Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FGY

9 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akinek fiúgyermeke van, és nem eleve transzvesztitának neveli, az előbb-utóbb kénytelen olyan intézményeket keresni, ahol nehéz vasak láthatók. A kisfiúkat ugyanis az autók, a vonatok és a tankok érdeklik, és bár szívesen megnézik őket számítógépen, videjón, ők még…..
Belsőség Barmok a zebrán 2009.06.24 00:56:55
  Megszívtuk a sebességmérő kamerákkal és a fekvő rendőrökkel is, de nem tanultunk belőle. Aztán majd sírunk, ha az üres utcában lévő zebra előtt is harmincra kell lassítani vagy meg kell állni.  Vélemények az azonos című írásunkról...
FGY 2009.06.24 09:22:19
@stellaz1: IGEN. Mindig így megyek ágy gyalogosként! Határozottan haladok a zebra felé, így az autós látja, hogy én márpedig elélépek, még a fejemet is előre a földre szegezem, így azt is látja, hogy én nem látom (persze a szemem sarkából azért körbenézek) és egyenletes tempóval megyek át a zebrán, vagy zebra nélküli útkereszteződésben (ami ugye zebraként működik). És érdekes módon még csont nélkül átjutottam!
autózz! Kismama halálközelben 2009.03.19 07:30:00
Szegény Ili terhesen, pici gyermekével a kezében próbált átkelni az út egyik feléről a másikra, de egyszer csak ott termett egy BMW és hajszálon múlott, hogy megúszták egy kis ijedtséggel, amit levélírónk a mai napig nem tudott elfelejteni. Gondoltam leírom ezt a rövid…..
FGY 2009.03.19 09:50:45
@maincoon ♀: Igaz nézőpont kérdése. A BMW-s empátiából lassított, és szakította félbe a száguldást olymértékben, hogy elkerülje a balesetet, majd empátiából visszanézett a tükörben, hogy lássa, minden rendben van-e... de ehelyett azt látta, hogy az amúgyis szabálytalan gyalogos épp beint neki (mellesleg a gyereke szeme láttára, a nyilvános utcán a többi ember orra előtt). És végül hadd jegyezzem meg azt is, hogy a kocsinak rettentően lassúnek kellett lennie ahhoz, hogy a sofőrnek legyen még ideje kiszólni, úgy, hogy azt a gyalogos hallja is...
Az eutanázia, avagy kegyes halál az egyik olyan téma, amivel az emberek lehetőség szerint csínján bánnak, nem nagyon lehet semleges álláspontot képviselni ugye, mert vagy támogatjuk a halálos betegségben szenvedők öngyilkosságának elősegítését, vagy konokul elutasítjuk -…..
A rendőrség valóban bekeményített, nyilvánosságra hozták az októberre és novemberre bejelentett, gyalogosokra és biciklisekre vonatkozó fokozott ellenőrzések első eredményeit. Az ORFK közleménye szerint a balesetveszélyes helyeken és napszakokban ellenőriznek, külön…..
konspirádió Biciklistop 2008.06.16 11:38:00
Ezerszer és ezerszer elhangzott már a kérdés: miért nem épülnek bicikliutak Budapesten? Vajon nincs rá pénze rá a Fővárosnak, vagy a legtöbb út és járda túl keskeny, így nem lehet őket tovább bővíteni? Kedves Olvasó, engedje meg, hogy  ehelyett meginvitáljuk a…..
Valahogy bennem felmerül a kérdés, hogy amennyiben valaki két szembenálló felet is hajlandó szóban támogatni, anyagi és/vagy egyéb ellenszolgáltatásért cserébe, akkor nem képzelhető-e el, hogy most anyagi és/vagy egyéb ellenszolgáltatás reményében nyilatkozza-e azt, amit.Ha…..
  Ma szelektív úttörők megtalálták Alexandria elődjét a Mars pályáján. Közben az orosz kémek aggódnak ezért, meg azért, én inkább robbantásos merényletsorozattól tartok. Megtudtam, hogy 29.000 perverz felhasználó nem költ eleget lobbizásra, pedig csak mérsékelt siker…..
  Miért van az, hogy nálunk minden fordítva működik? Bezárjuk az iskolákat, óvodákat, nehezítjük a tömegközlekedést, növeljük a szegényebb réteg adóterheit, majd meglepődünk, hogy növekszik a bűnözés, sőt szaporodik a fiatal bűnelkövetők száma. Egyre gyakrabban…..
  Ma megtudtam, hogy fogy a magyar, aki még él az vagy bűnöző, vagy önjelölt igazságosztó, aki még marad az pedig hajléktalan, és faluba tömörül, ez tehát Magyarország, ja nem: ez, bocs.Persze lassan sivataggá alakul.Távolabb: nem a hőség miatt halt meg az Iszlámista…..
  Ma újra szép és meleg napra ébredtünk: Kóka lemond, Demszky elismeri, Gyurcsány meg üti a vasat. Közben az orvosok elhatárolódnak, a betegek fizetnek. És kiderül ki megy politikusnak Magyarországon, az USA-ban és az Egyesült Királyságban: a nem reprezentatív felmérés…..
  Miből is élek? Abból, amiért megdolgoztam. Egy részét bedobom a közösbe, hogy előrelátóan gondoskodjak olyan dolgokról, amikkel nincs kedvem, vagy egyedül nincs erőm foglalkozni. Mondjuk, hogy legyen lehetőségen gyorsan eljutni Budakalászról Dunakeszire, vagy ha beteg…..
  Nálunk miért nincs ilyen? Barack Obama eddigi 58 millió dollárjából 17,2 online támogatóktól kapott. Ha csak magántámogatásból finanszírozhatnák a kampányukat a pártok, akkor nem lenne vita arról, hogy ki honnan szedte a kampánypénzét, illetve nekem nem kell az adómból…..
Ezen a napon egy az orvosok által korlátozott, meleg, ’56-ra ma is ellenforradalomként emlékező sólyommal szállítják a veszélyes hulladékot két kilométeres Combinoval a Ferihegy 1-re. Itt a lecsupaszított bilit kiborító FIDESZ-es szemtanú, öngyilkos kordonbontó miatt…..
Miért nem lehet 3 betű? Miért kell legalább 4? Miért nem férhet bele az életem 3 betűbe?..