Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RIP mr Diesel

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Majdnem félúton van a Föld felé, miután kipöfögött a Holdra - Négyszázezernél kezdtem hinni benne. – mondja Decker Jóska, miközben megpaskolja a kopott, hámló géptetőt, - azóta már reggelente köszönök neki, egyelőre nem is gondolok arra, mi lesz majd, ha nem lesz.…..
Friss infókat kaptunk a Slovakiaringről a hétvégi pályanappal kapcsolatban. A hírek ráadásul - a szokásostól eltérően - jók. Először is olcsóbb lett a box-bérlet, 75 euró helyett már 60-ért ki lehet bérelni egy zárt helyet a gumiknak-felniknek-egyéb cuccoknak. Ha többen…..
RIP mr Diesel 2012.03.06 20:41:03
Bandi lesben áll A múltkori posztban nem tudtam megmondani, mennyit fogyaszt az új kisautó, aminek nem a hangulatkeltés volt az oka, hanem az, hogy egy hónap használat alatt nem fogyott ki a gázolaj. Most viszont van egészen pontos, bár hitelesnek nem mondható, de ahhoz mégis…..
RIP mr Diesel 2010.12.09 23:25:30
RIP mr Diesel 2010.12.09 23:27:26
@-Dr. Úr, elmehetek? -Nem, elmebeteg!: akarsz rola beszelni? :)
RIP mr Diesel 2010.12.10 00:44:53
@Szekszkazan: (en irtam amit idezel)

nem izles es nem fikazas kerdese,
MEGVETES es UTALAT, es szanalom az irant amit kepviselsz mert tudom miert vetted : sokat jarsz es ez igy olcso neked
nna. nincs ebben semmi uj, penzbol el az ember
de konnyebb a fejunket a homokba dugni

olyan peldat hozol (finomitas) aminek eredmenye erosen megkerdojelezheto vetits mar ra egy ipari meretu energiamerleget ket olyan termek eloallitasara aminek tenyezoi nem ismertek, szamolva azzal, hogy a koncentralt karosanyag kezelese mindig hatekonyabb mint egyedi szaros kocsik altal kiterjedt teruleten szetszort anyagoke? Atom-auto vs villanyauto? Vagod? Ugyanmar a vegen kihozod, hogy tisztitod a levegot. Latom politikus vagy.
nem baj, mostmar gyujtjuk a kormot es igy konnyebben eladhato az auto mert nem kokszos a zsebkendo a kipuff moge tartva
hollala, megoldottuk!!! dogoljetek genyak de elotte venni venni venni

de tudod mit? igazad van.
csak nem tudom a Holdon elsz? uj(?) dizel nem budos... bruhaha egyszeruen ilyen nincs.
A megdobbento, hogy nem ered fel epp esszel, hogy Te is ugyanazt a szart szivod mint en!!! Nem (csak) az a bajom hogy budos (mentem mar gazos zsiguli mogott -koszonom...) hanem, hogy KAROS, nagyon.

Aldas, bekesseg! - elteszem magam.
Belsőség Barkó, sár, illegál 2010.12.06 19:58:00
Tóth Zoli küldte be belső levlistánkra az alábbi filmet valamikor szombaton, éjfél előtt. Megnéztük, megsirattuk, csorgott a nyálunk, hiszen olyan dologról szól, amit mindannyian nagyon szeretünk: a raliról. Méghozzá a régi idők ralijáról. Pontosabban az 1972-es RAC raliról,…..