Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szőrkefe

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Száz éves a mozgalom. Pár dolgot kiemelnénk az alább következő hírből: - 560 magyar fiatal multikulturális hangulatban - ügyességi és hagyománytisztelő feladatokkal, de szórakozva emlékezni - egyszerre ennyi magyar fiatal a rendszerváltás óta még nem volt külföldön - Makaó,…..
Ritka a nap, amikor az ember még a szerencsétlen zugsajtósokat is megsajnálja az ember. De az, akinek ezt az alábbi izét kellett megírnia arról, hogy ez a Danny Blue nevű izé jósolt valami izét, amiről nem világos, hogy mi az isten, annak nem lehet valami vidám élete.…..
Aki már járt akár a közelében is bármilyen gimnáziumnak vagy felsőoktatási intézménynek, az pontosan tudja, hogy az egyes szakterületek felé orientálódó fiatalokkal kapcsolatos sztereotípiák legnagyobb része igaz. A bölcsészkaron tényleg sok a tarisznyás, a jogászok…..
Néhány hete már felhívtuk a figyelmet arra a szomorú tényre, hogy Magyarországon a legszórakoztatóbb dolgok sajnos még mindig nem az interneten történnek. Valamint hogy a legnagyobb drámaíró nem az élet, hanem a Zsaru Magazin.Most B. Jolánt szeretnénk bemutatni. "Átharapta a…..
Nem akar valaki kaszkadőr lenni? Izgalmas, jól fizet, és viszonlag kevés a baleset. Ha le akarnád tenni a vizsgát, ezek a jogszabályi követelmények:"1. Gyalogos kaszkadőrMutasson megfelelő jártasságot a különböző küzdősportok (különös tekintettel cselgáncs, box,…..
szőrkefe 2007.07.20 19:10:19
Speedet majdnem levette 5 ezer forintra egy argentin mezes, mobiltelefonos fickó a buszon, aki azt állította, hogy ellenőr, és éppen rendőrt hív a következő megállóba. Gyanús, nagyon gyanús. Aki arra jár, tartsa nyitva a szemét, fényképezze le telefonnal, ha nagyon bátor, tegyen…..