Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csabai vértyúk

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyik kedvenc filmünkből készülhet sorozat, ha a sors és a tévés fejesek is úgy akarják, mégpedig a Fargóból.. Az 1996-os filmből úgy tíz évvel ezelőtt már akartak tévés adaptációt készíteni, akkor a két rendező, Joel és Ethan Coen engedélye nélkül, de akkor nem lett…..
Valami szörnyű áporodott, állott, és poshadt szaga van mindennek, amit ez a kormány művel. Nem patinás ez az egész, hanem áporodottan múlt század eleji. Muzeális darab leszünk Európában.Azt, hogy ebben az országában komoly bajok vannak a pénzügyi kultúrával - pontosabban annak…..
Paul McCartney a most megjelenő Kisses on the Bottom című albumát úgy jellemezte, hogy ez az a lemez, amit még a Beatlesszel akart megcsinálni. Új szólólemezére McCartney 12 olyan feldolgozást tett, amit annak idején gyerekként hallgatott Liverpoolban, plusz két olyan saját…..
Mea culpa, egyszerűen nem volt időnk végignézni 50 perc Marcsát héten, ezért az egy nap csúszás a poszttal. S akkor: újabb modoros nyitány, szilveszteri muriban kifáradt, gumicsizmás jóembereket ébresztget Marcsi. Továbbra sem értjük, minek ezek a túljátszott jelenetek,…..
Zajlik a Nagy Évösszegző Listázás itt a Lángolón: szerdán közel húsz zenész, többek között Egyedi Péter (Óriás), Fehér Balázs (Carbonfools), Hó Márton, Kátai Tamás (Thy Catafalque), Minda Endre (Hangmás) Pándi Balázs és Varga Zsuzsa kedvenceit mutattuk be, tegnap pedig…..
csabai vértyúk 2011.12.31 17:51:31
@MacPhisto: Nem ők a bunkók :)
Ma este élete első arénakoncertjét adja a húszéves születésnapját ezzel az eseménnyel ünneplő Quimby. A zenekar a Lángoló Gitároknak adott interjújában kategorikusan kijelentette, hogy lószart lesznek arénazenekar, így egy rövidebb pihenőt követően valószínűleg újra a…..
csabai vértyúk 2011.11.13 22:12:27
@a.tamás: Köszi a linket! Jó kép, gondolom épp ezért lett borító :)
November 4-én pénteken, azaz holnap jelenik meg a Kiscsillag harmadik nagylemeze Néniket a bácsiknak! címmel, amit innen már elő lehetett rendelni egy ideje, aki pedig ezt ténylegesen meg is tette, az már ma kézbe veheti az albumot. Nekik valószínűleg nem lesz érdekes ez a poszt, bár…..
A kanadai Fucked Up konceptalbumához elkészült a második videó, ezúttal egy szerelmi háromszög bonyodalmairól, a Girls perverz autóbuziknak és céltalan merengésre vágyóknak készített klipet, a Chromeo meg egy rakás szép, fiatal nőt ejt teherbe a zenéjével, és mintha még…..
csabai vértyúk 2011.08.22 22:35:40
Kedvenc izlandi rendezőmtől, Baltasar Kormákurtól ad ma le a Duna TV egy izgalmas krimit. A 2005-ös Út a mennyországba (21:00) már a 101 Reykjavík után készült, de még a Vérvonal és a nemrégiben a magyar mozikban is bemutatott Fehér nászéjszaka előtt, szóval félúton a rendező…..
Ennél gyönyörűbb himnusz a világon nincs! Szöveget írta: Süveges András és Papp Attila ..
csabai vértyúk 2011.03.20 00:42:28
Ha valaki időnként megfeledkezne arról, hogy a magyar popipar javarészt szánalmas borzalmakat termel, annak a MAHASZ és az EJI által szervezett Fonogram - Magyar Zenei Díj minden évben garantáltan az eszébe juttatja. Megszokhatnánk már, mégis, amikor év elején nyilvánosságra…..
w Az irodalom visszavág 2010.12.09 08:15:00
Ha mostanában emberekkel találkozom, vagy akár csak felveszem a telefonomat, nem úszom meg, hogy el ne hangozzon: jaj, szegénykém, mi lesz most veled, hogy médiatörvény? A kérdés persze jogos. Magyarországon kialakult, és ma még éppen jelentős hadállásokkal bír az a fajta…..
csabai vértyúk 2010.12.09 17:16:51
Ma reggeli kerékpározásom során érdekes észrevételt tettem. A folyamatos testmozgásom, melynek elsődleges célja a Maraton lefutása, egyéb mást célt is nagyszerűen szolgál. Ínséges időkben, amikor a gazdasági világválság hullámai egészen az informatikai osztály emeletéig is…..
Szeretnék megnyugtatni minden kedves érdeklődőt, hogy aggodalomra semmi ok. Igaz hogy az elmúlt napok során tejesítettem 7 km-t futva (részletekben, csekken befizetve) valamint tegnap este Hannu szíves invitálásának eleget téve 3 km dombra fel dombról le homoktalicskázást. Ez utóbbi…..
B-oldal Machete: az igazi trailer 2010.05.26 07:40:00
Valóra vált az, ami eddig csak Robert Rodriguez és gegcsapatának fejében volt meg a Grindhouse idején. Nem sokára érkezik a Machete mozifilm, Danny Trejoval a főszerepben. Már az előzetesből számtalan epikus pillanat kisejlik, hiszen a filmben szerepel Robert de Niro, Steven Segal, vagy…..
BRÉKING: koncertklip készült el múlt héten a Quimbytől. Tegnap a Youtube-ra is felkerült, így végre megosztható.Azt kell mondjam, erre igény volt. De nem 5 perce. Ezt vártuk!Persze lehetett volna a Magam adomból olyan kultot építeni, mint az EDDA esetében a Körből, hogy csak…..
Mielőtt lelkes amatőr zöldpártiak a küszöbömhöz láncolnák magukat, midőn bottal fecskefészkeket leverő Zsoltot vizionálnak maguk elé, szeretném megnyugtatni az olvasóközönséget. Nem, nem a madárpiszok bőszített fel. Nem is a közelgő telet jósoltam meg, és az aggodalom…..