Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ferri.HU

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hiába lehet már naponta fizetni a feltöltőkártyás mobilnetért, Nikolettnek ez sem jó. Minthogy szerinte a 690 forintos napijegyet csak 2000 forinttal lehet minimum feltölteni. Pedig nem. Úgy gondolom, hogy a Vodafeone-tól laptopomhoz vásárolt mobilinternet (netjegy) és…..
Ferri.HU 2013.01.15 21:45:20
Nem tudom, de szerintem sem lehet feltölteni 2000Ft-nál nagyobb összeget a honlapon:
www.vodafone.hu/egyenlegfeltoltes

Ezt csak abból gondolom, hogy a TESCO-nál is van hasonló lehetőség, de az sem enged 2000FT-nál kevesebbet tölteni:
www.tescomobile.hu/online_egyenlegfeltoltes

Érdekesség, a TESCO előfizetéshez nem lehet offline az az kifizetem a pénztárnál és később feltöltöm, vagy ajándékba adom a feltöltést valakinek feltöltést csinálni... :)
Ferri.HU 2013.01.15 21:48:17
@Ferri.HU:

2000Ft-nál nagyobb helyesen 2000FT-nál kisebb
Vik nem gyanította, hogy 15Mb/s-es internetét nem érdemes IPTV-re cserélnie, úgyhogy 2 év hűséggel megrendelte decemberben a T-Home-től. Miután negyedszerre sem sikerült beszerelni, felmondta a szerződést azzal a kéréssel, hogy állítsák vissza eredeti előfizetését.…..
Ferri.HU 2013.01.09 19:31:23
@uraaam:

LOL
Gyerekeket keres új tévéshow-jába a Tv2: a csatorna a Voice kiskorúakat felvonultató változatát szeretné elindítani 2013-ban, írja az Origo. A szereplőválogatást népszerűsítő szpot már látható a tévében, de a Tv2-től senki sem akart bővebben nyilatkozni. Az Origo szerint ha…..
Subba Szunya: Kicsi focisztár 2012.11.16 20:49:01
Előre mondom, hogy szét lesztek baszva ha Szunyáról rosszat írtok! Autótún, giga (de úgy giga, nem a számítós) mutáló kölyökhang, szétrúgott, kopott fű, meg minden. Annyira jó! ..
Nem tudjuk, mi lehet az oka, de az azért elég érdekes, hogy egy nagy múltú, korrekt koncertszervező cég egy világsztár budapesti koncertjének elmaradását a Facebookon jelenti be. A sajtólistán még nem küldték ki vasárnap este fél tízig az infót, és a hivatalos honlapjukon is…..
Azt mondta, hogy 18 évesen ne foglalkozzak a szexuális élettel.Annyira stresszes lettem, hogy el is sírtam magam. Tisztelt Praxis blog!   Nemrég találtam rá az önök oldalára és nagyon örülök neki, hogy itt elmondhatom a velem történteket. Azt szeretném ha a nevem nem kerülne…..
Ferri.HU 2012.10.05 17:34:43
Egy nőgyógyásznak talán megengedhető, hogy lelkiismereti okokra való hivatkozással ne végezzen pl. terhességmegszakítást. De ilyen esetben amikor az ember egy állami intézményhez fordul akkor kutya kötelességük biztosítani olyan orvost ahova ilyesmi problémával fordulhat... Természetesen a másik orvosnak is el kell mondani milyen alternatív lehetőségek vannak pl. örökbe adás és milyen egészségügyi kockázatai vannak de mindezeket emberségesen.

A fogamzásgátlás az már egy kicsit más téma... Szerintem az orvosnak itt is lehetnek erkölcsi , és "hitéleti" véleménye, meggyőződése. DE szerintem ez kicsit háttérbe kellene ilyenkor szorítani. Természetesen elmondhatja, SŐT el is kell mondania, hogy bizonyos módszereknek milyen nem kívánt hatásai, lehetnek, vannak, milyen alternatívák, lehetőségek vannak, sőt egy vizsgálat után személyre szólóan kellene mind ezekről beszélni, tájékoztatni, de semmiképpen nem kioktató, számonkérő stílusban. Szerintem egy igazi hívő nem tehet ilyet, nem bánthat meg egy más véleményen lévő embert.

Ilyen esetben, ha egy orvos nem vállalja elvi okokból, hogy fogamzásgátló tablettát írjon fel, megfelelő vizsgálat és tájékoztatás után akkor az ki kellene írni az ajtóra
a rendelési idő mellé és biztosítani kellene egy másik orvost aki elvégzi helyette azt a "munkát" is.

És még egy nagyon fontos dolog. A magyar törvények szerint a 18 évet betöltött személy az már nagykorú. Vagyis választhat, választható, más a büntethetősége, ihat, dohányozhat, szerencsejátékot játszhat, házasodhat és minden joga és kötelezettsége megvan mint más felnőtt magyar állampolgárnak. Ez a törvény!

Az más kérdés, hogy van aki a "felnőttségre" már mondjuk 17 évesem érett van aki meg még 22 évesen sem. De a törvény ez!

És ha a törvény alapján fel lehet írni fogamzásgátló tablettát akkor az orvosnak kérésre
meg kell vizsgálni az illetőt, elmondani, ha orvosi okai vannak annak, hogy nem írhatja fel, tájékoztatni a mellékhatásokról és a kockázatokról. Valamint elmondani milyen más lehetőségek vannak a nem kívánt terhesség megelőzésére. A döntést pedig az őt felkeresőre bízni ezek után.

Szerintem
Gerta Rauss bolygó Így kéne 2012.08.01 21:43:14
Kééééész! Szerelmes vagyok!! ..
Ferri.HU 2012.08.01 23:17:45
@andrismania: Úgy emlékszem a TV2 Napló c. műsorban szokott néha riportokat készíteni és nem sport témákban...
Ferri.HU 2012.08.01 23:23:49
@Ferri.HU:
Utána néztem, jól emlékeztem:
www.facebook.com/tv2naplo/info
 A szürke ötven árnyalata a Wikipédia szerint harmincegymillió példányban kelt el harminchét országban a tavaly júniusi megjelenés óta. E. L. James bestsellerének magyar kiadását az Ulpius-ház jegyezte, fordítónak Tótisz Andrást kérték fel. Tótisz Andrást, vagy talán egy…..
Ferri.HU 2012.07.26 18:10:24
Akkor a Google fordító nem is annyira rossz...? :)

translate.google.hu/?sugexp=chrome,mod%3D2&q=%E2%80%9EHe+presses+a+button,+and+the+Kings+of+Leon+start+singing.+Hmm%E2%80%A6+this+I+know.+Sex+on+Fire.+How+appropriate.%E2%80%9D&um=1&ie=UTF-8&hl=hu&sa=N&tab=wT

„He presses a button, and the Kings of Leon start singing. Hmm… this I know. Sex on Fire. How appropriate.”

"Ő megnyom egy gombot, és a Kings of Leon elkezd énekelni. Hmm ... ezt tudom. Sex on Fire. Mennyire helyénvaló. "
Milyen jó lenne, ha úgy ránézésre meg lehetne állapítani valakiről, hogy hátsó szándékkal közeledik a gyerekekhez. Akkor egyszerűen csak ki lehetne herélni, mielőtt bármit is árthatna a kicsiknek. De a legtöbb alkalommal egy pedofil pont úgy néz ki és úgy is viselkedik, mint…..
Ferri.HU 2012.07.06 14:45:33
@Rézfánfütyülő fűzangyal:

" Borzalmas ez az állandó félelem és bizalmatlanságkeltés! Paranoia!!! "

Pedig az egész élet arról szól, hogy észrevegyük ki akar nekünk ártani és ki az akiben tényleg bízhatunk.... :(

Nem kell paranoiásnak lenni, de nem árt egy egészséges kételkedés, józanság...

Állás, társ, befektetés, utazás, internetes vásárlás, előlegfizetés....

Senkire nincs ráírva, hogy mire készül. Sőt az áldozatok többsége azt mondja el sem tudtam volna róla képzelni...

Szomorú, de ez van... :( És a legundorítóbb az amikor a gyengébbet, a kisebbet, az elesettebbet bántják!
Meglepő jelenséget tapasztal, aki rátéved a schmittpal.hu honlapra. A bukott köztársasági elnök neve alatt a jelenlegi Köztársasági Elnöki Hivatal hivatalos honlapjának egy része üzemel.Nem csak a jól megszokott kinézet, nem csak a fejléc jelzi, hogy Magyarország köztársasági…..
Ferri.HU 2012.06.07 00:47:57
@nabeul: A aderjanos.com/ működik, bár úgy látom azt valaki más lenyúlta...
Nemcsak a kerékpárosok, az autósok biztonságát is veszélyezteti a főváros XIV. kerületében egy ismeretlen, aki azzal szórakozik, hogy összezavarja az útjelzéseket. A kerékpárutakat is érintős esetekre egy felháborodott biciklis, magpet hívta fel a figyelmet. "Egy igazi…..
Krizsó Szilviát október eleje óta nem láthattuk a köztévén, akkor az Indexnek úgy nyilatkozott, a Ma Reggel átalakításáról nem jogosult nyilatkozni, "de Böröcz István, az MTVA vezérigazgatójának engedélyével annyit mondhatok, hogy egy olyan új műsor tervein dolgozom,…..
Ferri.HU 2012.05.09 02:52:22
Traubisoda! Mi más lehetne, mint a természet ajándéka?! És most ne csak a hidegben duzzadó mellbimbókra tessenek gondolni...ejnye! Bár nem tudom, hogy van-e ember, aki ha ránéz erre a plakátra, annak rögtön nem szúr szemet a póló dombor mintázata. Hiába, no, ebben a korban még az…..
A jelek szerint kedden szándékosan jogszabályt sértett két magyar politikus. Jelenleg ők látják el a házelnöki és a köztársasági elnöki feladatokat. Az történt, hogy a parlamenti frakcióalakításért harcoló 10 képviselő (az MSZP-képviselőcsoportot fél éve elhagyó…..
A Class FM Morning Show című reggeli műsorának pénteki adásában Sebestyén Balázs éppen a légitársaságokkal és az ottani munkahelyi szabályokkal foglalkozott, a légi utaskísérőkre vonatkozókkal mármint, mi a teendő a részeg utassal, mi a megfelelő körömhossz és így…..
Subba Cirkusz! 2012.04.13 10:53:00
Jaj de sokat dolgozhatott a kreatív osztály!   köszi shitie..
Persze régen minden jobb volt. A Facebook is régen volt csak igazán jó, még a Timeline előtt, arról már nem is beszélve, amikor még Telnet-klienssel kellett belépni a Hollosi Information Exchange-be. Az MTV-n pedig amúgy is minden szar, az elmúlt években, vagy a kommunisták csináltak…..
Bende Adrienn a kifutók után a szezonnyitó futamtól fogva Schumiék mellől a képernyőn domborít.Vasárnaptól már nem Palik László, illetve a gyenge Palik-klón Czollner Gyula kommentálásában láthatjuk a Forma-1-es szezont, a száguldó cirkusz ugyanis visszatér a köztévére. Nem…..
Figyelem, ezen a linken található egy táblázat, amiből kiderül, hogy a különböző osztályokon/munkakörökben dolgozó alkalmazottak fizetése milyen mértékben változik idén.  ..
Ferri.HU 2012.02.25 01:49:44
Kirúgásoktól rettegnek az Operaházban

index.hu/kultur/2012/01/16/kirugasoktol_rettegnek_az_operahazban/

Idézet az index cikkéből:
"Az énekesek nem hisznek abban, hogy az ország és az Operaház gazdasági helyzetét néhány tucat művész kirúgásával meg lehet oldani"

Akkor ez azt jelenti ahol kicsi vagy nulla a százalék ott lesznek a kirúgások? És akkor a "maradéknak" abból lesz az emelés?

Érdekes, mindig a "mezei melósokon" sosem a főnökségen... :(
Míg a magyar bankok néhány hónap alatt ígérik, hogy visszautalják a fantomizálódott nemzeti légitársaság felé befagyott pénzeket, a pusztuló Nyugaton egy hét alatt sikerült ezt a műveletet végrehajtani:Miután otthon hatalmas felhajtást látok az elveszett Malév jegyek körül,…..
Ferri.HU 2012.02.17 01:12:49
@Rosszindulatú Vászka:

Én úgy tudom ezek utána ( miután kiosztották és elfogyasztották belőle az ételt / italt ) mentek a szemetesbe...

Akkor hol itt a lopás ?

Max. guberálás. Tudom manapság már azért is le lehet ültetni valakit...
Ferri.HU 2012.02.17 01:15:29
@fghjk:
Ahova a fel nem vett devizahiteled végtörlesztését nem jelentetted be!
Ellentétes hírek tartják izgalomban a magyar bulvársajtót, forr a víz Maunika körül. A Blikk online kiadása szerint Maunika nem vész el, csak átalakul, az RTL egykori nagyasszonya az ATV-re költözik, ráadásul a Mónika Show című beszélgetős műsorával együtt. A napilap a Havaria…..