Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vadaszilles

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az online marketing attól különleges, attól több, mint más marketing, mert minden mérhető. Ugye, ez ismerős? Persze, tudjuk, nem mérhető minden, mert... mert ugye honnan is tudja egy mérő eszköz, ki az egyedi látogató? Oké, majd a Google talán látni fogja, ha az ember megengedi…..
vadaszilles 2013.03.05 08:10:10
Egy olyan munkám volt nemrég, aminek kapcsán kereséseket kellett elemeznem. Ennek egyik eredménye volt, hogy feltűnt, mennyire népszerű lett az álláskeresés a többi kulcsszó "kárára": terület alapú keresésekben az emberek elsősorban állást keresnek. Vagyis nagyon kell a munka,…..
Bigyóblog Legófejek tárolónak 2011.07.25 14:26:00
Hatalmas sárga legófejeket a szobákba, melyeket tárolónak is lehet használni. És nem csak legót lehet belepakolni, hanem bármit. Két méretben kapható, 16x16x19,5, illetve 24x14x27,1 centiset. Innen. Via GeekAlerts..
Azért az ugye világos, hogy a minél jobb és kifinomultabb célzási technikák nem a felhasználóknak akarnak kedvezni?Megint olvastam egy helyen, hogy azért jó, ha minél pontosabban tudunk célozni, azért jó, ha pl. szóbeszéd marketing segítségével ismerősök ajánlásán keresztül…..
addict Szuper Lego reklámok 2011.01.13 11:20:00
Aki több-kevesebb rendszerességgel olvassa a blogot, az tudja, hogy a Lego az egyik gyengém, de most nemcsak ezért posztoltam rögtön két Legot hirdető kampányt is. Egész egyszerűen mindkettő olyan jó, hogy megéri róla beszélni, és talán épp attól érdekesek, hogy teljesen más…..
Eheti, és egyben idei utolsó hagyományos válogatásunk kapásból három új magyar klippel indít. Itt a frusztrált és rosszkedvű Vad Fruttik, a szokásához híven sokat ugráló Bëlga, Harcsa Veronika pedig saját magával találkozik a Bin-Jip videójában. A Fujiya & Miyagi…..
Sajnos túl sokszor történik meg, hogy elhatározom, legózni fogok, aztán valami közbejön, nem megy. Most vasárnap viszont minden együtt állt: idő, kedv, célok, gondoltam szétszedem a 6753 Highway Transport alapmodelljét, majd megépítem a csőrös vontatót. Bár külön…..
Nagy népszerűségül ellenére eddig nem sok végigjátszás termett a blogon Castle témakörben. Scorpicore egy komoly készletet mutat be. (Korábban említettem, hogy karácsonyra belevágok én is a váras tematikába. Nagyon várom már az első készletem, főleg, hogy napokban megnéztem a…..
Többször esett már szó a gyűjthető Lego minifig kollekcióról. Azt is elárultuk már, hogy vonalkód alapján rá lehet jönni, mi van a zacskóban. De mit tegyen az ember, ha nem tudja fejből a vonalkódokat, a kinyomtatott papírt meg otthon felejtette? A Meltingbricks által publikált…..