Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Napóleon elvtárs

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Legfeljebb szavakban Számos olyan ok van, amiért a kormányzatunk megszállott támogatóit nem tudnám kereszténynek nevezni. Szavakban ugyan kereszténynek mondják magukat, sőt mi több a keresztény Európa élharcosainak, a tetteik mégis alapvetően sértenek olyan értékeket, amelyek Jézus tanításainak…..
Múlt héten a Magyar Hírlap írta meg, hogy információk szerint korkedvezményes nyugdíjazását kérelmezte Dávid Ibolya (56 éves), az MDF volt elnöke, Horn Gábor (54) korábbi SZDSZ-es államtitkár és párttársa, Magyar Bálint (57) egykori oktatási miniszter. Horn ezt tagadta, de…..
Napóleon elvtárs 2010.09.22 13:27:58
@Marcellusca: Néhány populista szokott mosolyogva nemet ütni, annak biztos tudatában, hogy a többiek úgyis megszavazzák. A megélhetési politika, nem ismer ideológiai határokat.
Napóleon elvtárs 2010.09.22 13:51:12
@Gunther: Ezzel azért vigyázz! Nem tudhatod , hogy ha Szanyi kapitány akkora hatalmat kapna mint Gyurcsány akkor mit müvelne. Az egész magyar lakosságot a Népszava előfizetésére kötelezné.
w Játszani is engedd! 2010.09.08 06:30:00
Végül, lassan, lomhán megérkezett a vasseprű a köztévébe, kisöpörni onnan a reakciót, a nemzeti együttműködés ellenségeit. Sajnos – és ez itt egy országos jelentőségű sajnos – továbbra is az a jelszó, hogy aki nincs velünk, az van ellenünk. Kevés olyan tévés…..
  Összegyűlt a szükséges mennyiségű ajánlószelvénye, így MSZP-s színekben képviselőjelöltnek indul Tökölön Terry Black – törte meg az unalmas kampányhíreket a közlemény hétfőn. És még csak nem is magától a ténytől lesz az ember hót ideg félperc alatt, hanem…..
2010-ben egy törvényesen a parlamentbe jutott párt - amely tegyük hozzá Magyarország harmadik legnagyobb politikai ereje -, na, ők sajtótájékoztatót tartottak, ahol a párt EP-képviselője azt az ötletet vetette fel, hogy hozzanak létre közrendvédelmi telepeket. Ez egy olyan kettős…..
Napóleon elvtárs 2010.09.02 13:23:01
@Egregor: Zöldség az lenne bőven, a gazdák adakoznának, legalább nem az Auchan elé kellene dobálni
Napóleon elvtárs 2010.09.02 13:42:27
@Egregor: Ha ezek a "politikusok" és "jogvédők" az elmúlt 20 évben csak feleannyi energiát fektettek volna a cigánykérdés érdemi kezelésébe ,mint amennyit a Jobbik, a Gárda, vagy a Kuruc.info ellehetetlenítésére fordítottak,( a zsebek tömését már meg sem említem) talán soha nem is lett volna szükség ezekre a szervezetekre.
Borsodban kampányolva nem lehet mellényúlni egy jóízű cigányozással. Százból százszor üzembiztosan hozza a hangoskodást, a bátrak vállon veregetését. Nem csoda. Aki Miskolcon egyszer is életében utazott a tizenhatos buszon a bányáig, a hatoson a kolóniáig, aki egyszer…..
Daily Shark magazin Vesztes oldalon 2010.08.28 16:39:00
Nem vagyok se katona, se politikus, se olyan, aki ért a biztonságpolitika "magasabb szempontjaihoz". Ez egy laikus véleménye.Az USA vesztett Afganisztánban. Talán még nem tudja, talán még nem hajlandó elismerni és megpróbál méltósága roncsaival valami elfogadható indokkal…..
Napóleon elvtárs 2010.08.29 11:21:10
@Surko: Azért a "bánya" dolgot nem lehet figyelmen kívül hagyni szerintem. Ahol a "koncessziókat" olcsón meg lehetett szerezni ott már meg is szerezték. A Tálib vezetés, és Szaddam is túlságosan önjáró, és kiszámíthatatlan lett.
Szemtanú ismerősömtől azt a hírt kaptam, hogy ma délután a IX. kerületi Napfény utcai SPAR előtt összeverekedett a Jobbik és a Gegesy Ferenc polgármesterségéért kampányoló Ferencvárosi Lokálpatrióta Egyesület szórólapozó aktivistája. Állítólag a Lokálpatrióta…..
Keltik a zavart a tudjukkik. Franc a pofájukba! Januári elavult ügyeket előszedni augusztusban több, mint gusztustalan. A fülkeforradalmi idők még nem is léteztek, nem esküdött fel senki a NENYI-re. Vagyis a kétharmados vágyott vízió előtti idők nem is voltak. Ha mégis,…..
Napóleon elvtárs 2010.08.27 18:54:32
@totálandi: Már régen megtette. Most már ellehetleníteni próbálják. Az első kisérletek már meg is voltak. Bloggerigazolvány. A következő valami regisztrációs díj lesz, a legnagyobb demokráciaexportőrnél már lebegtetik. Az indok persze a gazdaság fehérítése lesz, mert ugye a bloggerek eltitkolt reklámbevételei romba döntik a gazdaságot.
Ilyen az, amikor Szanyi Tibor az etikáról tárgyal:Ez a kép egyszerűen gyönyörű... Azt, hogy ekkora érdektelenségbe fullad Szanyi Tibor etikai kódexxel kapcsolatos kezdeményezése, jó magam sem gondoltam (bár az is lehet, hogy túlságosan nagy tárgyalóba mentek, nyehehehe).Egyedül…..
 Tényleg jópofa, aranyos, fricskája pártjainknak és görbe tükre a magyar politikának, de ha a T. választónak kettővel több agysejtje lenne, mint általában egy csirkének, akkor észrevehetné az utóbbi húsz év legnagyobb politikai megállapítását, amit a Kétfarok…..
Napóleon elvtárs 2010.08.27 03:03:29
Néhány apróság, amit a német liberális párt képes volt az elmúlt évtizedekben megcsinálni, míg a magyar nem. Egyben tanulság az SZDSZ romjainak eltakarítása után majd egyszer valamikor talán újra pártba szerveződő magyar liberálisoknak, mire illene odafigyelni legközelebb.-…..
Napóleon elvtárs 2010.08.27 02:13:38
i
Ami nem létezik a hétvégi kistelken, a lakótelepen, a saját kis környezetében, az a magyar ember számára sehol sem létezhet. Nem tűri a különbözőségeket. Mindenkinek megvan a maga házi gyártású elképzelése a normalitásról. A férfinek ilyennek, a nőnek olyannak kell lenni. A…..
Napóleon elvtárs 2010.08.27 01:51:49
i