Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pie

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem semmi breakelést fogok bemutatni. A Margit híd alatti srácok csak leshetnek... Akitta egy "Oblivion" csontvázat, ZomBeez meg az Assasins Creedből küldött egy jelenetet Új videó állása: Tegnap reggel óta taknyos vagyok, úgyhogy orrhangon nem fogok mikrofonba…..
Pie 2008.05.08 09:19:33
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.03.16 12:32:00
Na, megint elszaporodtak a "Mikor jön új videóóóó?" kommentárok. Így jöjjön egy kis állásfoglalás: Már felvettem a jeleneteket, a kis saját monológot is. Csak még nincs összevágva, "szinkronizálva". Nem nagyon volt rá eddig időm,türelmem. Valamint a játék…..
Pie 2008.03.16 12:52:37
Mint kiderült, a kmk.blog.hu oldal is foglalkozott nemrég az Aztec Challenge-el. Idézet:Hú mennyire utáltam ezt a játékot C64-en! Az istennek nem bírtam átjutni az első pályán, ahol vidám aztékok úgy próbálják eldönteni, ki legyen a vezérük, hogy lándzsákat dobálnak…..
badsector nevű kommentelő nem semmi dolgot küldött nekem e-mailen! Egy régi 576 Kbyte (2002 10.szám) cikket kaptam beszkennelve!Nagy köszönet érte! A cikkben látható internetcímet ne keressétek meg, nincs értelme ;)Még a cikk írója is követeli a folytatást! Azért látványra…..
Pie 2007.12.21 16:25:22
Mulder ügynököt érdekelné... Köszönet Carpenternek Új videóból pár perc már összerakva..
Pie 2007.12.16 17:06:30
Ez a szenzációs blog egy új szolgáltatással bővült! Nincs ötleted mit adhatnál ellenségednek barátodnak? Itt van 3 igazi csemege azoknak, akik figyelemmel követték blogomat Aki tökéletesíteni szeretné a halálos aquafittnesz öklét, ez a könyv neki való!…..
Monnyon le. Monnyon le. Egy szörny vagyok. Egy kapitalista disznó, fúúúújjj. Mi történt? Csütörtök óta kapok kedves kis kommenteket, e-maileket minden felől. Nem kutattam utána különösebben, de volt aki gyűjtött nekem párat, és elküldte e-mailen. Jöjjön egy kis válogatás…..
Rossz PC játékok sorozat Jön... 2007.11.07 18:05:00
Tudom, nagy volt a szünet az utóbbi napokban, de annyit elmondok nektek, hogy nem voltam tétlen. SŐT.Egy olyan bestiát fogok "rátok uszítani", hogy ez után senki nem fog már Big Rigs-el jönni...Eszméletlenül munkaigényes volt, olyan hosszú mint 2 videóm, tényleg nem akarom…..
A Cenega igazi klasszikusa MORTYR Háttérinfók a videóhoz, játékhoz Soundtrack: Serge Gainsbourg -- Je t'aime ... moi non plusMár csak alig több mint 200 aláírás kell a 3000-hez. Aki még nem írta alá, tegye meg :)Mesterlövész 2 petíció..
Eddigi legrémesebb EVM játék a "Wanted Guns" volt, de itt az új első helyezett. Megvenni ezt a játékot olyan, mintha kinyitnád a tárcád, kiveszel belőle színes papírpénzeket és bedobod a turmixba... Miután végignézted, olvasd el ezt: És most jöjjön az igazán…..
Pie 2007.09.19 19:23:51
Ugye emlékeztek még a fantasztikus "Rossz PC játékok sorozat" nyereményjátékára? Ha nem, nézzétek meg először ezt a videót. Szóval "thomas" volt a szerencsés nyertes, agybeteg Stella álarcos LIDL képe bejött az 5 fős zsűrinek. Volt olyan kedves, és csinált…..
Az eddigi talán legjobb játék, amit bemutattam a sorozatomban, de egy új kitűnő példa, hogy jó pár hihetetlenül hülye ötlet, illetve megoldás, mennyire tönkreteszi a játékélvezetet.Az egészet kb röhejes 3,5 óra alatt lejátszottam, ebből 1 legalább azzal telt, amit majd…..
A sötét nagyúr masszív támadásba kezd, hogy ellepje bolygónkat a határtalan szenvedéssel!Mindezt a Campona hülye boltjában kezdi, Legato nevű apokaliptikus harcosunk viszont leleplezte tervét, és fel vagyunk készülve!Már hívom is Dick Assmant, ő az utolsó esélyünk!..