira üldöztetve érezték, hogy ezért kimenjenek az utcára. Volt is ott Döbrentey Kornél, Lovas István, burkolt és nyílt zsidózás, kabátra…..
A szilvesztert is Kanadában tölti Meghan és Harry, méghozzá nem akármilyen körülmények között - írta meg a brit sajtó. Azt már eddig is tudni lehetett, hogy a sussexi hercegi pár az észak-amerikai országban piheni ki az év fáradalmait, de az csak néhány napja derült ki, hol: helyiek beszámolói…..
A Pesti Srácok 2013-ban indult, magát keresztény-konzervatív értékekkel rendelkező hírportálnak tekinti, ez azonban általában csak olyan formában igaz, hogy a magát szintén hasonló értékrendűnek valló Fidesz-KDNP holdudvarához tartozva évek óta óriási számban termeli ki a bíróság által is hazugnak…..
Többen kérték már, hogy írjak a svédországi megélhetésről, arról hogy mennyi pénzből lehet megélni, mennyit lehet félretenni. Ezt érthető okokból nem szeretném pontosan számszerűsíteni, de az alábbiak alapján azért lehet némi képet alkotni. A számok persze nagyban függnek a körülményektől:…..
Nem, még a nevét sem fogom leírni az ismert üdítőital-gyártó vállalatnak. Egyrészt a világszerte hirdetésekre költött csilliókból én egy fillért nem láttam, így bármennyire is szimpatikus (volt) a legutóbbi reklámkampánya, nem fogok neki szívességből hírverést csinálni, és szerintem szüksége sincs…..
A Coca-Cola lekaparja a plakátait, Toroczkai kólát löttyint a betonra, a sajtóban és a közösségi médiában mindenki nyilatkozgat a családvédelemről, meg a buzikról. Virágkorát élik az alternatív megállapítások: az a nő, aki élvezi az anális szexet, annak meleg lesz a gyermeke, az a nő, aki teherbe…..
Aaron Hill úgy gondolta a mexikói koncert előtt, hogy habár rendelkeznek sofőrrel Ő még is elsétál a hotelből a koncert helyszínére, ugyanis az nincs annyira messze. Rossz döntés volt. A filmekből hallasz, látsz ezt-azt, de amikor veled történik meg, hogy négy ember körbe áll, kirabol és az egyik…..
Lehet-e visszafogottan migránsozni, vagy úgy kiszorítani az országból a CEU-t, hogy közben mégis itt maradjon? El lehet-e játszani, hogy minden rendben van az igazságszolgáltatással, amikor a legkirívóbb korrupciós ügyekkel érdemben nem hajlandó foglalkozni az ügyészség? Ilyen kérdések tolulnak fel…..
Laura három éve költözött az Egyesült Királyságba, ennek az időnek a nagy részét Londonban töltötte, míg most Dublinban él, de már tervben van egy következő költözés. Nem Magyarországra, mert mint írja, az egyelőre nem jut az eszébe…(A képeket köszönöm szépen.) Mi az…..