Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FlyingKiwi

20 bejegyzést írt és 78 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A brit sorozatok remake-jenek hírére óvatos duhajként reagálok, mert égettem már meg magam velük (Coupling), és nem akarok nagyot csalódni a végeredményben. Jó, ott az Office, ami az első két évad után szépen saját lábára állt, és tökéletes kísérősorozata lett az…..
Klikkre nő. ..
FlyingKiwi 2011.02.23 09:58:03
@alibi6: Egyetértünk, de az azért nagyon subbás, ha ezt a társaságot egyben fikázza bárki is. Szó se róla, van a képen 8-10 bicskanyitogató arc.
FlyingKiwi 2011.02.23 10:07:38
@Placcs: Fasza, megbukott a Fábrys elméletem. Pedig olyan jól hangzott.
FlyingKiwi 2011.02.23 10:23:12
@AntiChrist™: nem akarom fényezni a fábryt, mert nagy egy szar amit csinál, de úgy emlékszem volt nála a Zsigmond Vilmos is. Megesküdni nem mernék rá, de nagyon rémlik. Nyomát egyelőre nem találom.
A ősszel jelent meg Hajléktaland címmel egy útikalauz, ami abban segít, mihez kezdjünk, ha hajléktalanok vagyunk Budapesten. A könyvről Dzsilla, a Budapest Kirakat bloggere írt ajánlót kifejezetten az Urbanistának. Köszönjük! Íme:A HajléktaLand című könyv (vagyis útikalauz)…..
Ugye felismeritek?..
FlyingKiwi 2011.02.03 15:12:59
hogyvolt VV4 - 4X41 2011.01.25 10:00:00
Utoljára jó tizenöt évvel ezelőtt, az SZTK várótermében, a székeken láttam ilyen anyagot, mint amit Lilu viselt tegnap kabátka gyanánt, ott arany kárpitos szegekkel próbálták esztétikussá tenni a látványt, a stúdióban mély dekoltázzsal, egyik helyen sem sikerült. A közös…..
Az elmúlt hét a Groupon felvásárlásáról szóló pletykáktól volt hangos, hétfőn pedig gyorsan elterjedt a hír, miszerint a Google több mint két milliárd dollárt csengetett ki a közösségi kedvezményeket kínáló szolgáltatásért. A hír egyelőre hamisnak bizonyult, habár a…..
FlyingKiwi 2010.11.30 15:52:41
@tucano: Ez nem egyetem kérdés. Mo-n a kockázati tőkét nagyon nehéz megtalálni egy-egy brilliáns ötlet mellé. Vannak egyébként ötletek, cégek, amelyek hasonló utat járnak be, de a piachoz kötődően sokkal kisebb volumenben és értékben. Mondjuk ilyen címlapra kerülő kaliber világszerte is kevés van.
Az amerikai Szerencsekerék és úgy egyébként a televíziós vetélkedők történetének legmázlistább játékosát úgy hívják, hogy Caitlin Burke. A hölgy a minap fogta magát, és egy 27 betűs, hét szóból álló feladványt egy betű ismeretében fejtett meg. Aztakurva. ..
FlyingKiwi 2010.11.09 18:02:19
@Ju$t an0th3R $taR^: Biztos fosott attól az 5% esélytől, hogy csődöt forgat. Vagy csak olyan egyszerű szegény, hogy ezt fel se fogta.
Subba LOL: Bocs Tommy! 2010.11.08 16:26:00
A rock örök és elpusztíthatatlan! (A lényeg az utolsó fél perc. Ha nem érted a címet: a The Who volt minden idők legnagyobb szinpadpusztítója -és Axl Rose egyik legnagyobb csalódása, mikor a közös turnén észrevette, hogy koncert előtt a technikusok minden gitár nyakát…..
"Amikor kiderült, hogy gyermeket várunk, eldöntöttem, az idén Kanadában maradok. Fontos, hogy amikor a kisbaba megérkezik, a szülők és a nagyszülők együtt legyenek. De ez nagyon nehéz döntés volt, mert szerettem volna visszatérni Magyarországra" – mondta blogunknak…..
"Egyelőre fogalmam sincs, hol folytatom pályafutásomat" – mondta blogunknak a válogatott kerettag csatár. Eric Johansson érkezésével egyértelművé vált, egy hokisnak távoznia kell a Fehérvár EBEL-keretéből. Csütörtökön derült fény a vezetés döntésére.…..
FlyingKiwi 2010.10.28 17:36:19
@szeszter: Sz.rban van a csapat, látszott már, hogy kell egy ponterős center (Palkó mellé) és egy új edző. Elsőre egyik sem tűnik rossz fogásnak, és talán még nem is késő. Kár lett volna húzni az időt. Szerintem. Fociért kár, de valakinek mennie kellett.
"A vasárnapi meccs után lógó fejjel és értetlenül álltunk az újabb vereség után – mondta blogunknak Ladányi Balázs, a Sapa Fehérvár AV19 csatára. – A bécsi kudarc ténye önmagában nem jelentene hatalmas problémát, de nyomasztott minket, hogy a meccs felénél…..
FlyingKiwi 2010.10.21 23:39:53
@brunzwik: Úgy, hogy emberből van. Épp ezért a neveltetése, szokásai, motivációja is befolyásolja a teljesítményét. Godó is elmondja, a magyar közeg nem nevelte rá a játékosokat a 100%-ra, ha nincs számonkérés, akkor csökken a teljesítmény.

Godónak riszpekt!
A tízéves Filmmúzeum szeptember 23-án indította el minden idők legjobb magyar filmjeit kiválasztó netes szavazását. Az első forduló – 18 ezer szavazattal - lezárult, már csak 50 film maradt versenyben. A Filmmúzeum saját oldalán és a Facebookon egy összesített listán…..
"Úgy érzem, fejben kell helyrejönnöm" – mondja Mihály Árpád, a Sapa Fehérvár AV19 csatára. A székely támadó az előző szezonban ontotta a gólokat, csak egy egységgel teljesített a meccs/pont átlag alatt az EBEL-ben, csapata legeredményesebbje volt. Az idén…..
Jégkorong Fehérvár-KAC 5-6 2010.10.08 22:38:31
Háromszor egyenlített a Sapa fehérvár AV19 a Klagenfurt ellen ma este, de a hosszabbításban a vendégek nyerték a mérkőzést. Előnyből Craig szerzett vezetést, majd a hetedik percben Mihály Árpádot is elvesztette a csapat, akit végleges kiállítással sújtottak a játékvezetők.…..
A 33 éves Juraj Durcóval erősítette keretét a Sapa Fehérvár AV19. A bekk Norvégiából érkezik. Durco három és fél éve az egyik norvég élcsapatban, a Sparta Sarpsborgban légióskodott, a támadásokat is hatékonyan segítette, félpontos mérkőzésenkénti átlagot teljesített. A…..
A tegnapi után ma ismét viharos mérkőzést játszott a Sapa Fehérvár AV19 és a HSC Csíkszereda. Haszonits játékvezető 22 kétperces kiállítás mellett két tízperces és egy húszperces fegyelmit is kiosztott. A kiállítások sora már az első percben elkezdődött, az első hat…..
Most, hogy Iniesta lövésének híre a legeldugottabb halászfalvakba is eljutott, lassan ülepedni kezd a futballáradat méteres hordaléka. Azon túl, hogy rendszeresen naplóztak, csodáltak, ekéztek, az NST szerzői megpróbálják egyenként szétbontani és összerakni a világbajnokságot.…..
FlyingKiwi 2010.07.20 11:00:10
@rizla: itt mozgóképen is visszanézhető az eset: www.youtube.com/watch?v=LavMrg8Z43Q
Szerintem nem egyértelmű a kommunikáció, de legalábbis félreérthető.
Bekövetkezett. Bár mondjuk engem egyáltalán nem lepett meg, hogy Hollandia világbajnoki döntőt fog játszani, hiszen már a tavalyi vb-sorsoláskor is meg voltam győződve erről, és ezt azóta is rengetegszer hangoztattam, hogy döntős lesz a narancsmezes válogatott. Nagyon kevesen…..
FlyingKiwi 2010.07.08 18:00:26
@csabax: Lehet, hogy megköveztek, de a brazilverés erősen a véletlen kategória volt. A vébén látott brazil válogatott egy jobb csapat, mint a holland. Ettől függetlenül az a meccs a brazilok hibájából jogosan hozott holland továbbjutást. Szóval szerintem erős túlzás azt mondani, hogy a világ két jelenlegi legjobb csapata játssza a döntőt, de mondjuk 2 a legjobb négyből. Sok sikert a döntőben.
FlyingKiwi 2010.07.08 19:13:38
@csabax:
A brazil meccs azért véletlen kategória, mert a brazil csapat két olyan potyával kapott ki, amit 20 meccsenként egyszer mutatnak be. Az, meg hogy Hollandia ráerőltette akaratát a selecaora erős túlzás, 45 perc után 3-0-nak kellett volna lennie, ha a citromsárgák egy kicsit odafigyelnek. Ahogy Juan levette a pályáról Robbent, az apa-fiú játékra hasonlított. De tényleg nem akarom a hollandok érdemeit csökkenteni, úh ne értsétek félre. Jogosan vagytok a döntőben.
A nyolcaddöntők után nem volt power ranking, mert lusta voltam munkahelyi elfoglaltság miatt, ezért most egy összevont, nyolcaddöntők-negyeddöntők meccseit feldolgozó lista készült, hogy naprakész legyen. Mint korábban is, az erősorrendet az előzetes várakozások+meccseken mutatott…..
FlyingKiwi 2010.07.05 14:53:19
@gamewolf: Hozzáértő? Sose mondtam ilyet. De azért kíváncsi vagyok melyik az a holland válogatott amelyik szerinted szarabb volt a mostaninál?
A Van Basten, Gullit, Rijkaard, Koeman korszak, vagy a Cocu, Bergkamp, de Boer, Kluivert, Seedorf féle. Ezek mind játszották a focit, nem ölték, és kevés kivétellel elfogadható arcok voltak, nem úgy, mint a Van Bommel-Robben-Van Persie vonal. Robben a jelenkor legönzőbb focistája, egy, azaz egy értékelhető mozdulattal, amit egyébként a brazil védelem egyszer sem evett meg, Van Persie meg csak azért a világ második legnagyképűbb focistája, mert Cé is létezik.
Az meg, hogy ezek IS bejutottak a négybe az nagy eredmény, de attól még tartom amit írtam.
FlyingKiwi 2010.07.05 15:16:11
@sanyikácska: Igen, tökéletes posztíró vagyok.
De ha nincs igazam a leírtakban, akkor végre valaki cáfolja már meg azt az állítást, amivel nem ért egyet. Tehát:
1. Nevezze meg az elmúlt 25 év legszarabb holland válogatottját.
2. Nevezze meg a Robbennél önzőbb, hasonló szinten értékelt játéost.
3. Nevezze meg azt a játékost, aki Suareznél többet sírt, színészkedett ezen a vébén.
Jó szokásunkhoz híven a harmadik kör után is összeraktuk a szubjektív 32-es sorrendünket. A listát az elvárások, a meccseken nyújtott teljesítmény és a további esélyek alapján rendeztük sorba. Előző listánk itt található, az aktuális tovább után. A hét vesztesei…..
Új-Zéland- Paraguay live..