Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Republikánus

4 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Republikánus.hu Neokon fordulat? 2010.07.05 00:16:00
Orbán 29 pontos intézkedéscsomagját valamilyen oknál fogva ezzel a titulussal látták el. Lelkes kommentárok vizionálják a Fidesz visszatalálását eredeti gyökereihez, amelynek alapja a liberalizmus, azaz pontosan ugyanaz, mint a neokon társadalom felfogásé. Mert ugye a neokon…..
Azt mondják, az volt a békés átmenet ára, hogy háborítatlanságot kaptak ezek az emberek. Biszku példája is jól mutatja: ők tényleg semmit sem bántak meg. (Fotó: MTI/Kovács Attila) Egy kicsit nehezen veszi be az ember gyomra, ha két héten belül kétszer kerül elő olyan ügy,…..
Az idei választás előtt-után, sokan feltették a kérdést, mire lehet elég a kétharmados többség. Kicsit a kormánypárton belül is túllihegték a kérdést, ezért hamar kiderült számukra, hol is van a kétharmad határa. A Kósa affér, a szlovák retorziós törvények, majd az MKP…..
Republikánus.hu Nemzetieskedés? 2010.06.06 10:18:00
Néztem a trianoni emlékülés idején szegény Szilit, amint egyedül ül a Parlament szociknak fenntartott részén, és belegondoltam, milyen lehet a helyzete azon a párton belül, amelyik nem érti azt a szót, hogy nemzet. Nem értik, mert nem is érthetik. Ki lettek lúgozva. Megölték a…..
Republikánus.hu Kezdjük el! 2010.05.31 15:32:58
Thomas Hobbes szerint a természeti állapot, „mindenki harca, mindenki ellen”, amely elfogadhatatlan körülményeket teremt. Az emberiség felemelkedése az első államok kialakulásával kezdődött, és az állam elsődleges funkciója azóta sem változott. Rendet kell tartania,…..