Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HammerHat

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
napszemüveg Oliver Peoples 2013. 2013.10.30 11:24:54
2013-as kampányfotó: Hedda Nem foglalkozhatunk annyit az Oliver Peoples-szel, hogy legyen végül magyar forgalmazója. Időnként hallani ezt-azt, de ha az ember felmegy a gyári honlapra, és elkezdi tekergetni a store locatort, csak nem találni egy kóbor Hungaryt az országlistán. Kár. Az…..
Heló, harmadik hangyász hétfő! Először is járjunk mind örömtáncot, mert eljött az év, amikor a Hangyász végre elkészül. Nem lehet máshogy, erre ne is vesztegessünk több szót, már így is csak 363 napunk van hátra. A két ünnep közt kilátogattam Adorjánékhoz, hogy a…..
HammerHat 2012.01.02 23:58:39
A Totalcar Nagy Karácsonyi Fotózása lassan fogalommá válik cégünkben. Hiszen nem csak tradíció ez, hanem egy olyan ünnepnap, amikor tudjuk, hogy együtt kimozdulunk valahová. Ritkán sikerül ez szerkesztőségünk életében, hiszen szanaszét akad dolgunk nap mint nap, talán éppen…..
HammerHat 2011.12.23 18:13:02
Bő fél év telt az utolsó hangyászposzt óta. Mivel akkor már egy késznek tűnő Datsun 260Z versenyautó villogott az Oldtimer Expo standján, joggal merül fel a kérdés, hogy mi az ördögöt kellett még reszelni a héj alatt. Fel is merült. Gyakran. Ha minden alkalommal, amikor élőben…..
Ez eredetileg egy válaszkomment lett volna @HammerHat kérdésözönére, de lerobbantotta magáról a kommentdoboz kereteit. Ráadásul príma ürügy, hogy elsüssem az OT-Expóról Csikós Zsolt kiváló képeit. Íme hát a Nagy Hangyász Q&A: -Nem egy szép fakormányt vettél Neki…..
Hetek hősies nemalvása után végre összeállt a Hangyász héja a TC standján. Nagyon jó érzés, hogy ilyen sokan szeretitek. Hosszú lesz még az út, mire autó épül alá, pláne, ha úgy megy, mint eddig. Legalább 200 embernek válaszoltam eddig mosolyogva a "mikor lesz már…..
HammerHat 2011.04.22 23:51:03
Minden tiszteletem a Vasé és a Tied, ezért nem is kezdek bele a púderezésbe, anélkül is reped már a májad :D

Sorolom:

-Nem egy szép fakormányt vettél Neki külföldről? Még az ezeröcsiben beszéltetek róla.
-Bármi elektronika? ABS, SRS, ESP, ASR? ISOFIX?
-Mi lesz (tervezel) a súlyeloszlása a kocsinak? Ha driftre is használod, felteszem kis túlkormányzás a cél...
-Kipufogóra mi az elképzelés? Ha hasonlítani kéne egy széria kocsihoz, milyen hangra törekedtek (ami reális)?
-Fordulókör? Sacc?
-Utcai autózásra teljesen alkalmatlan lesz, vagy csak szimplán gazdasági okból nem kap rendszámot? Ebből kifolyólag Hungaroringen sem leszel vele?
-Mekkora a tank mérete? Befolyásolja ez a súlyelosztást?
-Felteszem szélcsatorna mérés nem lesz, pedig nagyon nyílszerűnek tűnik madártávlatból az aerodinamika...
-Diffúzor? Vagy mi lesz a leszorítóerő-gyártó elem?
-Olyan szép a fényezés, hogy esőbe sem vinném ki. Óvatosan a kavicsággyal! Mit jelöl a 30?
-Mennyi a visszapillantó holttere :D?
-Egy 10-es skálán mennyire komplikált és körlményes megfelelő (csere)alkatrészt találni egy ilyen korú csodának?
-(bár még messze a finish, de)Belevágnál újra? Min változtatnál?
-Tudsz mondani egy okot, hogy miért nem gyárt ma senki ilyen gyönyörteli coupékat? Ha lenne e-type/super7/akár M1 mai technikával, már eladtam volna a házam érte.

-Mit felejtettem ki?

"RS4, válassz egy testnyílást..."
Az úgy kezdődött, hogy kimentem a Driftgarage-ba, közösen feltalálni a bukócsövet. Mindjárt kész a gyerek, nem ölhetem meg magam, mielőtt meg tudná nézni apa vén verseny-Datsunját rendesen. Íme a mozgókép: És egy halk szusszanással kiengedtük a súlyos nördség…..
Belsőség Panaszkodás F1-módra 2011.01.14 15:25:20
Olvasom az Indexen a hírt, mely szerint a pilóták panaszkodnak a túl sok kezelőszervre a kormányon. Kérem, kérem, sok a gomb? Na, srácok, itt a nagy alkalom hogy visszatérjen a H-váltó és a kuplung a játékba és száműzhetitek a sok gombot is. Kettő elég lesz: egy a víznek, egy a…..
Jajj,de csúnya! Ezeröcsi coupé 2011.01.21 08:34:00
Nem tudom, volt-e már valahol publikálva ez a járgány az English Russián kívül, de minden esetre itt, a jajjdecsúnyán nem találtam meg.Morajnak köszönet!..
Ismét leesett a hó, így már szinte megkerülhetetlen számunkra a jól ismert kisfilm. A helyszín az általában ködös, most azonban konkrétan havas Britannia. Ezt azért fontos tudni, mert tavaly ilyenkor a saját szememmel láttam, hogyan bénul meg kétcentis hó miatt a közlekedés,…..
Gumipróba: Michelin Pilot Super Sport A múlt héten leugrottam Dubajba dolgozni egy kicsit. Nyögtem és sóhajtoztam, csatakosra izzadtam magam meneteken át. Rengeteg gumit elhasználtunk. A síkosítós rész nem volt nagy kaland. A vendéglátóim rendkívül nagylelkűek voltak. Porschékkal,…..