Regisztráció Blogot indítok
Adatok
h4ns

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Kattintsatok a képre, faszikáim. A szöveges beharangozóhoz pedig a továbbra, ott ni.) Egy kép néha többet mond minden szónál ugyebár, de egyébként is miféle szavak lehetnének helyénvalóak, ugyanakkor minden elcsépeltségtől mentesek most? Mindössze 4 évente van lehetőségünk…..
h4ns 2010.07.11 23:16:17
Bekövetkezett. Bár mondjuk engem egyáltalán nem lepett meg, hogy Hollandia világbajnoki döntőt fog játszani, hiszen már a tavalyi vb-sorsoláskor is meg voltam győződve erről, és ezt azóta is rengetegszer hangoztattam, hogy döntős lesz a narancsmezes válogatott. Nagyon kevesen…..
Hazatértünk - mi is, és a csapat is. Lassan pedig a VB-nek is vége, a blog egyre jobban kihal majd - néha friss híreket szolgáltatunk nektek, de tulajdonképpen most nyáron amúgy sem történik semmi a világ labdarúgásában. Hamarosan tehát képletesen bezárjuk a kapukat, legalábbis…..
Elkezdődött a második félidő. Az elsőben 48-52% volt a labdabirtoklás a brazilok javára. A kapuralövések számában 2-3, kapu mellé pedig 1-4 arányban vezet Brazília. Brazília egy fáról kapta a nevét.A japán bíró remekül vett észre egy kamuesést, amit sárgával…..
A németek a modernkori futball egyik legkomolyabb vb-teljesítményt mutatták be tegnap, és éppen igaz, hogy a kontrajátékuk emeli őket a Dél-Afrikában látott válogatottak fölé, de azt is látni kell, hogy mind az angolok, mind az argentinok ellen már az első perctől kezdve…..
Paraguay Merjünk nagyok lenni! 2010.07.03 08:00:00
A papírforma nem Paraguay mellett szól. És??? Új-Zélandot, vagy Szlovákiát érdekelte ez? Vagy éppen minket az olaszok elleni nyitómeccsen? Nem! És most feltartott kezekkel kéne kimenni a pályára? Nem! Van-e esély egy újabb csodára? IGEN! Először is tisztázni kell, hogy EZ a…..
Drámai végjáték, egy összeomlott Asamoah Gyan és három kihagyott 11-essel búcsúzott pénteken a vébétől a ghánai válogatott. Történelmet nem sikerült írni, pedig ez első 30 percet leszámítva, ha nem is mindig fölényben, de magabiztosan játszott a csapat, öröm volt nézni.Az…..
Egyszerre köszöntötték Dél-Afrikából és a Szabadság térről a foci vb közönségét az MTV kommentátorai. Gundi, Viktor és Ricsi videóüzent, a Somosok pedig egy időzónában, de 9000 kilométerre tőlük találkoztak a nézőkkel és a portugál-spanyol meccsel. ..
h4ns 2010.06.30 17:17:32
Paraguay TÖRTÉNELMET ÍRTUNK 2010.06.29 19:26:00
Igen, bűn rossz meccsen, rossz játékkal, de benne vagyunk a legjobb nyolc között.Folytassátok, srácok!(remélhetőleg sokkal, de sokkal jobb játékkal - közepes csapatok ellen ennyi van bennünk...)..
Túl vagyunk három meccsen, de legalábbis a csoport küzdelmeit már túléltük, elérkezett hát az idő az értékelésre. Igazi erőpróbára eddig maximum Olaszország állította a fiúkat, de ők később bebizonyították: nem túl acélosak. Ergo Japán még nem láthatta, mit tud …..
Nou San Trafford Bradley, a jenki 2010.06.24 12:00:00
Bob Bradley sosem volt nagy soccerjátékos. Mindössze egyetemi foci jutott neki, és miután végzett, rögtön az edzősködésnek szentelte életét. Persze az sem mindegy, hol diplomázott, Bradley ugyanis a Princetonra járt, amelyről túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a világ legjobb…..
Paraguay Továbbjutottunk! 2010.06.24 17:55:00
Paraguay csoportelsőként, 5 ponttal a legjobb 16-ban! A meccsről és a továbbjutásról értékelés később. Addig is ünnepeljünk!..
Arriva Rojos! Idegtépő győzelem 2010.06.21 19:24:00
Chile nem játszott igazán jól, és klasszikus értelemben véve nem volt ez jó meccs, sokkal inkább idegtépő. Mindez azonban teljesen lényegtelen volt, mert amikor lefújták a meccset, olyan feszültség szabadult fel minden Chile-szurkolóban, mintha egy szakadékból sikerült volna…..
Az AllAfrica beszámolója szerint a csapat három legtapasztaltabb játékos, Eto'o, Geremi és Rigobert Song a kameruni sportminiszter társaságában kereste fel az edzőt és közösen próbálták meggyőzni, hogy változtasson a láthatóan nem működő felálláson. Eto'o mindenképp…..
Bocs a címbeli szójátékért, de ez van: a mutatott játék alapján kijelenthető, hogy Anglia válogatottjának annyi keresnivalója van a világbajnokságon, mint kereszténydemokrata képviselőnek a melegfelvonuláson. Elképzelés és akarat nélküli játékot nyújtott a csapat ma este,…..
A tegnapi erkölcsi győzelem után sem változtak csapatunk céljai: irány a legjobb 16! Több mint 54 ezer ember látta tegnap a helyszínen, a tv előtt pedig sok-sok millió, milyen tisztességesen és tisztán játszanak fiaink, ez önmagában siker. Hun mester azonban előre tekint: "Meg…..
Paraguay Az első forduló után 2010.06.16 20:17:00
Véget ért a csoportkör első fordulója. Paraguaynak a csoportjából továbbjutva senkitől sincs félnivalója, habár egy esetleges csoportmásodik hely azt eredményezné, hogy az a Hollandia várhat a csapatra, amelyik talán a legmeggyőzőbb játékot produkálta Németország mellett.…..
Paraguay Akikre érdemes figyelni! 2010.06.14 00:28:00
Ma este elindul Paraguay VB szereplése is, amitől mi - és páran az országban - sokat várunk. Ha nem is VB címet, mint azt korábban megírtuk, de azért a továbbjutást egyértelműen, sőt, reménykedünk egy történelmi sikerben, ami a 8 közé jutást jelentené. Annyira nem…..
- Öcsém, hagyjál már ezzel a Paraguay-jal.- Miért?- Nem fognak nyerni meccset sem. Esélytelenek. Nullák.- Azért a csoportból simán tovább mennek!- Mi? Hogy? Kikkel vannak együtt?- Olaszország, Új-Zéland és Szlovákia.- Új-Zélandon van foci? Szivatsz!- Pedig van. Meg is verjük…..
Magyarország futballválogatottja tökéletes edzőpartner volt a vb-főpróbát tartó Hollandia számára, hiába vezetett Erwin Koeman csapata a hatodik percben Dzsudzsák Balázs révén, a második félidőben összeomlott, és végül brutális, 6-1-es vereséget szenvedett. A győzelem…..
Volt egyszer egy csodavédelem, melyet a világ akármelyik válogatottja elfogadott volna (kapussal együtt): Arce, C. Ayala, Gamarra, Sarabia. Tudja mindenki fejből, kötelező tananyag volt 1998-ban. 61, 85, 110, 47, ennyi meccset játszottak a válogatottban. Ezzel szemben a mostani várható…..