Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wally's

31 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
All whites Nem ízlett a mexikói 2011.06.02 18:54:00
Hát megcsaptak minket, mint sánta kiwit a lapulevél. 21 perc alatt háromszor mattolták a srácokat, és hát valljuk meg az első két gólt bődületes védelmi hibák előzték meg. Azért nem véletlenül foglalják el a svédekkel egyetemben a FIFA világranglista 28. helyét. Nem is…..
wally's 2011.06.04 09:20:54
@SZSX4: Érdekes lesz. Az biztos, hogy nem az első félidei játékot kell erőltetni. De inkább egy barátságoson pakolják meg őket, csak legyenek ott Brazíliában.
All whites Kiwik menni Amerika... 2011.06.01 11:17:00
... és játszani Mexikó ellen.Elérkeztek a szezonvégi barátságos meccsek, kedves új-zélandi barátaink Denverben fogadják Mexikót, Javier Hernandez (MU csatár) nélkül, de Rafa Marquez és Dos Santos és a többiek se kutyák. Úgy érzem ők egy másik szint, de szokni kell, teher alatt…..
Európában selejtezünk, a világ többi részén sem áll meg az élet. A kiwik ellátogattak Kínába egy kiadós... ... döntetlenért. Igen, megint. Na, akkor nézzük sorban. Konkrétan nem kellett hozzá 2 perc sem, és egy tanítani való tikitakival Andy Boyens vezetéshez juttatta a…..
wally's 2011.04.20 12:28:20
@SZSX4: köszi, figyeljük őket, sőt várom is, kíváncsi leszek mit hoznak össze.
Valdez és Martinez találatával 2-vel megy Paraguay. Még van 23 percünk szépíteni.Ez lett a végeredmény is, a részletekről később. :(..
... igaz nyerni sem tudtunk, ahogy egyetlen törzskommentelőnk, SZSX4 is megjegyezte. Mi magyarok még éppen hevertük a pénteki gólparádét, amikor is Új-zélandon szombat este lévén Hondurast fogadták a Kiwik Aucklandben. Videók a tovább után. A kezdő 11: 1-Mark PASTON (GK), 4-Winston…..
Üdv Emberek! Nincsenek szem előtt a kiwik, messze vannak. Sőt most európai selejtezők lévén nem is világraszóló hír az, hogy Hondurast látják vendégül, magyar idő szerint szombaton fél 10-kor Auckland városában. Igazi meccsnézésre való időpont. Ami nagyon szimpatikus, hogy…..
Subba Facepalm: MSZP.Tetszik. 2010.09.13 08:30:00
Ez a Szanyi tényleg nagy mágus, csak azt felejtette el, hogy a szavazóbázisukat nagy részét kitevő nyugdíjasok nem facebookoznak. (Az MSZP székház péntek reggel, köszi a képet Jamonserranonak!) ..
Helló, halló. Aki ráér Eurosport2-n élőben megy a meccs, most éppen szünet van, 1:1-es döntetlen után fordulnak a csajok.Online itt követhető a mérkőzés. Hajrá Kiwik!UPDATE #1:2:1 a spanyoloknak, de nem adjuk magunkat olcsón.UPDATE #2:  3:1-re elverték a kislányokat,…..
Elérkezett a szeptember, és újabb labdarúgótorna, amin Új-Zéland ott van. Igaz, itt lányokról van szó és 17 év alattiakról. Szóval ők a kispáfrányok, a Futball Ferns U17-es osztaga.A teljes nevezett csapat itt látható.A kislányok kikaptak Venezuelától úgy, hogy 63…..
Medveczky Balázs, a köztévé ügyvezető alelnöke régóta előre menekül, hátha sikerül megtartania a székét. Még szó sem volt forradalomról a szavazófülkékben, amikor tavaly ősszel megszüntette a Nap-keltét, az A la carte-ot, A tévé ügyvédjét, aztán az M. Kiss-féle…..
wally's 2010.09.07 12:19:53
@sorhajóhadnagy: bocsi, nekem akkor is hírtévés marad, ha a gyerek után a dunához ment. A tegnapi szereplésével megmutatta, hogy ő nem csak kérdez, hanem már véleményt is alkot. Mindegy, gondolom új arcokat akartak...

Más: Én néha itthon vagyok ebéd után és tök jó volt megnézni a szomszédokat. Helyette már összhang van. :(
Hát lezajlott a torna, szerintem nem elégedettek teljesen, merthogy harmadikként zártak. Meglehetett volna a második hely is, de gólarányban jobb volt Fiji. De, ami nagyon szimpatikus (és most nem kezdek el párhuzamokat vonni a magyar focival, szerintem mindenki jobban jár), ezt az…..
Tudtátok?Új-Zélandon a futsalt is űzik, most éppen Fiji-n mérkőznek meg Óceánia csapatai, Fiji, Új-Kaledónia, Új-Zéland, Salamon-szigetek, Tahiti, Tuvalu, Vanuatu legjobbjai.2010 OFC Futsal ChampionshipsVodafone Arena, Suva, FijiAugusztus 8-14Az Új-Zélandi menetrend, új-zélandi idő…..
wally's 2010.08.15 11:24:57
@SZSX4: hahó, hát nem úgy sikerült a torna, ahogy akarták, de azért haladás van. Fontos meccsek lesznek azok. :)
Ki érdemli meg a végső győzelmet? Mindkét csapat szimpatikus. Hollandia úgy abszolválta eddig a tornát, hogy ki sem kapott, ráadásul ez az év Sneijder éve.  Szóval úgy néz ki van élet Nistelrooy és van der Saar után. A Spanyolok pedig szerintem azért érdemelhetik meg a…..
wally's 2010.07.11 21:36:03
@stars7726: ez eddig sajnos így van, teljesen egyetértek.
A nyolcaddöntők után nem volt power ranking, mert lusta voltam munkahelyi elfoglaltság miatt, ezért most egy összevont, nyolcaddöntők-negyeddöntők meccseit feldolgozó lista készült, hogy naprakész legyen. Mint korábban is, az erősorrendet az előzetes várakozások+meccseken mutatott…..
wally's 2010.07.05 14:43:42
@gamewolf: nem kell, hogy egyetértsünk. De te is elmehetsz szabadbölcsésznek. :)
persze ez csak vicc, mint ahogy mi is jól szórakozunk. Te nem?
Paraguay Merjünk nagyok lenni! 2010.07.03 08:00:00
A papírforma nem Paraguay mellett szól. És??? Új-Zélandot, vagy Szlovákiát érdekelte ez? Vagy éppen minket az olaszok elleni nyitómeccsen? Nem! És most feltartott kezekkel kéne kimenni a pályára? Nem! Van-e esély egy újabb csodára? IGEN! Először is tisztázni kell, hogy EZ a…..
Lassan-lassan feledésbe merülnek a csoportkörben kiesett csapatok. Az olaszokat, franciákat nem síratja senki, még a saját szurkolóik sem. A Kiwik-et sem síratjuk, mert a tudásukat megmutatták, és az elvárások felett szerepeltek. Most, hogy már a negyeddöntők mennek, egyre kevesebb…..
All whites A hősök hazatérnek I. 2010.06.29 13:30:00
Új-zélandi idő szerint vasárnap délután (ott 10 órával előrébb jár az idő), Aucklandban több száz szurkoló várta a repülőtéren az All Whites egy részét. Brian Turner segédedző, Ben Sigmund, Ivan Vicelich, Tim Brown, Tony Lochhead, Cole Peverley hatalmas éljenzés és ováció…..
wally's 2010.06.29 17:56:39
@rkb9y5: nem vagy ünneprontó. :)
Egy olyan ország játékosairól beszélünk, ahol a labda inkább tojás alakú. Viszont harcosak voltak.
Paraguay Esélyesként Japán ellen 2010.06.29 14:11:00
Elég sok sztereotípia él a japán futballal kapcsolatban. Ezeket most felejtsük el! Alacsonyak – már nem csak 1.70 közeli törpékkel rohangásznak a pályán. Nem ők a mezőny legmagasabb csapata, de csak ívelgetésekkel nem is lehet már megverni őket. Nincs futballkultúrájuk,…..
Úgy hozta a sors, hogy a végére élesedett a helyzet, és majdnem megtörtént a nagyobbik csoda. Azért mondom, hogy a nagyobbik, mert egy igazi csodát már véghez vittek a fehérek. Pontot szereztek, nem is egyet, hármat. Míg a franciák egyet, az olaszok kettőt, mi hármat. Emelt fővel…..
wally's 2010.06.25 10:34:36
@Vészmadár: Teljesen egyetértek veled.
wally's 2010.06.25 12:40:33
@közlekedő edény: hát igen, az első meccsen félelmetes volt, utána szinte verhetetlen. Konkrétan csak a 11-est nem fogta meg. :)
All whites latolgatunk, latolgatunk 2010.06.24 09:30:00
Nem a Kiwik stílusa a matekozás. Kimennek a pályára és a maguk rendkívül tehetséges módján eltöltenek kilencven (plusz egynéhány) percet. Azért most mégis megnézhetjük, hányadán is állunk.Mielőtt belekezdenénk a nagy esélylatolgatásba, azt mindenképpen szögezzük le, hogy…..
Üdv Kiwik,Kicsivel több, mint 1 nap múlva véget érthet a dél-afrikai kalandunk. Nem leszünk csalódottak, arra ott vannak a franciák. Mi inkább a sok-sok pozitív impulzusra fogunk emlékezni, ami az új-zélandi csapatot érte ebben a két hétben.Itt van a következő: A Goal.com…..
wally's 2010.06.23 12:41:58
@Valoda: úgy legyen, de ha nem sikerül, nálunk nem fogják senkinek a fejét követelni. :)
A második kör meccsei alapján itt a frissített Power Ranking, az elvárások, a teljesítmény és a további esélyek alapján összeállított szubjektív erősorrend. (Az előző heti megnézhető itt.) Elég nagy a mozgás: a franciák és az elefántok buktak a legnagyobbat, Chile és…..
wally's 2010.06.23 08:01:22
@mindenjónévfoglalt: Hát igen, ha ilyen jól tudnánk előre minden fogadós oldalon megtenném, sőt a tippelős játékokon keresném meg a havi betevőt és nem senyvednék a melóban. Sőt, akkor már a lottóötöst is hazavittem volna már, szarnék a világra, Új-Zélandon kalandoznék. :)
Sajátos szempontok alapján jósolunk a mai meccsre, amikor is Új-Zéland hősei az olasz vénasszonyokkal csapnak össze egy kétes kimenetelű kitudjobbanvédekezni mérkőzésen. Olaszország bízik Gilardinoban. Új-Zéland is. Tovább után négy pontos összehasonlító elemzés, szigorúan…..
All whites Csodát tettek a kiwik! 2010.06.21 07:10:00
Vasárnap délután, a mérkőzés lefújása után nemcsak mi kerültünk extázis közeli állapotba, hanem az új-zélandi szurkolók a stadionban. Nincs ezen mit csodálkozni, döntetlent játszott egy alacsonyan jegyzett (futballnemzetnek nem nevezhető) ország a még aktuális…..
wally's 2010.06.21 09:55:15
@Nűnű: Túlzásokba nem estem, pontosan ezt írtam le. És nyertek az amatőrök, a túlfizetett pizzazabálók, pedig égnek, mint a rongy. :)
Már nincs sok hátra, és a kiwiknek is elkezdődik a második forduló. Öröm és boldogság, főleg nekünk. Miért is? Erre keressük a választ, a Több kiwit akarok után. A két csapatot össze sem lehet hasonlítani. Sem az eddigi eredményeket, sem a keret értékét, és még mennyi…..