Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nutrilite

14 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy kedvenc szegleted Tenerifén, amit megosztanál másokkal? Ha igen, akkor érdemes benevezni a "Turismo de Tenerife" által kiírt fotós versenyre. A cél, hogy bemutathassa mindenki, ő hogy látja Tenerifét, illetve minél több emberrel ismertessék meg ezt a csodás…..
Egy új filmet forgatnak a Kanári-szigeteken, Tenerife szigetén. Tenerife számít a turisták számának növekedésére, hisz egy filmforgatás mindig jó hatással van a turizmusra, hatékony módja  a Kanári-szigetek reklámozásának. A készülő film címe: Még egy óra a…..
A Santiago del Teide Élelmiszeri Vásár zajlik Tenerifén szeptember 24 és október 10-dike között. A vásár kiemelt élelmiszere a fokhagyma! 19 helyi étterem vesz részt az eseményen, és számos, olyan kapcsolódó rendezvény várja az érdeklődőket, mint a borkóstoló,…..
Ingyenes, tenerifei szállásaink mellé kínálunk kedvezményes charter repülőjegyeket a Budapest-Tenerife - Budapest útvonalra a velünk utazó kedves utasoknak.Jegyár: 85.000 - 90.000 Ft/fő oda-vissza (minden adóval, illetékkel)A kedvezményes, tenerifei charter jegyek korlátozott…..
Szeptember hónapra elfogytak ingyenes, promóciós szállásaink tenerifei Apartman-hotelünkben!Októberre még a következő hetekre lehet jelentkezni korlátozott számban:10.01. - 10.08.10.08. - 10.15.10.29. - 11.05.Novemberben és decemberben még minden héten van szabad kapacitásunk!Ha…..
A környezetvédelem tudatosítása a cél abban az úttörőnek számító kampányban, ahol kettő, 8-12 év közti gyermeket keresnek a tenerifei Loro Park vezetőségébe.A Loro Park alapítvány célja, hogy a kanári szigeteki gyermekek figyelmének középpontjába kerüljön a…..
Alig egy hét telt el, hogy befejeződött a 2010-es Foci Világbanokság Dél-Afrikában, Pedro Rodríguez - a spanyol csapat oszlopos tagja -  máris hazalátogatott szülőföldjére, Tenerife szigetére. Pedro még csak 22 éves, de már elmondhatja magáról, hogy Világbajnok.Pedro…..
Júliusban ünnepli a Tenerife-szigetén magasodó Teide hegy, hogy 3. éve viselheti a "Világörökség Része" címet.Az UNESCO csak néhány évvel ezelőtt fedezte fel a Teide Nemzeti Parkot 3718 m magas vulkáni hegyével, és egyből a világ egyik leggazdagabb, legváltozatosabb…..
Július közepén kerül megrendezésre a Bajada de la Virgen de la Palma néven ismert ünnepség, mely egyike a Kanári-szigeteken megrendezésre kerülő legszínesebb fiestáknak. Az egy héten át tartó ünnepségsorozat öt évente csak egyszer kerül megrendezésre, és több, mint 330…..
Egy héten keresztül tartó fotós versenyt rendeznek a Kanári-szigeteken, Tenerife szigetén! A verseny fő célja, hogy felhívja a figyelmet a sziget egyedi szépségére! A versenyzők által készített képek segítségével szeretnék megmutatni, hogy a Kanári-szigetek nemcsak a felszín…..
A híres Moszkva Balett első ízben lép fel a Kanári-szigetek -en, Tenerife szigetén, Santa Cruz de Tenerife városában a világhírű Hattyúk Tava előadásával.Előadások kezdete: július 24. 21 óra, július 25. 20 óraA darab az eredeti rendezés szerint kerül színpadra. Jegyek…..
Amikor a Kanári-szigetekről beszélünk, akkor többnyire Tenerife vagy Gran Canaria ugrik be mindenkinek, pedig nem szabad megfeledkezni a szigetcsoportot alkotó kisebb szigetekről sem! Akár Tenerife, akár Gran Canaria nyaralásunk úticélja, egy egy napos kirándulásra mindenképp megéri…..
A Kanári-szigetekről  általában az örök tavasz, állandó napsütés, gyönyörű strandok és az édes semmittevés jutnak eszünkbe. Azonban az Atlanti-óceánban fekvő szigetek kiváló adottságaiknak köszönhetően a strandokon való heverészésnél sokkal több lehetőséget…..
Kanári-Szigetek Tenerife utazás 2010.05.31 14:59:00
Ki ne szeretne elmenni Tenerifére?! Itt egy hihetetlenül jó lehetőség:8nap/7 éjszaka szállás INGYEN! Én már voltam, te se hagyd ki! :)Több infóért klikk ide:  tenerife utazás ..