Regisztráció Blogot indítok
Adatok
magasvalag

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Futóblog Fartlek próbám 2012.07.11 16:54:00
Gyakran beszélgetek Zsuzsiékkal, illetve a Futóklub edzőivel, hogy mi lesz az edzésük? Lehet, hogy pont mindig olyan napot fogok ki, vagy az is lehet hogy Zsuzsiék csak az ún. "váltogatást" futják, de gyakorlatilag mindig váltogatnak. Akár a fedett pályán a csarnokban találkoztam…..
Mi az élet értelme? Miért szenvedjük végig azt a 60-70 évet? Van valami, amiért érdemes élni, létezni, szenvedni?A fenti kérdéseken gondolkoztam egész tegnap éjjel. Egyáltalán miért kell élni? Azért, hogy megtanuljuk életünk során, hogy másra nem számíthatunk saját magunkon…..
Most leírom az egyik kedvenc kínzási módszeremet, a júdásbölcsőt.Ez az eljárás a középkor első harmadában alakult ki, és mindvégig változatlan formában került alkalmazásra. Az áldozat végtagjait kötelek segítségével egy csigaszerű szerkezethez erősítették, majd a…..
magasvalag 2010.09.24 18:53:40
Karácsonyi ajándék 2009.12.21 14:17:00
 - Nézd meg légy szíves ki csenget! – szólt ki a fürdőszobából édesanyám. - Rendben. – szaladtam az ablakhoz és kikukkantottam. A kertkapuban egy ápolatlan idegen állt.- Ki az? – kíváncsiskodott anya.- Nem ismerem. Ápolatlan. Talán hajléktalan, és egy…..