Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pox

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Van egy Lufti a hálószobában 2006.12.10 00:08:00
Hétvégékre homályzónát ígértem, fringe theory-kat, marginális hiedelmeket. Mielőtt a szcientológusokat tűznénk nyársra, teszek egy kört ufótémában. A mítoszt magát nem ismertetem, eléggé közismertek az elemei Roswelltől az amerikai kormányba beépült idegeneken át a Gaiát…..
w Jóóó reggelt Vatikán! 2006.11.24 06:00:00
Tán mégse akkora katasztrófa ez a Benő 16, mint amilyennek tűnt a megválasztásakor. Az ókonzervatív Ratzingerből óvatosan kísérletező pápa lett. Például most már még az is szóba jött, hogy ha egy házaspár egyik fele AIDS-es, akkor ugyan használhassanak kotont az…..
A radarvita már a Zengő-fázisban is jól jellemezte Magyarországot, az uraktól levetett, Nyugatról a kesztyűtartóban használtan behozott elveinket. Ne legyenek illúzióink, a magukat bazsarózsához láncoló aktivisták semmivel se távlatosabb gondolkodók, mint akik a Kossuth téren…..
w No future - Húsz év múlva 2006.11.12 05:22:00
Ez a felirat, hogy No Future, a kerületi könyvtár előtt volt felírva neoluxszal, 8-10 évesen figyeltem fel rá, és fejtettem meg az angolszótár segítségével. Az már akkor se tetszett, hogy holmi rossz gyerekek lóbetűkkel összefirkálják a falat. "Hát ez hülye, micsoda…..
Régóta hiányzik már a könyvespolcomról az a fekete-fehér Sid Vicious-kép, amin a gitárjával a néző szeme közé lő. Ebben a képben van kraft és báj, ahogy a könyvben is, mert tök jó kis kemény, vastag, fekete cucc, kész ajándéktárgy. Nyilván az is, angolul…..
comment:com Kevesebb szünetjelet! 2006.09.13 06:30:00
Van az a mottó a Nők Lapjában, amitől mindig idegbajt kaptam, hogy „Tanuljunk meg vágyakozni az után, ami a miénk.” Urbán Pali bácsi a múltból előrekiabálva megtanított vágyakozni az után, ami az enyém. Urbán Pali bácsi az Tükör magazin 1964. június 9-i számában…..
comment:com Mesesajt indul 2006.09.13 06:25:00
Magyarországon 1957 óta van televízió. Anettka, Győzike és Vágó István egy 49 éves szerves fejlődés eredményei. Mégis méltatlanul keveset foglalkozunk azokkal, akik Kádár-alattvalók millióit informálták, nevelték vagy szórakoztatták. A Comment:com Mesesajt sorozatában…..
comment:com Moslék a sitten 2006.08.24 09:30:00
Írtunk már róla mi is, sztárolták ezerrel, ez folyt a csapból is - itt a Szökés, a tavalyi évad egyik meglepetés-sorozata, az ártatlanul elítélt testvérét a sittről kimenekítő Michael Scofield története. Az RTL egy-két promója elég otrombán lelőtte az első rész végének…..